Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zsolt,

mire szeretnéd használni, milyen temperamentumú vezető vagy? Nekem 535 van, tehát arrafele hajlik a kezem :) De mivel csak 2 hete nyúzom, nem vagyok igazán mérvadó, de imádom.
Már tudom,

3W-os, Ba9-es foglalat!
Sziasztok.
Most készülök motort vásárolni.
Három jelöltem van.
1: Yamaha virago xv 250-es 1991-es évjárat
2: Kavaszaki Eliminátor 250-es 2005-ös évjárat
3: Yamaha virago xv 535 2004-es évjárat.
Kinek mi a véleménye, ezekről a motorokról?
Bocs, nem tudjátok, hogy az első helyzetjelző milyen izzó? Milyen a foglalata? (1994-es XV 535-ösben)
Köszi,
az előretolt lábtartó mekkora baj? Kialakítása szép, igényes, - katalógusdarab...
- de nem hajlik... ezt sose tudom baj -e

Szerintem a jövő héten elgurulok vele a vizsgaállomásig, megmutatom nekik, és ha bajosnak ítélik, akkor szerelgethetek egy kicsit...

a hangtompítón meg majd dolgozok, ha időm engedi...
Ahány vizsgaállomás, annyi hiszti. Ahová én jártam sokáig, ott egy idő után a kipufogó hangerő volt a baj. Egyik haver MZ-jét azért akarták megbuktatni, mert nem volt kapaszkodó szíj az ülésen.
Ahol mostanában vizsgáztatok csak megnézik a féket meg a villanyt, lőnek 2-3 fotót és kész.
Óvatosan, nekem még a kormányomban (nem gyári 90cm széles majdnem egyenes) is megkereseték a legutóbbi vizsgán az E betüt hogy nem -e valami otthon hajlított vas.
Köszönöm!
hogy én mekkora balek vagyok...

holnap jár le a műszakim...

- a jó hír az, hogy az utcában van egy hely, ahol 9000-ért megcsinálják, a rossz hír az, hogy be kellene fogni a kipufogóm száját... - ezt megszívtam... nem mellékesen a héten nem érek rá foglalkozni vele...
Nem tudom, sztem a rendőr annyira nem nézegeti. Műszakira leszeded max.
Kormányra, tükörbilinccsel. Olcsó projekt.
Figyu Blackiex, ahogy nézem, ez a ködlámpa sem E jelű, az nem okozhat gondot? Egyébként eléggé hasonlít arra, amit kinéztem, (azon nincs rács), csak harmadannyiba kerül.
Szupi, köszönöm! Ez jól néz ki. Szerinted hová érdemes tenni? Bukócsőt néztem, de az annyira nem szerencsés, mert az mindig előre néz, ha meg a kormányra teszem, akkor azért többé-kevésbé követi a kanyart, ezért erre szavaznék.
Igen, tudom, csináltam már...
Igazából csak a hely miatt kérdezem, de majd szétszedem, és megnézem mennyi hely van a H4es foglalata mögött. Csak reménykedtem, hogy valaki már átment ezen, és megspórolja nekem :)
Mint ez itt...

auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/au
tovillamossagi_alkatresz/egyeb/kodlampa_feher_kerek_szuro_fenyu_1454280
206.html
Konkrétan mit akarsz venni? Két visszapillantó bilinccsel elég sok helyre fel lehet fogatni. Olyan lámpát kell keresni, amiből egy szál sugárirányú csavar áll ki, azt sima ügy feltenni. Vaterán 1600 ft darabja egy olyannak.
Az nem olyan egyszerű. Jóval több, mint eg izzócsere. Helyet kell találni a trafónak, átvezetékelni, stb.
Ennél van egyszerűbb megoldás is, de már volt róla szó.
És a ráadás kérdés: tett már valaki H4-BiXenont a fő világítótestbe? Belefér? A Bi miatt úgynézem, hosszabb...
Én egy 35W-ossal szemezek, (4300 K-essel, hogy ne legyen nagyon elütő a csopper sztájltól :) ) azzal is lehetne spórolni 20 W-ot a kiegészítő világításhoz...
És harmadjára: ha kellene a ködlámpához tartó, és nem akarom a Shoxból 15e-ért megvenni, arra nincs valami jó jó ötletetek? Végignyálaztam már majdnem az egész fórumot, de jellemzően csináltatjátok és krómoztatjátok, nekem sajna nincs ilyen ismerősöm...
Vagy nézzem eBay-en/Vaterán? Mi lehet a neve angolul?
Köszönöm előre is a segítségeteket, és bocs, hogy ennyit nyaggatózok :)
Hanem láttam a Corában nagyon brutál ködlámpát, krómozott, kerek 4950-ért. Még a pereme is világít
Viszont nincs benne CE jel (semmilyen jel sincs benne). Mennyire gáz? Rendőr lelő? És mennyire várható el, hogy adjon elég kiegészítésnek szánt fényt, szóval ami ilyen gyanús, az várhatóan nem fog rosszul is világítani?
Köszi mindenkinek a választ, én most megnyugodtam (egyébként nem érzem rendellenesnek a hangot, csak a biztonság kedvéért kérdeztem meg :) ) Remélem, egyszercsak összejövünk, és akkor valaki nagyérdemű majd meghallgatja a hangot ;)
Lassan leadom a rendelést, úgy látom elfogytak a jelentkezők.
A hupogó mély hang a középdobból hallatszik nálam (XV700 gyári rendszerrel), a végdob lyukán pöffenés jön ki. Ha nem szuszogást hallasz a kipufogórendszer elejéből, akkor nincs baj.
Látsz a kilométeróránál vagy bárhol FUEL feliratú jelzőlámpát? Ha nem, akkor nincs figyelmeztető fény, ez amúgy a legtöbb 535-ösön lámpa nélkül van megoldva. Ahogy Littlerock is mondotta volt.
elméletileg, csak elektromos benzincsapod van... azaz amikor lehörög, át kell kapcsolni, és még menet közben észhez tér... a kipufogódat meg kellene nézni, mert nálam egyértelműen oldalról jön a hang... (a dob az ki lett takarítva... :) )
alacsony a benzinSZINT. Na. Szépen-jól magyarul :)