Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Kellene ötlet. 750-m van. A gond, hogy 90-től elkezd "függőlegesen" berezonálni annyira, hogy nem merem jobban húzni. Van rajta plexi (?) és két műanyag doboz oldalt. Megpróbálok képet feltenni. Lehet, hogy ezek valamelyikétől nem stabil a moci ? Első telokat felújítattam, de semmi nem változott. Tapasztalt esetleg valamelyikőtök hasonlót? Lehet, hogy a két hengerrel van valami probléma? Előre is kösz.
helo Viragosok!
SoS-ben kellene nekem virago 535 öshöz egy gyújtáskapcsoló . Ahol gondoltam hogy találok ott mar mindenütt megnéztem de semmi.
Aki tud kérem segítsen!
Hétvégén már túrázni szeretnénk ,így elég fontos lenne.
Sajnos a fenét se gondolta, hogy szükség lesz rá
Miért nem figyeltél nekem volt lenkerekem is generátor tekercsem is , mikor megvettem a dragot mind eladtam annyiért amennyiért vettem. Nagyon kicsi pénzért vettem az EBAy-ról Egy csomó mindent eladtam itt a fórumon és mindet azon az áron amennyiért vettem.
A lendkerekem van decentralva, ezert lazult le, es ezert ment meg a generatorom is mert hozza ert a tekercshez, nah most kell lendkerek is meg tekercs is mas
Akkor mi a ló pikuláért lazult fel? Ez szopás és Te a rossz végén állsz!
Hello, irj egy arajanlatot kerlek, koszonom vlorand007@gmail.com
udv

tisztelt lori van generator ha kell csorges meg

udv kaczko
Igen, ugy volt osszerakva, ugy huztam le ahogy irja a konyvben
Az új szabadon futó lazult le? Mondtam,hogy menetrögzítő és nyomatékkulcs!
Meglazult a 3 szabadonfutot rogzito csavar mostmar masodjara, es szetverte a gorgoket es gondolom a forgacs rovidzarlatot okozott, de holnap tudok biztosat, a lenyeg, hogy a 3 fazisbol csak az egyik uzemmel rendesen
Leégett?
Tiszteletem mindenkinek, v.kinek egy generator elado 535 be esetleg ?
Ok Zsocca, koszi hogy szoltal. Majd legkozelebb. Ti most tekeregtetek eleget ;-)
szerintem ugyan az,de a keeway oldalán megnézheted az alkatrészek között van robbantott ábra.
Csak azért, mert az enyém másmilyen, és a lámpakeret mélyen megvan karcolódva. Jó volna lecserélni, ha más megoldás nincs, akkor az egészet. A Keeway-é hasonló mint a tiéden látható, viszont azon nem biztos, hogy jók XV 250-hez a felfogatási pontok, vezeték hely kivágások.
Szia! természetesen eredeti! de miért kérdezed?
Szia! Nem szeretném megvenni a motorod, csak szeretném megkérdeezni, hogy az elsőlámpád eredeti, vagy keeway-é?
Köszi az infókat.
Sajnos csak most tudtam feljönni a nettre. Mivel mióta lejárt a szabink azóta rohanunk, hogy utol érjük magunkat, s így nem volt időm, hogy egyáltalán ide üljek a géphez.
Sajnos nem gondolkozhatunk augusztusban szabadságról. Én még csak csak ki kavarhatnám magamnak. De Beának esélytelen. Ugyan is szinte egész augusztusban csak ketten lesznek az egész osztályon. Mindenki szabin lesz. Tehát a nyár hátralévő idejében csak hétvégén motorozhatunk.
Üdv!Szeretném eladni Yamaha virago xv 125 s , 1999 es fekete-fehér,kevés kilométer 8500,magyarországi,szakszervizben rendbe rakatva első teleszkóp,kormánycsapágy csere,szelep állítás,karburátor tisztítás,első hátsó gumi csere,kevés ilyet látni.van hozzá olaj+olajszűrő+láncspray,légszűrő,nyeregtáskacsere érdekel,irány ár 550000ft hívj megegyezünk!
Hali!
A Yamahák egyes tipusain / TDM 850 / és a Viragokon is van "betervezett" holtjáték. Ahogy RCS51 is írja mindenképp van kotyogás a hajtás láncban. Némelyeken - ki tudja miért tervezték így - még nagyobb a holtjáték a főtengely és a kuplung között. Semmi probléma nincs vele, csak tényleg zavaró az egyes és a kettes fokozatban lassú tempóban.
Ez a Grossglockner? Tavaly én is voltam, fantasztikus!
Üdv mindenkinek!
Rozi1950, üdv a csapatban.
Ebadta! nagyon szép helyen jártatok! Pontosan merre?

Más: Holnap valaki Máriapócsra? Mi megyünk innen vagy 10-en.
Lötyöghet a hajtásláncban valamelyik, vagy több fel-ékelés.