Nagyvasnál a Goldfren ennyi amivel nincsen baj de a 262mm -es nekem pedig szerintem a 282 -es kell mert nekem már a dupla dugattyús féknyergeim vannak (lemegyek garázsba megmérni)
Probalok kicsikarni az Ebay -esből valami választ hogy mi is ez, mert tulajdonképpen Yamaha -t jeloli meg gyartonak, és 572 eladásból nem kapott rossz értékelést ami bizalomra ad okot.
Mai jobb időt kihasználva, elmentünk lemosni kútnál a mocikat, otthon szárazra törlés, polirpasztával minden bekenés, fényesre törlés.
Motorok konzerválva jelentem :)
Itt egy link...
Az ,hogy bal+ ne nézzétek még én sem tudom így hirtelen most milyen kell nekem. A lényeg az lenne hogy 12V 12Ah az zsír ,mert a Virago.ro oldalon is ez volt mint adat a 400as típushoz.
Nah most az a (YB12A-A) izé nem stimmel a Virago.ro adataival... Ez most gáz?.. Egyáltalán ez mi? Az az aksi ami jobb+ ami elméletileg tök ugyan ez annyi az eltérése ,hogy (YB12AL-A2) Az oldal szerint más a mérete is... de maga az aksi ugyan az?!?
Tegnap reggel amikor felkeltem gondoltam csinálok reggelit a csajszimnak ,mert még csicsikált mikor kikecmeregtem az ágyból. Hát láss csodát nincs otthon semmi! Egyszer akarok megarendeskeves lenni és nem tudok... xD Mondom irány a bolt! :D Itt jön képbe a bratyó robesza! :P 200ccm és tökéletesen ideális egy pikkpakk bevásárláshoz! Melegen öltöztem! Vastagzokni, Jégeralsó, Vastagnadrág, stbstbstb Mit baszarintottam el? Na mit? Megszokásból felvettem az ujjatlan csipper kesztyűmet! XD A Boltban vagy 20percig álltam a grillcsirkék mellet! xD Otthon bepid a hideg víz is forró volt! :D De meglett a reggeli! Háhááá :P
Szerelővel nem 2 forint lesz ez minimum 1 teljes napos munka, karbik ki, darabokba szed, mindent kicserél, beállít karbik visszaszerel, nem tipikus munka mint egy fékbetét csere.
Látom Te Bp.-i vagy. Hívj fel (06 30 2500 444), gyere el a küllőért, a mocit meg tavasszal a szerelőmmel megcsináltatom. (Karbi felújitó készlettel.) Mivel én nem értek hozzá igy kénytelen vagyok szerelővel csináltatni.B.
Én nagyon hosszú utat tettem meg mire kiderült a baj, sokat agyaltunk blackivel.
Nekem volt fekete füst is, kormos gyertyák, és nem ment a moci nem volt 4-5000 fölött ereje.
- Úszószint okés volt
- Fúvókák rendben
- alapjárati, szivató minden rendben
...stb minden okés volt
Az első dolog az a Main Nozzle(amibe a tű belemegy) körüli gumi tömítések cseréje volt mert fröcskölt a benya a main nozzle körül.
Majd feltünt hogy nem emelkednek rendessen a súberek, de a membránok rendben voltak. Viszont feltünt hogy a súber maga a csúszóka nagyon meg volt kopva és tulajdonképpen szökött a vákuum mellette.
Ergo a lényeg az hogy nem sok benzint kapott hanem NEM KAPOTT LEVEGŐT mivel nem emelkedett a súber és elzárta a levegő útját, de mivel a vákuum megvolt amikor húztam a gázt a dugó szívta valószínüleg a benyát minden létező nyíláson ami csak volt.
Úgyhogy begorombultam és megvettem két teljes karbi felujító szetett (40k volt). Minden új a karbiban a házat leszámítva.
Új membrán, új súber, új tűk, új main nozzle (amibe a tű belemegy), összes fúvóka új, úszó szelepek újak, minden létező mozgó alkatrész, és tömítés új.
Lényeg a lényeg hogy amint a karbit fel lett újítva minden tökéletes lett, amíg csak egyes dolgokat cserélgettem mind tüneti kezelés volt egy kicsit jobb lett 1-2000 kilométerre de aztán visszaesett a régi szintre.
Nem nagy befektetés és 4-5000 km után bejön az ára.
Viszont nagy munka és odafigyelés kell hozzá hogy mindent szépen kicserélj.
Ha nem egyforma a tipus akkor szerintem egyszerre cseréld.
De én pl. kb. 5000 -el később cserélem az elsőt mindig mert annyival többet bír, a hátsót most cseréltem ki de az első még maradt az majd csak valamikor a következő szezonban lesz cserés, de persze Continental Miestonra cseréltem és az is volt / van rajta.
Itt elolvashatod (angolul) mások véleményét is, ilyeneket írnak hogy a legjobb gumi, 5 -ből átlagosan 4.5 -re értékelik a gumit, nagyon jó kanyarodás ilyenekt írnak.
Úgy azért már elgondolkodtató.
Nagyvasnál a Goldfren ennyi amivel nincsen baj de a 262mm -es nekem pedig szerintem a 282 -es kell mert nekem már a dupla dugattyús féknyergeim vannak (lemegyek garázsba megmérni)
Probalok kicsikarni az Ebay -esből valami választ hogy mi is ez, mert tulajdonképpen Yamaha -t jeloli meg gyartonak, és 572 eladásból nem kapott rossz értékelést ami bizalomra ad okot.