Üdv Blackiex! Nem sikerült bontóspityunál sem szívócsonkot szerezni sajnos. Az ebayes link nem működik amit feldobtál, lehet túl hosszú volt. Ha még megvan, segítenél megrendelni? Beszéljük meg mailen.
Címem: noble1984@gmail.com
Köszi
Ennyiért megkapod a Nolan N43 AIR -t ebay -en olaszországból.
Nekem az van rohadt jó sisak imádom, levehető egy mozdulattal az álla, zárt sisak minősítű védelmet megkapta és 2x akkor a kilátás mint egy zárt vagy felnyitható állú sisakból.
Kerem szepen. Mar reg tervezem a sisakvasart, de sehogy se jon ossze a penzem.... de most mar muszaly lesz, mert torott a meglevo. Ami nekem jelenleg van az egy zart MTK vagy milyen markaju, nagyon olcso volt (40 euro korul) de katasztrofalisan rossz, a belseje nem moshato, zajos, huzatos, parasodik, a plexinel az egyik muanyag fedolapocska a menetszelben letort (nem szagoldozok) stb. szoval olcso sisakot nem vennek... nem ajanlom... az olcso sisak szerintem csak atmenet a draga sisak fele.... kineztem kettot, esetleg hatha van valakinek velemenye:
hasznaltok ilyen felnyithatos sisakot? jok? sokat jarok varos kozott, de felek a nyitott sisaktol, biztonsagi okokbol... de a total zart sisak meg nem praktikus, varosi forgalomba.
Valahol igazad van..de van sok olyan termék ami drága és ugyan annyit ér mint az olcsóbb.Sőt van hogy még annyit sem.
És csak azért akarok most spórolni,mert jelenleg a +3000 forint is sokat számít.Sajnos.
Srácok,
Nem érdekel valaki egy GIVI T464 hengertáska ?
Páromét eladjuk mert ugyan a 250 -es XV -re tökéletes volt de a VTR -re már nem.
Nekem is pontosan ilyen van, hibátlanul lehet vele túrázni a hátsó ülésre téve a háttámlához pókózva.
Itt a hirdetés szövege:
Givi T464 Hengertáska eladó.
A Táska hibátlan állapotú, motorcsere miatt eladó.
Minden tartozéka megvan, szorító pántok, gumipókok, esőköpeny, gyári zacskó.
Méretei:
Űrtartalom: 33L
Szélesség: 47cm
A Henger átmérője: 30cm
Nemrégen beszéltünk róla, megzavarja, nem is működik, ha az összeset kicseréled. Ezért kell csak az elsőket, vagy csak a hátsókat, hogy maradjon terhelés a relének.
Pedig van sok napszemüveges sisak itthon is. Sisakot mindenképpen próbálni kell, csak úgy találsz tényleg kényelmeset.
Ha napszemüvegeset veszel, akkor különösen fontos a próba. Én még így is mellényúltam egy kicsit. A boltban nem feltűnő, hogy milyen zavaró az, ha kilátsz lefele a napszemüveg alól. Az enyém ilyen. Azért rossz, mert ha alulról sok fényt kapsz, a pupillád összeszűkül, így túl sötétnek látod az utat és túl nagy a kontraszt az út és a műszerfal-tükör között. Ugyan ez a sisak egy ismerősöm fején jól áll. Egy másik haverom napszemüveges sisakja meg nekem is jó.
Szóval mindenképp próbálj, és figyelj arra, hogy ne láss ki a napszemüveg alatt..
KI
tett már valaki LED-es lámpát indexbe közületek? Nem zavarodik meg tőle a kattogtató áramkör? (Nem érzi úgy,mintha ki lenne égve?)
Körvonalazódik már a Xenon/ LED /majdmeglátommégmilesz projekt :)
Hasonlítgatom össze az árakat, meg a minőséget, lehet, hogy Kínából jobban megéri venni? Meglátjuk... Ha sikerül valami, nektek is elmondom!
Az infó téves, az tuti. A nagyobb XV-k generátora is csak 22A-es, ergo az is csak ippeghogy alulról karcolja a 300 W-ot.
Hiába szeded szét, nincs rajta írás vagy biléta. A te motorodban, ha XV 535 nem lehet más, csak a sajátja vagy 750-esé, de az is szűken fér bele. Ez nem olyan, mint a kocsiban: adott méretű állórész csak bizonyos típusokba passzol.
Kiszámolni lehetne max, de ahhoz kell a vezeték átmérője és a tekercselés ellenállása két fázis között.
Címem: noble1984@gmail.com
Köszi
Nekem az van rohadt jó sisak imádom, levehető egy mozdulattal az álla, zárt sisak minősítű védelmet megkapta és 2x akkor a kilátás mint egy zárt vagy felnyitható állú sisakból.
Ez az csak az enyém matt fekete:
http://youtu.be/JuvY-qV67Dw
http://www.motovip.ro/produse/...
es
http://www.mot
ovip.ro/produse/...
hasznaltok ilyen felnyithatos sisakot? jok? sokat jarok varos kozott, de felek a nyitott sisaktol, biztonsagi okokbol... de a total zart sisak meg nem praktikus, varosi forgalomba.
elore is koszonom a velemenyeket
tisztelettel
modi
Talán a többieknek van tapasztalatuk másik olajjal.
És csak azért akarok most spórolni,mert jelenleg a +3000 forint is sokat számít.Sajnos.
40.000 km -ként 5.500 Ft nem a világ, akkor menjen bele olyan ami tuti ezen nem spórolnék.
A Váltóolajok sokkal drágábbak mint a motorolaj.
De a kardánba spec. olaj kell nem motorolaj.
Szervízkönyvből kivonat:
Final gear oil (if so equipped)
All weather : SAE 80W/90, GL4
http://www.olajshop.hu/termeke...
http://www.olajshop.hu/termeke...
Egyszer megveszed és 3 -4 cseréig jó azaz jópár évig.
Eléjük még rosszabb, legfelyebb párhuzamosan, de akkor ugyan ott van a fogyasztással.
végyé
Nem érdekel valaki egy GIVI T464 hengertáska ?
Páromét eladjuk mert ugyan a 250 -es XV -re tökéletes volt de a VTR -re már nem.
Nekem is pontosan ilyen van, hibátlanul lehet vele túrázni a hátsó ülésre téve a háttámlához pókózva.
Itt a hirdetés szövege:
Givi T464 Hengertáska eladó.
A Táska hibátlan állapotú, motorcsere miatt eladó.
Minden tartozéka megvan, szorító pántok, gumipókok, esőköpeny, gyári zacskó.
Méretei:
Űrtartalom: 33L
Szélesség: 47cm
A Henger átmérője: 30cm
Ára 10.000Ft
Budapesten átvehető.
Ha napszemüvegeset veszel, akkor különösen fontos a próba. Én még így is mellényúltam egy kicsit. A boltban nem feltűnő, hogy milyen zavaró az, ha kilátsz lefele a napszemüveg alól. Az enyém ilyen. Azért rossz, mert ha alulról sok fényt kapsz, a pupillád összeszűkül, így túl sötétnek látod az utat és túl nagy a kontraszt az út és a műszerfal-tükör között. Ugyan ez a sisak egy ismerősöm fején jól áll. Egy másik haverom napszemüveges sisakja meg nekem is jó.
Szóval mindenképp próbálj, és figyelj arra, hogy ne láss ki a napszemüveg alatt..
KI
tett már valaki LED-es lámpát indexbe közületek? Nem zavarodik meg tőle a kattogtató áramkör? (Nem érzi úgy,mintha ki lenne égve?)
Körvonalazódik már a Xenon/ LED /majdmeglátommégmilesz projekt :)
Hasonlítgatom össze az árakat, meg a minőséget, lehet, hogy Kínából jobban megéri venni? Meglátjuk... Ha sikerül valami, nektek is elmondom!
Hiába szeded szét, nincs rajta írás vagy biléta. A te motorodban, ha XV 535 nem lehet más, csak a sajátja vagy 750-esé, de az is szűken fér bele. Ez nem olyan, mint a kocsiban: adott méretű állórész csak bizonyos típusokba passzol.
Kiszámolni lehetne max, de ahhoz kell a vezeték átmérője és a tekercselés ellenállása két fázis között.