Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszteletem mindenkinek!!! Olaj csere elott allok, a regi Repsol olajat amit eddig hasznaltam nem talalom sehol, melyiket valasszam szerintetetek? Koszonom, 535 Virago
Sziasztok!
Ha jó lenne az idő én is mennék veletek!
Holnap meglátjuk!
Igen 2,2 crd és csak a 120 lovas, de nekem ez is elég.
CRD?
Szia Tamás !
A kérdések java részére a válasz: Ennyire futotta, de ha így folytatódik, baromi drága lesz. Amúgy akár jó kis bringa is lehetne. Nekem kényelmes az üléspozíció, meglepően jól gyorsul, és nagyon kezesen viselkedik kanyarokban.
Köszi a kérdést, nem vagyok jól, de rosszabbul sem, ezért is indult be újra a bogár.
Ja a Chrysler PT Cruisert meg imádom !
Mondanám, hogy én is megyek de szar időt mondanak szombat estétől.
Szia Gábor! Kellett ez neked? Arról volt szó, hogy szögre akasztod a bukót mert beleestél egy kocsiba!(valami amcsi hotrod rémlik) Hamá digólimó akkó mé nem Duc.?? Pocses az üzenőfalról milyen boldog lenne a márkatárs gyarapodás miatt! Aztán mi ez? Ha már ez a stílus, akkor miért nem maradtál a márkánál? Yamaha TDM! Ősszel egy guruláson ott volt kalmi cimborája és volt alkalom ráülni egy TDM-re. Kényelmes darab, húz mint állat! Amúgy mi van veled? Egészség, stb. rendben?
Oké, vasárnap reggel kiderül minden.
Próbáltam bemásolni az olaj sémát, lehet hogy nem sikerült. Én nem látok rajta kartergáz visszavezetést, vagy olajcsapdát
GF.-nek köszönöm a választ kipróbálom a javaslatot. Írtam egy egész litániát de nem jelent meg.
Még egyszer kösz !
Ajánlom figyelmedbe az oldalam :)

https://www.facebook.com/BALSA...
Nem nevezném magam nagy modellesnek bár van egy robbanós terepren is használható kisautóm.Nálam ez a modellezés hamar lecsengett évek óta nem indítottam be.A reptérre a gyerekkekel járunk motorozni, ott nyomják a motorozást.
Csatlakoznék, ha nem szakad le az ég addig
Ha nincsen számottevő olajfogyás, akkor vsz. nem kell rögtön megijedni. (Főleg úgy, hogy azt írod, nem is füstöl, a gyertya is szép, teljesítmény is kielégítő...) A légszűrőben sok okból jelenhet meg olaj, úgy is, hogy nincs komoly baj. A legegyszerűbb ok, ha csak keveset fut a gép, azt is városban, alacsony fordulaton. Ilyenkor letapadhatnak a gyűrűk, csökken a tömítettség. Régi autós/motoros aranyszabály, hogy a járgányt időnként "ki kell kormolni". Fene tudja, hogy hogyan használták korábban... De folyamatos, 30-40 km-es távon meghúzod a bajszát rendesen, aztán teszel bele új légszűrőt és meglátod... (Ha a forszírozott menet közben időnként erősebben füstöl, aztán ez megszűnik, akkor ennyi volt az egész.) A másik ok, az olaj minősége lehet. Pl. túl intenzíven párolog. Aztán gyakori probléma még a kartergáz is - a "lecsapó" rendszer nem működik rendesen, stb... És még lehet néhány más dolog is... De - szerintem - kb. ezeket nézd meg először. (És ne cserélj Virago-t Aprilia-ra legközelebb... ;) :D )
Régen ott modelleztem, de most már a robbanóst nem favorizálják a lakok a MAtyin, így Model Citybe települtem :)
csak nem te is modellezel ?
Sziasztok Motorosok !

Régebbi fórumosok talán még emlékeznek rám, egy xv 750 tulajdonosaként időnként én is itt koptattam a billentyűzetet. sajnos már nem vagyok virágos két hónapja egy aprilia pegaso 650ie boldogtalan tulajdonosa lettem. Azért még reménykedem közületek hátha valaki tud és akar is segíteni rajtam szakmai tanáccsal.
Bajom a következő: A motor légszűrő házában néhány kilométer megtétele után olaj jelenik meg. Természetesen a vásárláskor a 2km próbakör megtételénél semmit nem vettem észre. Első alkalommal arra gondoltam hogy olaj csere alkalmával túl töltöttem a rendszert, bár a gyári mennyiséget töltöttem bele ügyelve a nívó pálca jelölésére is. A motor száraz karteres ez még kicsit bonyolítja is a dolgot, mert számomra a kenési rendszer csak elviekben világos, gyakorlatban sötét ló. Nem értem honnan a francból kerül a légszűrő házba ilyen mennyiségű olaj. A legrosszabb variációt (gyűrü törés, vagy nagyon kopott henger) próbálom magamtól elhessegetni mert nem akarom elhinni hogy ennyire átbasztak. Ezen kívül a motor nem erőtlen, megy mint a disznó, nem füstöl, a gyertya pedig gyönyörű őz barna ! honnan kerülhet oda az olaj.
Ha valakinek van jó válasza kérem segítsen !!

Előre is köszönöm !
Oké.
Én sem de Szilárd is ezt jósolja :) . Meglátjuk és vasárnap értekezünk.
Én már rég nem hiszek az előrejelzéseknek, ha reggel normális idő van akkor nagy baj nem lehet.
Hát Tormy rohadt szar időt mondanak hétvégére nincs sok remény, de ha mégis menjünk.
A jövő hétvégére is szar időt jósolnak egyenlőre.
Vasárnap gurulnék egyet, ha nem lesz sz@r az idő.
Van kedve valakinek csatlakozni?
Na végre van egy kerületi sporttársam .
Akkor gondolom kijártok a repülőtérre modelezni ?
Igen :)
Arra kevesebbet járok azért nem ismerhetem akkor.
Te is XVI. kerületi vagy ? Ha szabad kérdeznem.