Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
olynokat akarsz mint ami a képeken van?
itt e link pont ilyenek vannak rajta , német ebay
http://cgi.ebay.de/bullet-blin...

http://fahrzeugteile.shop.eb
ay...
kár...
Ilyennel nem szolgálhatok sajna :)
de nekem pont hogy nem olyan kell mint a gyári...
ezt a fajtát keresem:
(hátsók már megvannak)

nagyvas-nál is van..de sötét lencsés
Nekem van két irányjelzőm eladó, vadonatújak sosem voltak beépítve. Nem gyári Yamaha hanem jobb mert krómozott fémházas, nem látszik a különbség csak nincs a búrában a Yamaha felirat USA -ból rendeltem.

4-et vettem mert 2-t gondoltam tarcsiba 2-t meg az asszony 250 -esén akartam kicserélni kicsit karcosak voltak, de az asszony gépét eladtuk és nem cseréltem ki rajtuk :)) 2 elég nekem tarcsiba.
Gondoltam... Esetleg lenne helyette másfajta irányjelzőm is(2 féle is van az egyik a gyári virgácsé)...csak pont olyant keresek amilyen a tiéd elején van.
Üdv!
A motor csak egyben eladó!
ÜDv KAczkó
Szia!
A két első irányjelzőt nem adnád el külön?
Sziasztok!
Még mindíg eladó a Yamaha XV750 se mocim. ha érdekel valakit, keressen a 0036203262897 számon.
Ha megvan a kiszemelt példány, átutalod nekem a pénzt...stb akkor szívesen segítek én sokszor vásárolok Ebay-ről.

Írj magánba ha kellek: postaviktor@gmail.com
Köszi ott tényleg találtam 30 dollárért,de sajnos nem nagyon értek ahoz az oldalhoz.
oTT
Ebay-ről fillérekért lehet venni én is ot vettem még régen mert hiányzott.
Specht Gábor 20/5933 664
spechtgabor@gmail.com
Szia!
Egy elérhetőséget kaphatnék.
kipróbálom..kössz a tippet! :) van króm tisztítóm+keréktárcsa tisztítóm is...megpróbáltam velük.(bár nem sokat játszottam vele) de én attól félek hogy már nincs króm a küllőkön..mondom inkább olyan mintha már 1x lefújták volna ezüstre...de lehet hogy csak tényleg soha nem volt kifényesítve.
Nekem működött. Kiméletes az ép krómhoz,és szépen leszedi az elszíneződést is. Lényeges hogy jó erős rongyot használj
Köszi!
kipróbálom..de lehet hogy már króm sincs rajta :( ...vagy nemtom...lehet hogy ezüstre volt fújva valamikor?
Próbáld Kaczko István (bontospityu)
Pár hozzászólással előbb fent van az elérhetősége.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Ma Balasagyarmat környékén elhagytam a gépemről az aksit takaró deklit. Fekete színű és króm yamaha felirat volt rajta. Hol tudok ilyet szerezni?
Jó erős vászoncsík és CIF háztartási tisztítószer.
Nekem van előretolt lábtartóm eladó. 15000ft
Sziasztok!
Nincs valakinek valami jó ötlete,trükkje a küllők kifényesítésére? Az új kerék ötlete nem nyerő...
szóval lefele...