Hali! Kellene ötlet. 750-m van. A gond, hogy 90-től elkezd "függőlegesen" berezonálni annyira, hogy nem merem jobban húzni. Van rajta plexi (?) és két műanyag doboz oldalt. Megpróbálok képet feltenni. Lehet, hogy ezek valamelyikétől nem stabil a moci ? Első telokat felújítattam, de semmi nem változott. Tapasztalt esetleg valamelyikőtök hasonlót? Lehet, hogy a két hengerrel van valami probléma? Előre is kösz.
helo Viragosok!
SoS-ben kellene nekem virago 535 öshöz egy gyújtáskapcsoló . Ahol gondoltam hogy találok ott mar mindenütt megnéztem de semmi.
Aki tud kérem segítsen!
Hétvégén már túrázni szeretnénk ,így elég fontos lenne.
Miért nem figyeltél nekem volt lenkerekem is generátor tekercsem is , mikor megvettem a dragot mind eladtam annyiért amennyiért vettem. Nagyon kicsi pénzért vettem az EBAy-ról Egy csomó mindent eladtam itt a fórumon és mindet azon az áron amennyiért vettem.
A lendkerekem van decentralva, ezert lazult le, es ezert ment meg a generatorom is mert hozza ert a tekercshez, nah most kell lendkerek is meg tekercs is mas
Meglazult a 3 szabadonfutot rogzito csavar mostmar masodjara, es szetverte a gorgoket es gondolom a forgacs rovidzarlatot okozott, de holnap tudok biztosat, a lenyeg, hogy a 3 fazisbol csak az egyik uzemmel rendesen
Csak azért, mert az enyém másmilyen, és a lámpakeret mélyen megvan karcolódva. Jó volna lecserélni, ha más megoldás nincs, akkor az egészet. A Keeway-é hasonló mint a tiéden látható, viszont azon nem biztos, hogy jók XV 250-hez a felfogatási pontok, vezeték hely kivágások.
Köszi az infókat.
Sajnos csak most tudtam feljönni a nettre. Mivel mióta lejárt a szabink azóta rohanunk, hogy utol érjük magunkat, s így nem volt időm, hogy egyáltalán ide üljek a géphez.
Sajnos nem gondolkozhatunk augusztusban szabadságról. Én még csak csak ki kavarhatnám magamnak. De Beának esélytelen. Ugyan is szinte egész augusztusban csak ketten lesznek az egész osztályon. Mindenki szabin lesz. Tehát a nyár hátralévő idejében csak hétvégén motorozhatunk.
Üdv!Szeretném eladni Yamaha virago xv 125 s , 1999 es fekete-fehér,kevés kilométer 8500,magyarországi,szakszervizben rendbe rakatva első teleszkóp,kormánycsapágy csere,szelep állítás,karburátor tisztítás,első hátsó gumi csere,kevés ilyet látni.van hozzá olaj+olajszűrő+láncspray,légszűrő,nyeregtáskacsere érdekel,irány ár 550000ft hívj megegyezünk!
Hali!
A Yamahák egyes tipusain / TDM 850 / és a Viragokon is van "betervezett" holtjáték. Ahogy RCS51 is írja mindenképp van kotyogás a hajtás láncban. Némelyeken - ki tudja miért tervezték így - még nagyobb a holtjáték a főtengely és a kuplung között. Semmi probléma nincs vele, csak tényleg zavaró az egyes és a kettes fokozatban lassú tempóban.
SoS-ben kellene nekem virago 535 öshöz egy gyújtáskapcsoló . Ahol gondoltam hogy találok ott mar mindenütt megnéztem de semmi.
Aki tud kérem segítsen!
Hétvégén már túrázni szeretnénk ,így elég fontos lenne.
tisztelt lori van generator ha kell csorges meg
udv kaczko
Sajnos csak most tudtam feljönni a nettre. Mivel mióta lejárt a szabink azóta rohanunk, hogy utol érjük magunkat, s így nem volt időm, hogy egyáltalán ide üljek a géphez.
Sajnos nem gondolkozhatunk augusztusban szabadságról. Én még csak csak ki kavarhatnám magamnak. De Beának esélytelen. Ugyan is szinte egész augusztusban csak ketten lesznek az egész osztályon. Mindenki szabin lesz. Tehát a nyár hátralévő idejében csak hétvégén motorozhatunk.
A Yamahák egyes tipusain / TDM 850 / és a Viragokon is van "betervezett" holtjáték. Ahogy RCS51 is írja mindenképp van kotyogás a hajtás láncban. Némelyeken - ki tudja miért tervezték így - még nagyobb a holtjáték a főtengely és a kuplung között. Semmi probléma nincs vele, csak tényleg zavaró az egyes és a kettes fokozatban lassú tempóban.
Rozi1950, üdv a csapatban.
Más: Holnap valaki Máriapócsra? Mi megyünk innen vagy 10-en.