Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy ,hogy Blackiex bocsánat ha bunkó voltam veled!

És sry ,hogy felbolygattam a fórumot.

Sziasztok.
Lehet ,hogy igazad van!

És tudod mit azzal egyet is értek ,hogy ezerrel pörög!
Úgy is mindenki azt gondolja ,hogy egy 20éves poronty vagyok aki motorozni se tud és most kezdi meg mit tudom én és most itt vitázik egy nagymenővel. Aztán mindannyian röhögtök rajtam kb. Tudjátok mit? LESZAROM! Járom inkább a magam útját és tojok az egészre. Jól érzem magam így felpörögve! Eddig még jól jött. Utálok veszíteni és nem is szoktam!
Az összetartás nem abból áll ,hogy elmondod a műszaki dolgokat neki.

Igen ez egy szuper bagázs! Jól mondod. És igen szuper dolog egymásnak segíteni neten keresztül ,hogy költsünk el minden félre tett pénzünket a motorra. Az elején nem így kezdted ,hogy csináljunk pólókat meg miegymás! :) Igen abban igazad van ,hogy nem voltál ellene a gurulásoknak de leszóltad ,hogy valszeg alig fognak eljönni. Rendben utána járok majd ennek a (Wild,HMCF) Dolognak köszi!

A pofán vágást illetően pedig erősen céloztál rá! Inkább mond meg nyíltan vagy ne beszélj félre érthetően!
Egyetértek veled...

Van itt egy korkülönbségből adódó látásmód eltérés.
Te már a dolgok normális nyugodt felét fogod meg, Hóhér meg 1000 -el ég és kicsit túl nagy sebességbe kapcsolt :) Majd lenyugszik... :)
Összetartás? Alkatrész hozatok, javítási útmutatókat készítek, szervízkönyveket kutatok fel és osztok meg, alkatrészbeszerzési ötleteket adok... Mit csináljak még, hogy összetartóbb legyek?

Ez egy tök szuper bagázs. Akárkinek akármi baja van, igyekszünk együtt megoldani úgy, hogy ne menjen rá a gatyája a bajba jutott kollégának. Tőlem akkor motoroztok együtt, amikor jól esik, már mondtam. Ha egyenpólót csináltatsz, legyen. Ha hirdetni akarod, hogy klubot alapítottál, csináld csak. De abban a pólóban ne menj nagyobb találkozóra, mert összecsomagolnak. Erről több tájékoztatást nyílt fórumon nem adok, mert nem adhatok. De higyj nekem. Én neked akarok jót. Bővebb információt a Wild magazin fórumán, a Motoros klubok topikon belül a HMCF kezdetű témában találsz...

Ami meg a pofánvágást illeti: egy szóval sem mondtam, hogy EZ SZAR. Még csak azt se, hogy gagyi. Ezt ne felejtsd el...
Attól ,hogy a 11.-ik motorod nem kéne nekem beszólni.

Itt nem halt meg senki. Az ,hogy volt egy tragédia attól még nem szar az összes felvonulás.

A beszólogatást pedig te kezdted most ha nem tévedek. Plusz én nem vágyok egyből az "őt megillető helyre"! Szeretem végig mászni a szamárlétrát!

Ebben igazad van! Miért nem így kezdted!?! :)

Ez is így van! Pont ezért nem értem miért szóltad le ezeket is elején!

Az végső szó is jó és rendben van! Igazad van ez így van rendben! Én is tudom hol a helyem és ha jól emléxem nem egyszer mondtam ,hogy alig várom ,hogy tanulhassak tőletek! Ezt is tanulásnak veszem ,mert tudom ,hogy jóval komolyabb figura vagy mint én itt! Azonban te is lehetnél kicsit "rendesebb"

Jó a történet! Kivéve a halál esetet! Nincs probléma anyámasszonykatonája! Ha engem már le aranyapáztál.
Nézd, aranyapám... Ez a 11 motorom. Nem kevés motoros felvonuláson voltam az elmúlt 9-10 évben. Igen, én is kezdtem valahol, nincs is semmi bajom ezzel. A robogósokat sem húztam le, szándékosan (ettől függetlenül nem veszem őket motorszámba, de ez nem tartozik ide).

A probléma ott van, hogy a felvonulók jelentős része össze-vissza kóválygott a sávok között. Felvonuláson nem csinálunk ilyet. Az embert megnézik a gyalogosok, te is megnézed őket, ahogy integetnek, visszaintesz, odavigyorogsz, stb. Ekkor hirtelen eléd vágódik egy ilyen sávok között ténfergő hülye, akinek a szeme szintén valahol máshol van. Ha megtéped a féket, magadat, az utasodat és a mögötted haladót is kellemetlen helyzetbe hozhatod, ha nincs alakzat és megfelelő követési távolság. Ebbe belegondoltál? 2001-ben két ember halt meg egy felvonuláson Horvátországban, a zeleni otok-i találkozón. Tőlem 50-80 méterre. Az ügyeskedő sportmotoros ügyesen kinyírta magát és a nőjét. Lezárt utak ide vagy oda...

Ami a motoros találkozókat illeti, azokat sem szeretem már. Régebben sok jó arc motorossal találkoztam ilyen megmozdulásokon, akik nem zavartak el minket, hiába jöttünk 20-30 éves MZ-vel meg Jawa-val. Egyre kevesebb az ilyen arc, pontosabban fogalmazva kezd felhígulni a dolog. Jön a sok érdekes felfogású fiatalember, aki egyből az "őt megillető helyet követeli". Fingjuk nincs a motorozásnak pl. a felelősséggel kapcsolatos részéről. Na, az ilyen arcokkal van gond a felvonulásokon, éjjel a sátrak között (pl. durrogtat a barom hajnali 4-kor), és akkor még nem beszéltünk a személyes összeütközésekről, mert a hülye igenis beszól olyannak, akinek nem kellene.

Attól, hogy valaki motort vesz, még nem lesz motoros, ezt most szögezzük le. Motoros abból lesz, aki megtanulja tisztelni a motoros társait, védeni az utasa és a vele egy falkában haladók testi épségét, felelősséget képes vállalni az úton hozott döntéseiért és emellett a többi motorost is ezekre készteti. A herefitogtató Habiszti Gusztikat senki nem szereti, a motoros társadalom meg pláne nem. Nekünk oda kell figyelni magunkra és egymásra, nem pedig szerepelgetni úton-útfélen a lánykáknak meg a civileknek. Azért egy-két jóindulatú gázfröccs és az üveghangig pörgetés között van némi különbség...

A mopedes szegény gyerekeket nem nagyon láttam a videón... Az ETZ-sek voltak szemre a legcsóróbbak, de ők is tudták, hogy a hosszú nadrág a minimum, ha motorra ülünk. Arról nem beszélve, hogy a 100 eFt-nál is kevesebbet érő NDK csühögőjével (ami egyébiránt a szívem csücske) próbált egy szerencsétlen MZ-s zippzár formában haladni, ellenben azokkal, akik lényegesen komolyabb motorokkal mentek.

Én is kezdtem valahol, valóban. De én motoros akartam lenni, és nem úgy mentem oda egy-egy rendezvényre vagy egy motoros társulathoz, mint egy vérbeli Pokol Angyala. Tudtam, hol a helyem és hogy hány kiló vagyok, idővel elfogadtak, hagyták, hogy tanuljak tőlük. Akik játszották a p@#*ájukat, azok meg lemorzsolódtak.

Ennyi a történet. Van ezzel bárkinek problémája?
ENNYI! Ennyivel el lehetett volna intézni. Le van zárva!
Azt hittem ez egy motoros fórum ahol össze tartás van és nem pedig leszólják a másikat! Amikor először írtam ide (Pár hónapja igen!) Akkor is leszólt egyből ,hogy van már klub ne csináljak. Igen a Virago.ro! Én nem úgy gondolom ,hogy az egy "klub" weblap! Inkább segítő oldal a viragósok számára ami szerintem kurva jó ötlet mert már nekem is segített! De sehol nem találtam pl tagok menüpontot vagy valamit.. És amikor mondtam ,hogy kéne valamit csinálni egyből ,hogy az pénz meg be kell jelenteni meg mit tudom én. Dehogy kell! Nem egy fullos hivatalos klubra gondoltam ahol tagsági díj van meg minden hülyeség... Egy szimpla baráti körre amit valahol vezethetnénk hogy mások is tudjanak rólunk! Meg hogy itt az emberek valszeg úgysem vevők a kisebb gurulásokra meg túrákra ,mert úgy is csak 1-2ember jönne el. Mondtam ,hogy oké akkor megelégszem azzal is szerveztem egy kis gurulást és lám nem 1-2 ember jött el hanem egy tök szuper bagázs! Ami számomra azt jelenti ,hogy igen is van itt közösség csak kicsit össze kéne durrantani aztán a többi megy magától. Csak utálom amikor kitalálok valamit vagy esetleg csak mutatok valamit. és a helyett ,hogy normálisan közölnék ,hogy ez gagyi! Egyből pofán vágnak ,hogy EZ EGY SZAR! Akkor ne szóljon hozzá. Főleg ha kint sem volt egyiken sem. És igen ezért pipa vagyok kicsit.
Ne cibáljátok egymást fiúk. Kinek a pap, kinek a papné. Meg van, aki inkább a qrvához... Az a lényeg, hogy jól érezze magát az ember.
Szerintem semmi rosszat nem írtam le vele számára. Inkább ő mondta ,hogy "vasárnapi motor vagyok" stbstbstb Meg kb mindenkire aki ott volt. Nekem az a véleményem ,hogy inkább neki nem kellet volna így leszólnia az egészet.
Mielőtt blackiex "részletes" választ ad csak annyit hogy ezt nem kellett volna !
Köszi! :D Igen király volt! :)
Már bocs de te lüke vagy! :D
Itt nincs olyan ,hogy alakzat.... 4sávos utak voltak a miénk rendőrök zártak le minden kereszteződést! Plusz ,hogy azt mondod "Mázli, hogy nem járok ilyen megmozdulásokra..." Ezek szerint még nem voltál... Kár... nem tudod mit hagysz ki ,mert egy videó nem adja vissza az élvezetet! A durrogtatás, pörgetés pedig belefér, mivel felvonulás!
És az a sorod ,hogy minden "minden hülye". Hát már bocs de szerintem egy 50ccm kis "kaki" robesz is motoros! Nem csak egy 750es Virago! Nem veszekedni akarok de ennyi erővel ne legyenek motoros találkozók! Csak az öreg, rutinos, tapasztalt, motorosok a faszák?... Te is elkezdted valahol nem? Egy olyan srác miért nem vehet rajta részt aki mondjuk egy belvárosi "füst centrumban" lakik és a kis sikátorban van egy régi mopedje vagy valami letakarva, és semmi felszerelése sincs ,mert "szegény" és papucsban elmegy, eljön "velünk" 2-3 utcáig. Szal ő egy motorozni nem tudó hülye... Na mind1. Ez a mai napom amúgy is szar volt. Blackiex ki kéne mozdulnod ilyen találkozókra! Nem tudom elhinni ,hogy te nem húznád be a kuplungod és adnál egy kis tő gázt. Vagy legalább nem élveznéd ,hogy minden járókelő aki arra tévedt pont akkor vagy más motorosok esetleg autósok, tisztelnének téged ,hogy csinálsz is valamit. Azért háborodtam fel kicsit ,mert igazából ezzel nekem is beszóltál! És Szombaton volt az esemény nem vasárnap! :) Ők szombati motorosok! :P
megvagytok ok.
legalább kihasználtátok a szép időt.
Mázli, hogy nem járok ilyen megmozdulásokra... Ennyi vasárnapi motorost, bakker! Életveszély, ahogy egymás közt cikáznak. Elég kevesen bírtak a vérükkel és tartották az alakzatot. Durrogtatás, szabályzásig pörgetés, PAPUCSBAN motorozás...
Régen motorosok jártak citadellázni. Most meg minden hülye, akinek futotta motorra. Vazz... Szégyen.
Amit ígértem nektek. (Citadella gurulás + Mi)

01:38 - 01:39 (Közép tájon)
http://www.youtube.com/watch?v...

28:35 és 29:50től jobb oldalt!
http://www.youtube.com/watch?v...

De akik voltak a Virago Talin úgy is megismernek... De aki nem, vannak képek a motorról az adatlapomon.
Namégegyszer!
Ezek is Virgácsok!2011 09 27-28 Rijeka.Veterán verseny.Ha valaki tud XS 250 350 400-as yamahához manualt írjon.
Azért az Audinak adták mert az biztosan tett az ő zsebükbe is a miliárdokból.
Tiszteletem. Kaczko ur itt vajon mire gondolt? 'űdv
lori bocs hogy bekiabálokde szerintem a hátso henger
vezérmű tengely végén lévő olaj csatornát zártad'
Hát Zsocca, igazán sajnálom, hogy nem jön össze a csapat. De ne csüggedj, ennek biztosan a lecsengett nyár az oka, mert aki hobbyból motorozik, az már a közelgő időben elrakja a vasat. A kezdeményezésed rendkívül vonzó, biztos vagyok benne, hogy pl egy verőfényes júliusi hétvégén rengeteg partnered lett volna erre a gurulásra. Jómagam 100%, de már ebben az időben, hogy fél 7 kor sötétedik, + hideg, már én sem vágyok szalonnasütésre, esetleg kandalló mellett lehetne. Remélem a nyár beköszöntével újból megismétled ezt a remek ötletedet, nagyon szívesen részt vennék rajta, akár egy Salgótarjáni hétvégén is. Gyönyörű környék, már sokszor jártam ott, az egyik barátunk anyukája ott lakik az üveggyár mögött, tanyán, hozzá szoktunk menni.
Sziasztok!

Legutóbb ugye voltam gurulni, de most kemény hónap következik ... minden zsét félre kell tennem amit csak lehet .. tüzelő + auto javítás...
Szóval minden meglenne hogy jövök, csak az átkozott anyagiak miatt nem megy :\
Hát igen a külföldi munka. Ott normálisabban értékelik megbecsülik a munkást. ( embernek nézik nem pedig rabszolgának) Bár még annak sem néznek minket itthon. Mivel, hogy a rabszolgának a gazdája törődik a rabszolgája megélhetésével. De nálunk nem lehet beszélni megélhetésről. A Fizetésem a rezsire nem elég.
Szóval kimész. Haladsz. Aztán hazajösz. És ha van melód jó esetben is csak vegetálsz. Aztán újra és újra kimész.
Én már voltam kin kétszer. Teljesen más világ. Mintha nem is ezen a bolygón lennél.
Most azon gondolkozom, hogyha harmadjára is ki kel, hogy menjek, akkor már haza sem jövök.
Srácok lenne egy kérdésem.
A 8. ai, Gödöllő- hollókő-Robinzon szigeteki közös motorozás, érdekel valakit?
Nem nagyon kapok pozitív vissza jelzést.
Pedig kimondottan a Budapesti, és környéki Virágósok miatt lett beiktatva a Gödöllői indulás. Salgótarján és környék motorosok nagy része, a Jobágyi benzinkútnál csatlakozik hozzánk.
Tehát a kérdésem az hogy érdekel-e valakit a 8.-ai gurulás?,