Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ketten vagyunk, de felérünk tízzel !
Attól függ, miről van szó. Gyertya, szűrő, ilyesmi egyéb helyről is vehető, a gyertyát pl. autósboltban veszem. Van egy csomó jóféle webáruház (nagyvas.hu, biker-world.hu, bazismotor.eu stb.) ahol kismillió cucc van. Plusz mindig ott az e-bay. :)
akkor megint sötét kelet..))) borsod..sorsod...
értem,akkor (ha az enyém is már meglesz) rögtön megnézem milyen van benne . úgy is cserélni akarom ezeket a dolgokat..
tényleg ti,hol szerzitek be az alkatrészeket? mit csináltok ,ha nincs katalógusban (mint pl a shox katalógúsban nem sok 535 alkatrész van)?
A Pestiek vannak többségben.
Pécs környékéről pl. ketten vagyunk össz-vissz.
itt mindenki dunántúli?
Szia!
Pontosan ez a probléma. Rácsúszom a tankra. Valamelyik nap mentem 120 km-t, szenvedés volt. Megoldást kell találnom. Itt ahol lakom 8.000.-ért belenyúlt egy kárpitos, de nem lett jobb. Úgy látszik ide profi kell.
Zoller Bútor Bt.
40-ért megveszek hozzá minden szerszámot és megcsinálom magamnak. Az egy vagyon.
A környékünkön is csinálnak ilyesmit, 3-8 ezer között van egy áthúzás, szivacsozással együtt se sokkal több, mint 10-12 ezer.
Na ez az, nekem még a gyári van. A gyári ülésen valahogy előrefelé csúszom akaratlanul is. Próbáltam, de nem voltam hasraesve, visszatettem ezt a nagy támlást.
jogos...asszem pont utánna 1-2 nappal léptél be közénk
A lényeg hogy többen is azt írták hogy 7-es a jobb...hétfőn cseréltem újra.8as volt benne(így vettem)és azzal voltak gondok hidegben.illetve ha kint éjszakázott a moci és csak +5 fok volt,akkor sem akart indulni vele,vagy nagyon nehezen.De inkább lemerült az aksi...
bocsi,de én még nem voltam aktív ,itt...)))
Próbáld meg Szentendrén a motorkárpitnál! Kb 40 ropi!
olcsóbban is van.. de amúgy pont pár napja beszéltük meg itt hogy inkább 7es kell bele.
most olvasom a shox katalógust és látom,hogy a virágo 535 gyertyája :

BPR6RS/1195FT/DB
Igen. Az más + én 62 éves vagyok és 100 kg. Úgy látszik ez csak nekem gond.
Ja azt hozzáteszem, hogy nekem előretolt lábtartóm van ami azért más üléspozíciót eredményez.
Nekem :)

Bár nyilván nincs két egyforma fenék :)
Sziasztok!
Nem tudom kinek kényelmes a 750-es gyári ülése, de én pont most keresgélek Bp.-n valakit aki át tudná faragni az ülésemet.
ja értem...akkor meg biztos csak dizájnosabbat keresnek.
700-750-1100 -re gondoltam, azon a gyári ülés atom kényelmes, sofőrnek, utasnak is.
Az utasok nem ezt mondják Bár nekik is inkább szerintem azzal van a baj, hogy a lábtartó,magasan van.
igaz hogy erre is van már egy ilyen megoldás:
http://cgi.ebay.de/Fusrastenti...

De nemtudom hogy nincs -e nagyon melege a lábnak így meg
miskolcon? kicsoda? itt lakom kb 15km-re..
MI baj a gyári üléssel ? Atom kényelmes.
Hát talán nem fotóztak le sehol.Mert akkor sokba került a munkahelyi késés...