Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És itt egy másik, de ettől se leszek okosabb:
Az üzembehelyezés éve '91.
Itt a kép a porlasztóról (végül csak sikerült egy kis segítséggel)
akkor ez az alapjárati keverékszabályozó (7) a kép alapján is a benzint szabályozza?
Ezzel kapcsolatban találsz részletes útmutatót a virago.ro oldalon.
Terméke válogatja. Van olyan, amiben pont annyi a nyomás, amennyi kell. A legtöbb ilyet úgy használják, hogy amíg sziszeg, addig kell nyomni bele.
Üdv. A mai motorozgatás közben szembesűltem azzal a jelenséggel hogy nem vált át az elektromos benzincsap. Pedib átváltáskor hallani valami berregést .még nem tudtam megállapítani hogy holvan az az ominózus benzin csap. Azt szeretném megtudni hogy holvan ,és ha egyszer meglessz megtudom e javitani. Nem akarom megint 3-km-t tolni az elsö benzinkútig.
Urak
A defektjavitó spray ből mindet bele kell fujni a kerékbe vagy csak anyit hogy meglegyen a guminyomás?

végyé
Nem törekszem erre. A gondolatolvasást meghagyom a Budapest TV kiváló pszichomágusainak. :)
Évjárattól is függ, az előző gazdától úgyszintén. De ezt követni, barátom... Lehetetlen. :)
De gyors vagy, köszi!
Azért ahhoz még fejlődnöd kell, hogy amikor kigondolom a kérdést, már itt legyen a válasz
esetleg a fejemben, nem is a képernyőn.
A korábban belinkelt motoron láttam, hogy a tankján Yamaha elirat van. Erről jut eszembe a kérdés, ami segíthet a leendő vásárlóknak is.
Az én mocimon egy domború Virago jelvény van a tankon, látom, van akinek ez csak festve van, és előfordul a fent említett Yamaha is.
Ezek akkor nem gyáriak, vagy évjárattól függően más került rá a gyárban. Esetleg attól függ hova készült? Vagy szinte biztos a törésjavítás?
Szerintem befelé tekerve szegényít, mint a többi hasonló Mikuni karbi.
Köszi, megtaláltam a keverékszabályozó csavart, de még azt nem tudom, hogy mit szabályoz. Pdf-ből nem tudok egy oldalt bemásolni ide, segítene valaki? Ha már lementettem, akkor megy, de odáig sem tudok eljutni.
A manual egyébként csak annyit ír, hogy PRESET, azaz gondolom előre beállítva. De azért megbabrálnám, legfeljebb visszaállítom, ha nem jó.
További korrekt 535-ösök:

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/48185/yamaha-xv-535

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/43467/yamaha-xv-535

http://
hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/43407/yamaha-xv-535
Üdv

Végre valaki akinek a mociján hasonló fékrendszer van mint az enyémen.
Milyen kiadású ez?

végyé
Viragok
használtautó.hu
54-et hirdetnek
ezt te most komolyan gondoltad? - bár ezt az inget nem veszem magamra, de tény, ha csak egy picit visszaolvasol, mielőtt kérdezel, esetleg megfogadod a tanácsot, és be van állítva a válaszértesítés, akkor nem kezdünk szurkálódni...

Itt blackiex az akihez az ember bármikor fordulhat, erre minden téren rászolgált, és türelmesebb mint én, az is biztos...

Ha úgy gondolod, hogy most felhúzott orral válaszolok, kérlek hidd el, nem okoskodó, hanem nyugodt hangon fogalmazom meg a soraimat. Az a fajta ember vagyok, aki mindent megtesz, hogy a másiknak segítsen, legfeljebb néha fáradtan furcsán reagál... Lehet a típus ismeretem hagy némi kívánnivalót, és kicsit csipkelődős vagyok, és elnézést kérek, ha negatívnak mutatkoztam. Ezt majd egy sör mellett megbeszéljük, remélem...

ui: ha mégsem nekem szólt, akkor tényleg nem szóltam...
Szép ez a 250-es is.
És rendkívül gazdaságos is.
Gratulálok hozzá, és rengeteg szép és jó motoros élményt kívánok.
Igen.
Még egyszer köszi a segítséget.
Most értem haza. Megnéztem a Szécsényit. Nagyon szép, és jól is szól. De a kipufogó könyéknél színes egy kicsit, és mintha matt is lenne. Rozsdát viszont nem láttam.
No de mindegy. Nem ugrottam bele.
Pár nap és megnézem a Miskolcit is. A szentesi is tetszik, de elég messze van ahhoz, hogy csak úgy leszaladjak megnézni.
Minden jót!
Bocs hogy bele szólok...De szerintem is a miskolci tűnik a legjobbnak!Én tuti h azt venném meg...legalábbis az eddigi jelöltek közül. Főleg ha sikerül egy keveset lefaragnod az árából...
Az én 250-esem az én 110 kilómmal 80-90-el 3 liter alatt eszik.
Nincs mit, ez a fórum ezért van. Ne ugorj bele az elsőbe, hacsak nem jó áron jó motor.
Ez most mit jelent? :)
Ezer köszönet a linkekért.
Már kettőt fel is hívtam belőle.
Ha Miskolcival holnap megtudok egyezni, akkor nem kevés pénzt spóroltál nekem.
Ezt amikor tudom meg is hálálom.
Gondolom, valamikor, valahol. Talán egy motoros találkozón össze futunk egyszer.
Örök hálám üldözni fog.