Bakker ! De jó lenne. Épp azon agyaltam hogy lehetne kicsit szalonképesebbé tenni ha nagyon durva a hang.
A lányt meg kérdezhetem, annak az is tetszene ha kályhacső volna felcsavarozva.
Ok. Ahogy néztem, ez egyáltalán nem egy üres cső. Szerintem ez nem is olyan durva mint mondta az ügyvéd néni. Lehet,hogy az értelmiségnél hamarabb van a fájdalomküszöb! Legfeljebb megkérdezed a lányodat.
Hálásan köszönöm Tamás !
Most akartalak felhívni, mert délelőtt Szegeden bolyongtam. Reggel 8 órára kellett a lányomat az egyetemre vinnem mesterképző felvételire. Délután egyre már végzett is. Persze az a rohadt egyetem a belváros közepén van ahol 500ft/óra a parkolás.
Még egyszer kösz, holnap megkeresem a gombás embert, és lehet hogy a héten fel is szerelem. Téged meg majd üldözlek a hálámmal !
Ma a tanulások napja volt. Alig 160km. megtételekor némi durrogás kíséretében gyengülni kezdett a gép. Ha nem is könnyen,de rájöttem,hogy tartalékra kéne tenni. Ócsán tankoltam 170re 10 litert. 5.8lit.100km. Nem is olyan rossz. Szinte az egész Bp. és utassal. Azonban szokni kell,hogy 280 helyett 160km motorozás után alig több mint 2 liter tartalék marad. A parkolóban kormányzáron valamiért világított a hátsó lámpa és ezt nem vettem észre. Elég nyögve nyelős olt az indítás hazafelé. Tanulni kell a gépet. A Katanának 21 literes a tankja és 16 megy utána artalékra állításkor. Ez a hatótáv hiányzik kicsit. Ellenben minden tankoláskor megcsodálják a gépet és megdöbbennek a korán, meg az állapotán.
Erős a gyanúm Brumi, hogy a benzin ára és a fizetésünk arányos - mégpedig fordítottan. Az üzemanyag ára nő, fizetés meg csökken ... A ciklus végére új bankjegyet bocsát ki az MNB, ebből pontosan 10 liter benzint vehetsz ...
Ez a talalkozo nincs fent a neten. Meghivasos, illetve szajhagyomany utjan terjed. Ezert tud csaladias lenni. Rendszerint Erdelybol, Delvidekrol Mo-rol es persze Felvidekrol szoktunk osszejonni. Tavaly pl a var helyrehozasara gyujtottunk. Van tobb kirandulohely, ijjaszverseny, Baranta bemutato koncert es tabortuz. Mi szombat kora reggel indulunk a melo miatt. Harman megyunk. Elotte csorogjunk ossze.
Ha bármelyik túrára megyünk, amit terveztünk, kösd a lelkére, hozzon belőle - ha finom ! Emlékszel még a Tanú c. filmre ?
- Mit iszik Pelikán elvtárs ?
- Tulajdonképpen mindent ...
Robág : Megfontolandó beszédet mondok elméd pallérozására ... / Comenius / A Te fogyasztásoddal én is elégedett vagyok, a magaméval is mindjárt ...
Brumi : Ha hasítasz mint a magyar gazdaság, ne csodálkozz, hogy a fogyasztásod is nő ....
Tudom én,hogy semmi baja nincs a fogyasztásomnak, de annál több a gond a csuklómmal. Bizsereg és hátrafelé hajló mozgásokat végez,az autósokat meg csak a tükörben látom.
A végsebességet egyszer már kitárgyaltuk, szerintem ebbe nagyon felesleges belemenni. Valóban " a kocsik sem a gyári fogyasztást produkálják " hanem többet, mint a gyár által megadott érték. Olvass el egy két tesztet, én még olyannal nem találkoztam, hogy kevesebbet fogyasztott, az ellenkezőjére van példa bőven. A tények makacs dolgok, de őszintén örülök, hogy a te géped ilyen kiváló ...
A lányt meg kérdezhetem, annak az is tetszene ha kályhacső volna felcsavarozva.