Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az 1993-as évjáratú XV 250-es teleszkóp szimeringje 33x45x8/9.5 vagy 33x45x8/10.5? Több oldalon 1995-ig a 9,5-es méretűt látom megadva.
Végül is kevesebb mint egy hónap van hátra, aki gondolja jelezze a részvételi szándékát. Utánanézek a várható időnek. Remélem a barcsihoz hasonló időjárás fogad minket Gerjenben is. A magam részéről meg szeretném próbálni a pénteki lemenést. De ez munkafüggő. Aki volt Barcson, Dragjanót ismeri, a vele érkezett motorostársunk a szervezője a találkozónak. Gerjen a Duna nyugati oldalán, Pakstól nem messze. Kb. 140km. innen Gyálról.
Június 7.én lesz egy találkozó Gerjenben és oda megyünk néhányan (remélem) a topikról. Fenn van az eseménynaptáron is. Ha úgy érzed és van időd, ott találkozhatsz személyesen is az itteni arcokkal. Tavaly Barcson voltunk tizenvalahányan és igen jól sikerült.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az vajon mitől lehet hogy alapjáraton üzem meleg motorral egy gázfröccsnél egy egy fekete füstöt dob a járgány? xv 535ös, előre is köszi a válaszokat
Gyál az rendben van, de a villanyhoz értés már felejtős. Azért írd le mi a baj! Hátha valaki online megoldja neked! Te meg csak megcsinálod az útmutatás alapján.
Eladnám chopperé tévő felszerelésem Yamaha XV 535-ről. Előretolt lábtartó, komplett szett és széles villahíd, távtartókkal együtt. Első lámpával, indexel. Nem sikerült normálisan lefényképezni de meg lehet nézni, még a motoron van. 06 30 211 25 70
Szia!
Nekem a régi FJ 1200 gépemen volt Metzeler abroncs, de meg voltam vele elégedve. Lassan kopott, de ettől függetlenül jól tapadt, mint esőben mint száraz úton is.
Amikor három éve a motoromat vásároltam, elől Metzeler gumi volt, elég " kopott " állapotban. Soha nem volt vele gondom, pedig párszor motoroztam vele havat és jeget kivéve érdekes időjárási körülmények között. Vizes úton, szakadó esőben is stabil maradt, nem csúszott meg. Idén áprilisban cseréltem le Contira, csak azért nem Metzelert vettem, mert rendkívül kedvező volt a Continental ára akcióban.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az vajon mitől lehet hogy alapjáraton üzem meleg motorral egy gázfröccsnél egy egy fekete füstöt dob a járgány? xv 535ös, előre is köszi a válaszokat
Gyál környékén lenne közületek valaki ,aki tud segíteni elektromos probléma felderítésében?Előre is kösz mindenki segítségét!
Köszi a véleményeket mindenkinek. A 250-re rendeltem előre, mert vizes útra is javasolja a gyártó. 12340Ft házhoz szállítva.
Nekem a régi FJ 1200 gépemen volt Metzeler abroncs, de meg voltam vele elégedve. Lassan kopott, de ettől függetlenül jól tapadt, mint esőben mint száraz úton is.
A Continental négyet .