Reszletesen nem tudom leirni mert sokszor szoktunk improvizalni mert az ugy jo. 6 nap, max 300km/nap, szallasok kb 7eFt/2fo/ej Kaja annyi mint itthon, azt itthon is megeszi az ember. Aug12-tol 17-ig. Utvonal: 1 nap Debrecen, Gyulafehervar 2nap Tralpina 3nap trfogaras 4 nap Szekelyudvarhely 4-5nap tekerges, (bekaszoros, gyilkosto, Gyimesek stb) 6nap haza. Ez a kb terv. Szallast viszont elore kellene foglalni.
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Az XV535 anyagilag nagyon húzós nekem. Meg azért 65 kilóhoz nem nagyon való egy ekkora gép. A CB500 viszont valóban az ésszerű választás, lemondva a chopper varázsról. Köszönöm.
Szia ! Nekem volt Honda CB 500 -as motorom, nagyon megbízható, kimondottan kényelmes, könnyen motorozható, stabil gép volt. Három évig használtam, ezalatt műszaki probléma nem merült fel , csak olajat és szűrőket cseréltem. Túrázni tökéletes , kényelmes volt két személynek, felpakolva, 120-130 km/h tempóval sem sikerült a fogyasztását 5 liter fölé vinni, " nyugi " motorozással kb. 3-3,5 liter. Csak ajánlani tudom. 250-es viragot még nem próbáltam, itt a fórumon van márkatársunk, aki többet tud róla mondani ... Már elhangzott a fórumon, csak ismételni tudom : A 250-est hamar ki lehet nőni, szerintem 535-ben gondolkodj, ha pedig választani kell a 250-es virago és a CB 500 között, én a Hondát választanám ...
Sziasztok ! Motorvásárlási tanácsot szeretnék kérni. Két típus között vacilálok. Az Xv250 és a Honda Cb500 között. Afféle nyugger motorozás lenne a célom, bár még nem vagyok nyugger. Leginkább csak túrázni kellene motor. Egy évben max két alkalommal kimenni Erdélybe meg max. 1000 kilométert motorozni itthol. Az az igazság a Virago lenne a szimpatikusabbb, közelebb áll hozzám a chopper feeling. De elég jól málházható vajon és főként bírja-e két személlyel is akár mondjuk a bihari hegyeket.
Egy olcsóbb régi modell ( 90-95 ) vásárlását engedhetem meg csak magamnak.
Szia
Le tudnád nekem írni a Transzfogarasoki túrát részletesen.
Pl: Időpontok. Indulás, érkezés. Várható költségek, a benzinen kívül. stb.
Össz: Km? Napi etapok? Haladási sebesség? Kb hány motoros? Körülbelüli szállás lehetőségek?
Azért kérdem mert gondolkodunk rajta. Osztunk szorzunk. (Legfeljebb lemerülünk anyagilag. Majd télen össze szedjük magunkat)
A szabadság kérdése viszont csak július végén derül majd ki.
Tisztelt Katana750
Igazad van. Mindannyiunk megelégedésére ebben felülmúlhatalan vagy. Azt láttam alig győzted a speciális forró készülékkel a sorban várakozó hatalmas kenyereket megcsurdítani.
Mivel én jöttem el utolsónak 7 óra után valamivel, a kapu nyitása közben találtam egy telefontöltő kábelt a fűben, valaki elejthette a sötétben, odatettem jól látható helyre., Biztos valaki keresi.
Az autóm csomagtartójában aludni ruhástul, csizmában, hát ezt sem gondoltam, hogy lesz valaha, de túl lehet élni.
fiatalon még ez is belefér.
Jó helyen, kedves emberekkel későéjszakáig dumálni, ez mindent visz.
Köszi Józsinak is, Laci öccsének is meg Gábornak is (Gipszjakab)
Először is, mi is köszönjük a vendéglátást és a megjelenést.
Külön köszönet Józsi öcsének. Mivel ő nem is motoros, még is mosolyogva tűrte, hogy bizonyos mértékig felforgassuk az otthonát.
Köszönet Józsinak, hogy a sok különböző fórum közül minket választott, és meghívott minket. Pedig sok fórumon segít a szerelésben.
A fotókat is köszönjük. Jók lettek! Hamarosan én is felteszem az általunk készítetteket.
Józsi! A családod nagyon aranyos. Büszke lehetsz rájuk!
Mi, hajnal 1.30-ra értünk haza. Sötét volt,sűrű pára, és kanyargós út. Így hát óvatosan lassan haladtam. De biztosan. Ózdon tankolás után még első lámpát is állítottam. Vágig felnyitott plexivel motoroztam. Mivel hamar vizes lett a párától.
Szóval szerencsésen haza értünk. S jó volt végre 3 hét után újra a megszokott ágyban aludni.
Bár most fél nap után, már újra azon töröm a fejem, hogy mikor és miből indulhatunk útra újra.
Külön köszönöm Józsi a csavarokat, kicseréltem mind kettőt és csilli-villi lett. Szegény Drag Janó kap egy kicsit , a nagyobbat meg majd megoldjuk neki is ha más úton nem megy.
Koszonjuk a meghivast es a remek estet! Nagyon jokat beszelgettunk, sokmindent megtargyaltunk. Orulok, hogy talalkoztam olyanokkal is akikkel eddig meg nem, illetve a regebbi arcokkal. Meggyozodesem, hogy nem sok ilyen forum van, tenyleg jol osszejott a csapat tobbedjere is! Remelem Jozsi, hogy lesz alkalmunk meg talalkozni veletek!
Üdv mindenkinek!
Ez is egy jól sikerült összejövetel volt!Köszönet érte vendéglátónknak,Józsinak és családjának. Valamint az ott résztvevő régi- és újonnan megismert motorostársaknak, és társnéknak.
Anita és Heni
Kedves vendéglátóink
Kedves megjelent vendégek
Kedves egyéb okból távolmaradtak
Igazán házias és ízletes volt szalonnasütés. A rossz idővel nem is foglalkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat. Egyszóval a hagymát is hagymával ettük. Persze jobb lett volna motoron oda is meg vissza is, de hát majd lesz olyan is.
üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Először is kedves Józsi köszönöm, a meghívást, és örülök, hogy meg ismerkedtünk. De köszönöm a többieknek is akik ott voltak, hogy végre személyesen is meg ismerhettük, egymást, és jól éreztük magunkat. Szívesen találkoznék még máskor is veletek, és remélem motorozhatunk együtt is. Sajnálom, az időjárás miatti motor nélküli érkezést. De kárpótolt a társaság, hisz kár lett volna kihagyni ezt a találkozót, hisz jó emberekkel ismerkedhettem meg. Remélem, jövőre még is csakhaza tud jönni Józsi is és akkor is össze jöhet a társaság újból.
Nagyon koszonom mindenkinek aki eljott es megtisztelt jelenletevel. Orulok hogy a nicknevek mogott szemelyesen is megismerhettem mndenkit. Remelem a jovoben lesz motorom itt es tudunk gurulni egyutt.
Meg ébredtem én is. Nagyon örülök,hogy megismerhettem személyesen Józsit és családját. Egy hétig dumálhattunk volna, annyi a téma de ennyi idő jutott, én örülök ennek is. Mi még délelőtt mentünk és Mezőkövesdtől, Miskolcig esett az eső ezért nem nagyon bosszankodok a kocsival menés miatt. Nagyon jól éreztem magam, a barátnőm is annak ellenére,hogy tök ismeretlen volt neki a társaság. Mégis csak motoros nőstény, hát hol érezné jól magát mint motorosok között? Ez a találkozás egy örök emlék marad.
Ne aggódj, mi sem! :) Ezért jött mindenki kocsival, Zsocáékon kívül. Természetesen ahogy kell, se oda, se vissza nem esett egy kurva csepp eső sem.
Józsinak köszönjük a vendéglátást, a párod nagyon kedves, a fiad jó fej!
Remélem találkozunk még ebben az életben!
Egy olcsóbb régi modell ( 90-95 ) vásárlását engedhetem meg csak magamnak.
Le tudnád nekem írni a Transzfogarasoki túrát részletesen.
Pl: Időpontok. Indulás, érkezés. Várható költségek, a benzinen kívül. stb.
Össz: Km? Napi etapok? Haladási sebesség? Kb hány motoros? Körülbelüli szállás lehetőségek?
Azért kérdem mert gondolkodunk rajta. Osztunk szorzunk. (Legfeljebb lemerülünk anyagilag. Majd télen össze szedjük magunkat)
A szabadság kérdése viszont csak július végén derül majd ki.
Toltot tegnap megtalaltuk es szoltam is kalminak hogy megvan. Viszem neki pestre szombaton es akkor veled is talalkozunk ahogy megbeszeltuk.
Igazad van. Mindannyiunk megelégedésére ebben felülmúlhatalan vagy. Azt láttam alig győzted a speciális forró készülékkel a sorban várakozó hatalmas kenyereket megcsurdítani.
Mivel én jöttem el utolsónak 7 óra után valamivel, a kapu nyitása közben találtam egy telefontöltő kábelt a fűben, valaki elejthette a sötétben, odatettem jól látható helyre., Biztos valaki keresi.
Az autóm csomagtartójában aludni ruhástul, csizmában, hát ezt sem gondoltam, hogy lesz valaha, de túl lehet élni.
fiatalon még ez is belefér.
Jó helyen, kedves emberekkel későéjszakáig dumálni, ez mindent visz.
Köszi Józsinak is, Laci öccsének is meg Gábornak is (Gipszjakab)
Külön köszönet Józsi öcsének. Mivel ő nem is motoros, még is mosolyogva tűrte, hogy bizonyos mértékig felforgassuk az otthonát.
Köszönet Józsinak, hogy a sok különböző fórum közül minket választott, és meghívott minket. Pedig sok fórumon segít a szerelésben.
A fotókat is köszönjük. Jók lettek! Hamarosan én is felteszem az általunk készítetteket.
Józsi! A családod nagyon aranyos. Büszke lehetsz rájuk!
Mi, hajnal 1.30-ra értünk haza. Sötét volt,sűrű pára, és kanyargós út. Így hát óvatosan lassan haladtam. De biztosan. Ózdon tankolás után még első lámpát is állítottam. Vágig felnyitott plexivel motoroztam. Mivel hamar vizes lett a párától.
Szóval szerencsésen haza értünk. S jó volt végre 3 hét után újra a megszokott ágyban aludni.
Bár most fél nap után, már újra azon töröm a fejem, hogy mikor és miből indulhatunk útra újra.
Ez is egy jól sikerült összejövetel volt!Köszönet érte vendéglátónknak,Józsinak és családjának. Valamint az ott résztvevő régi- és újonnan megismert motorostársaknak, és társnéknak.
Anita és Heni
Kedves megjelent vendégek
Kedves egyéb okból távolmaradtak
Igazán házias és ízletes volt szalonnasütés. A rossz idővel nem is foglalkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat. Egyszóval a hagymát is hagymával ettük. Persze jobb lett volna motoron oda is meg vissza is, de hát majd lesz olyan is.
üdv mindenkinek.
Először is kedves Józsi köszönöm, a meghívást, és örülök, hogy meg ismerkedtünk. De köszönöm a többieknek is akik ott voltak, hogy végre személyesen is meg ismerhettük, egymást, és jól éreztük magunkat. Szívesen találkoznék még máskor is veletek, és remélem motorozhatunk együtt is. Sajnálom, az időjárás miatti motor nélküli érkezést. De kárpótolt a társaság, hisz kár lett volna kihagyni ezt a találkozót, hisz jó emberekkel ismerkedhettem meg. Remélem, jövőre még is csakhaza tud jönni Józsi is és akkor is össze jöhet a társaság újból.
Üdvözlettel: Gábor.
Józsinak köszönjük a vendéglátást, a párod nagyon kedves, a fiad jó fej!
Remélem találkozunk még ebben az életben!