Na de István! Szerinted nekem van kormányhínár? Bizony nincs. A virgácson sincs! A digólimók között is láttam olyat akinek volt(Guzzin) és olyat is akinek nem(Monsteren). Csak tudnám mi lesz a sorsa ennek a felmérésnek?
Nehéz - legalább is számomra - elérni choppereseket/cruisereseket fórumokon, így az eddigi belinkelgetett kérdőívemet többségben egyéb motorosok töltötték ki. Ha van 5-7 percetek segíteni, megköszönném!
A téma a motorvásárlásaitokra van kihegyezve és a szakdolgozatom sikeréhez segítenétek hozzá.
Oké
Akkor ha tetszik az ötlet, akkor már csak ki kell majd jelölni egy hétvégét. S egyeztetni kéne, hogy hányan is leszünk. Aztán telefonon le kell foglalni a kabint. Szerintem egy kabinban,6-8 fő simán elfér.
De ha többen leszünk akkor érdemes két szintet kivenni. Az egyikben bandázás, a másikban alvás. Már ha valaki elálmosodik.
Tormy
A Robizon szigeteket is meg lehet ismételni. Csak ki kell jelölni egy hétvégét. S hogy nagyjából hányan is lennénk?
Sziasztok!
535-ös, 2001-es Virgácshoz kérnék segítséget. Használat után 1-3 nappal kb. 10 forintos nagyságú olajfolt jelenik meg a motor alatt.Eléggé furcsállom a dolgot, mert legutóbb pl.: egy gurulás után vasárnap lett a helyére téve, kedd este még semmilyen fotl nem volt alatta, de szerdestére már megjelent egy kis folt.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet.
Jövő hét szombaton Jászberényben a veterán motorosok baleset megelőzési napot szerveznek!
Engem is meghívtak!
Akinek van kedve jöhet, lessz majd egy kis felvonulás is a városban.
Majd leírom a pontos menetrendet ha érdekel valakit.
Mi is most jöttünk haza Velencéről, igaz nem motorral, de 2 keréken+vonattal. Marha jó idő volt, úgyhogy én bízom a holnapi napban, hogy legalább egy elfogadható idő lesz a motorozáshoz. Reggel meglátjuk.
Szállás és hangulat ügyben nekem inkább a Robinson sziget jött be, azt jó lenne megismételni.
Sziasztok.
A héten tavaszi szüneten voltunk, a Tiszántúli kis faluban. Szüleimnél.
1-4 fotó a Odafelé útközben.
5. Fotó Ha már ilyen korán érkeztünk a családi üdülőbe, akkor megnyertük, a lakókocsi tavaszi nagy takarítását.
6. Fotó, Azért pihire is maradt idő.
7. fotó, Egészségügyi úszások. (kizárólag háton)
8. Fotó, Azért a motor matázásra is maradt idő.
10-14.fotó Út haza felé. Galyatető érintésével.
Skacok!
Találtunk egy klassz nekünk való szállást!
Az utolsó három fotón látszik.
A Galyatetői kilátó legfelső három szintjén van. Nagyon szuper. 2000Ft/fő/éj
Olyan mint egy úrkabin.
Igazi puritán motoros szállás. Hálózsákot a vendég biztosít magának.
Eltudnék képzelni ide egy Virágós túrát .
Szombaton felmotoroznánk a Mátrába. Szállás kivesz. Cucc felvisz. A környéken séta kirándulás. Éjszaka duma és a látkép csodálása.
Mit szól hozzá a csapat?
Nehéz - legalább is számomra - elérni choppereseket/cruisereseket fórumokon, így az eddigi belinkelgetett kérdőívemet többségben egyéb motorosok töltötték ki. Ha van 5-7 percetek segíteni, megköszönném!
A téma a motorvásárlásaitokra van kihegyezve és a szakdolgozatom sikeréhez segítenétek hozzá.
Itt a link: http://goo.gl/forms/vodbYNQyzK
Köszönöm előre is!
Akkor ha tetszik az ötlet, akkor már csak ki kell majd jelölni egy hétvégét. S egyeztetni kéne, hogy hányan is leszünk. Aztán telefonon le kell foglalni a kabint. Szerintem egy kabinban,6-8 fő simán elfér.
De ha többen leszünk akkor érdemes két szintet kivenni. Az egyikben bandázás, a másikban alvás. Már ha valaki elálmosodik.
Tormy
A Robizon szigeteket is meg lehet ismételni. Csak ki kell jelölni egy hétvégét. S hogy nagyjából hányan is lennénk?
535-ös, 2001-es Virgácshoz kérnék segítséget. Használat után 1-3 nappal kb. 10 forintos nagyságú olajfolt jelenik meg a motor alatt.Eléggé furcsállom a dolgot, mert legutóbb pl.: egy gurulás után vasárnap lett a helyére téve, kedd este még semmilyen fotl nem volt alatta, de szerdestére már megjelent egy kis folt.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet.
Engem is meghívtak!
Akinek van kedve jöhet, lessz majd egy kis felvonulás is a városban.
Majd leírom a pontos menetrendet ha érdekel valakit.
úgyhogy én a mai napot kihagyom!
Ahogy elnézem a jövő hétvégére sem rózsásak a kilátások.
Ha jó az idő és van kedvetek mehetünk!
a múltkor pont arra voltunk, nagy élmény a zsír új aszfalton menni. Mehetünk arra is szerintem.
Szállás és hangulat ügyben nekem inkább a Robinson sziget jött be, azt jó lenne megismételni.
Én is motoroztm ma kb, 200 km t!
Tuti volt!
Holnap Kóa es Zsámbok környékén nem megyünk egyet?
Hajó idö lessz?
Ma száguldozhatnékom volt 140-200 között volt a sebesség, jól esett.
Én is a-"V-TWIN-20-50"-t használom! Azóta melegen is könnyen kiadja az ürest.
A virgács mint salamon töke, és milyen fasza az a szélvédő .
A héten tavaszi szüneten voltunk, a Tiszántúli kis faluban. Szüleimnél.
1-4 fotó a Odafelé útközben.
5. Fotó Ha már ilyen korán érkeztünk a családi üdülőbe, akkor megnyertük, a lakókocsi tavaszi nagy takarítását.
6. Fotó, Azért pihire is maradt idő.
7. fotó, Egészségügyi úszások. (kizárólag háton)
8. Fotó, Azért a motor matázásra is maradt idő.
10-14.fotó Út haza felé. Galyatető érintésével.
Skacok!
Találtunk egy klassz nekünk való szállást!
Az utolsó három fotón látszik.
A Galyatetői kilátó legfelső három szintjén van. Nagyon szuper. 2000Ft/fő/éj
Olyan mint egy úrkabin.
Igazi puritán motoros szállás. Hálózsákot a vendég biztosít magának.
Eltudnék képzelni ide egy Virágós túrát .
Szombaton felmotoroznánk a Mátrába. Szállás kivesz. Cucc felvisz. A környéken séta kirándulás. Éjszaka duma és a látkép csodálása.
Mit szól hozzá a csapat?