Sziasztok.
Tudatom, hogy most hétvégén lesz ez a mocis találkozó, a Mátrában.
Ott lesz az egész Mátra motoros baráti kör is. Egy részük ott volt Salgóbányán péntek estig. Csak nekik szombaton valami Duna melletti motoros találkozón volt jelenésük.
Ők voltak azok akik az egyikük motorját szerelték.
Mi is ott leszünk péntek estétől. S jó lenne ha innen is jönne egy pár barát!
Tehát aki eljönne azt szívesen várjuk!
Sziasztok,megint egy kis segítség kellene,ugyanis,ahogy itt írtátok nekem,cseréltem karburátort,és ahogy vissza tettem a torkot,nem vettem észre,hogy ki jött belőle egy kicsit a gumi tömítés.utána vettem csak észre amikor be indítottam,és durrogott az a henger.le szedtem vissza ,de a gumi majdnem teljesen át szakadt én hülye meg nem mértem le és vissza tettem.jó lett rendesen megy,nem durrog amikor vissza engedem a gázt,és még lett is nagyon jó alapjáratom . tehát a gumi gyűrű méretét nem tudná valaki meg adni ? Köszi.
Köszi szépen a választ, kíváncsiságom kielégítve. Sok szép motort hirdetnek jó áron, csak mire haza kerül és hivatalossá van téve lehet, hogy duplázódik az ára.Sajnos ez van!
Ha oda van írva az induló licit ár akkor az alatt nem lehet ajánlatot tenni. Az 1 eurós indulási árakat kell oda adni a győztes licitért még akkor is ha az 1 euro lett mert más nem licitált. Természetesen + postaköltség.
Brumi! Heninek volt egy olyan kérdése, ami E-bayos vásárlásra vonatkozik és azt hitte,hogy én tudok válaszolni. Tévedett. Szóval, árverésnél a végén kiírt áron oda kell adni a terméket? Ha az mondjuk a fele a kikiáltásinak. Remélem jól értettem a kérdést.
Üdv mindenkinek!
Brumeszkosz, neked mennyi a fogyasztása a "Dragnak"?
Az "óra állításhoz" szeretném hozzáfűzni, hogy ez nem csak Magyarországon divat. A 90-es években sokat jártam Olaszba, megnéztem az autót délelőtt, azután délután megint arra jártam már 100ezerrel kevesebb volt benne.A kormánykerék olyan sima volt, hogy a légy nem tudott landolni rajta, inkább átstartolt.Az akkor újdonságnak számító "digit Tipot" is megbuherálták!
Az 535 -nek nyolcas a kivezetés átmérője, ezt egy kolléga elárulta hosszas vallatás után. Az 1100 dragé lehet itt is tízes a nagyobb mennyíségű benya miatt.
Szia!
Nekem nem volt ilyen motorom. De egyik ismerősömnek, van ilyen gépe, és már a 3. főtengelyt cseréli benne. Olajzási gondok miatt. Nem akar lemondani most sem róla. Most annyi, hogy németországban gyártatott hozzá sikló csapágyakat. Mert most egy új főtengelyt vett bele majd 500.000. Ft.-ért. De vol egy másik ismerősömnek is egy vf 750 interceptor és annak ia a főtengely ment el. Ki tudja miért, de lehet, hogy a 90-es verzióban már ezeket a hibákat ki javíthatták. Én ennyit tudok róla. Remélem segíthettem neked ezzel az információval.
Üdv.: Gábor
Sziasztok.
Tudatom, hogy most hétvégén lesz ez a mocis találkozó, a Mátrában.
Ott lesz az egész Mátra motoros baráti kör is. Egy részük ott volt Salgóbányán péntek estig. Csak nekik szombaton valami Duna melletti motoros találkozón volt jelenésük.
Ők voltak azok akik az egyikük motorját szerelték.
Mi is ott leszünk péntek estétől. S jó lenne ha innen is jönne egy pár barát!
Tehát aki eljönne azt szívesen várjuk!