Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peace fiuk.Ehez mit kell atalitani a gepen? http://videokereso.info/video/... en ilyen hangot szeretnek.me azt a kipufogo csovet lenne ki megcsinalja,vagyis kinezetre de mi kell meg hozza?kosz a segitseget
Én is oda akarom vinni ősszel, jól jött az infó
Üdv mindenkinek! Ma volt vizsgázni a vas. Bp NKH Vas Gereben utca-i állomásra vittem, megnézték a fékeket padon miden tuti volt ezenkivül a világitásokat nézték végig meg a" tütüt " körbefényképezték a kormánycsapágyat nem nézték és a kipufogoval sem foglalkoztak.Nem nagyon szöröztek, na legalább gurultam egyet mert ugyis megint jön a tél állitolag.Széles utat jobb idöt!
Közben a kolléga is cserélt, bár nem volt könnyű beszerezni a pipát. :)
Végül is a csere mellett döntöttem/még nem valósult meg/,bár ameddig nem foglalkoztm vele addig sem volt semmi gondom.Csak ha már így kiokoskodtuk,akkor legyen rendben...

Feri
Akit érdekel..
Ehun-e egy digitális gyujtás házilagos megvalósitása.
Kis módositással jó lenne nekünk is.

http://www.sportdevices.com/ig...

végyé
Valaki keresett 535 re kipuffogót.Nekem van egy Laeser , 5oo ason
volt ,passzol az 535 re is.3o/9517834
Legális a cucc, teeee... Vámolva meg minden. :)
Akkor sürgősen szabadulj meg tőlük, hátha rendőrmotorosok is kukkolják az oldalt
Kosz megent az infokat blackiex.hat nah szoktam neha elozsseket vegrehajtani mert utalok kocsi utan menni mert tudod a fektav sokkal kisebb mint kocsinal.de hat nem mondonam nagyon veszesnek a vezetesi stilusomat.az a helyzet hogy inkab varosba megyek.de mentem mar hosszutavon is es tenelg finoman hogy direkt megnezem ugy menyit eszik de nem ment 6 ala.meg azt szeretnem kerdezni,hogy autopalyan menyivel lehet menni velle ugy hosszutavon max?persze nem romaniaba szeretnek autopalyazni hanem majd nallatok ha megyek kiradnulni.az a DR-os oldal meg nagyon jo eddig midnen komoly gondom megvolt ott reszletesen.es az elteres nem volt tobb 10 centinel.akkor ok.ugy csinaltam ahogy ott leirtad remelem akkor az a resze ok.akkor szolj majd ha felteted a kovetkezo felyezetet,biztos masok is hasznat veszik.kosz a segitseget,szelles utat;.(bocs a helyesirasi hibakert,romaniaba elek)Peace
Ez most motoros fórum vagy hirdetési újság?Legalább motoros cuccokat hirdetne ne ajtót azt nem tudom fölszerelni a chopira!
Most röhögtök de komolyan itt van két óra nálam. :)
Meg a vaterán... :D
Nekem Keeway ra lett cserélve . Eddig tökéletes .
Üdv
Én meg cserét hirdetek.
Nem túl elhasznált 50 es baránőmet cserélném két 40 esre.
(Jól) "ráfizetnék" jeligére :)

végyé
Ha esetleg valaki találkozna ilyesmikkel:
68mm-es rétegragasztott borovi fenyőböl
Ötponton záródó rudzárral, 3D-s pántolással
Sötétitett, vagy katedrál ,hőszigetelt üveggel
Valamint Slava típusú csupafém önfelhúzós karórával, kérem értesítse a legközelebbi rendőrörsöt......
Ezt a sok lukas kammiont, bakker
Szia! vártam a reakciókat a müvész bejárókra! Jó volt!
Van még valakinek apróhirdetni való cucca? Pl. Birodalmi lépegető, friss műszakival? :D
Akkor már én is hirdetek...
Vadonatúj acélházas/acélszíjas Slava karórák eladók a bolti ár harmadáért. Dátumkijelzés, keményített ásványi üveg, automata - önfelhúzó - szerkezet, fekete/fehér számlap, sötétben világító mutatók. Masszív, nehéz, komoly.
Egy haverom cucca, én árulom neki Vaterán őket. Nekem is ilyen van (a fehér), nagyon odab@sz...
:)
Igény esetén adok hozzá gumipókokat
Ezt az ajtót hogyan szereljem fel a motoromra?
Lövésem sincs, a 250-es TCI/CDI dobozáról vajmi kevés infóm van.
Nini ez meg 2 karbisra csinálta az xv250 esét :)
http://viragotechforum.com/php...

végyé
Keres rá a keewayra és rendelj! KB 6000 és otthon van! A suentendrei cég postai utánvétel küldi! A shadow fesszabályzója jó! Csak plussz vezetéket kell legyártani hozzá!
Üdv

Balckiex, van valami infód a TCI csatlakozóján ott levő de nem használt kivezetésről?
Ha jól sejtem fordulatszámmérő kimenet lehet, de mit ad ki?
Köszi
végyé