Peace fiuk.Ehez mit kell atalitani a gepen? http://videokereso.info/video/... en ilyen hangot szeretnek.me azt a kipufogo csovet lenne ki megcsinalja,vagyis kinezetre de mi kell meg hozza?kosz a segitseget
Üdv mindenkinek! Ma volt vizsgázni a vas. Bp NKH Vas Gereben utca-i állomásra vittem, megnézték a fékeket padon miden tuti volt ezenkivül a világitásokat nézték végig meg a" tütüt " körbefényképezték a kormánycsapágyat nem nézték és a kipufogoval sem foglalkoztak.Nem nagyon szöröztek, na legalább gurultam egyet mert ugyis megint jön a tél állitolag.Széles utat jobb idöt!
Végül is a csere mellett döntöttem/még nem valósult meg/,bár ameddig nem foglalkoztm vele addig sem volt semmi gondom.Csak ha már így kiokoskodtuk,akkor legyen rendben...
Kosz megent az infokat blackiex.hat nah szoktam neha elozsseket vegrehajtani mert utalok kocsi utan menni mert tudod a fektav sokkal kisebb mint kocsinal.de hat nem mondonam nagyon veszesnek a vezetesi stilusomat.az a helyzet hogy inkab varosba megyek.de mentem mar hosszutavon is es tenelg finoman hogy direkt megnezem ugy menyit eszik de nem ment 6 ala.meg azt szeretnem kerdezni,hogy autopalyan menyivel lehet menni velle ugy hosszutavon max?persze nem romaniaba szeretnek autopalyazni hanem majd nallatok ha megyek kiradnulni.az a DR-os oldal meg nagyon jo eddig midnen komoly gondom megvolt ott reszletesen.es az elteres nem volt tobb 10 centinel.akkor ok.ugy csinaltam ahogy ott leirtad remelem akkor az a resze ok.akkor szolj majd ha felteted a kovetkezo felyezetet,biztos masok is hasznat veszik.kosz a segitseget,szelles utat;.(bocs a helyesirasi hibakert,romaniaba elek)Peace
Ha esetleg valaki találkozna ilyesmikkel:
68mm-es rétegragasztott borovi fenyőböl
Ötponton záródó rudzárral, 3D-s pántolással
Sötétitett, vagy katedrál ,hőszigetelt üveggel
Valamint Slava típusú csupafém önfelhúzós karórával, kérem értesítse a legközelebbi rendőrörsöt......
Ezt a sok lukas kammiont, bakker
Akkor már én is hirdetek...
Vadonatúj acélházas/acélszíjas Slava karórák eladók a bolti ár harmadáért. Dátumkijelzés, keményített ásványi üveg, automata - önfelhúzó - szerkezet, fekete/fehér számlap, sötétben világító mutatók. Masszív, nehéz, komoly.
Egy haverom cucca, én árulom neki Vaterán őket. Nekem is ilyen van (a fehér), nagyon odab@sz...
:)
Keres rá a keewayra és rendelj! KB 6000 és otthon van! A suentendrei cég postai utánvétel küldi! A shadow fesszabályzója jó! Csak plussz vezetéket kell legyártani hozzá!
Balckiex, van valami infód a TCI csatlakozóján ott levő de nem használt kivezetésről?
Ha jól sejtem fordulatszámmérő kimenet lehet, de mit ad ki?
Köszi
végyé
Feri
Ehun-e egy digitális gyujtás házilagos megvalósitása.
Kis módositással jó lenne nekünk is.
http://www.sportdevices.com/ig...
végyé
volt ,passzol az 535 re is.3o/9517834
Meg a vaterán... :D
Én meg cserét hirdetek.
Nem túl elhasznált 50 es baránőmet cserélném két 40 esre.
(Jól) "ráfizetnék" jeligére :)
végyé
68mm-es rétegragasztott borovi fenyőböl
Ötponton záródó rudzárral, 3D-s pántolással
Sötétitett, vagy katedrál ,hőszigetelt üveggel
Valamint Slava típusú csupafém önfelhúzós karórával, kérem értesítse a legközelebbi rendőrörsöt......
Ezt a sok lukas kammiont, bakker
Vadonatúj acélházas/acélszíjas Slava karórák eladók a bolti ár harmadáért. Dátumkijelzés, keményített ásványi üveg, automata - önfelhúzó - szerkezet, fekete/fehér számlap, sötétben világító mutatók. Masszív, nehéz, komoly.
Egy haverom cucca, én árulom neki Vaterán őket. Nekem is ilyen van (a fehér), nagyon odab@sz...
:)
http://viragotechforum.com/php...
végyé
Balckiex, van valami infód a TCI csatlakozóján ott levő de nem használt kivezetésről?
Ha jól sejtem fordulatszámmérő kimenet lehet, de mit ad ki?
Köszi
végyé