Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen 130/90-es van 17/45-ös áttétellel.
Menetkészen kb 120 kilot visz.
Ha jó az úttartásod, had kopjon.
http://www.gyorimotorosok.hu/images/stories/10001432_436503186495177_18
14121679_n.jpg

Sziasztok!
Jön valaki esetleg?
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy valaki használ-e az előírtnál nagyobb méretű gumiabroncsot hátul a motorján? Az én XV 250-es mocimon 130/90X15 helyett 140/90X15 van felszerelve. Igazából elfér, de nagynak találom.
Budai vám T-betűs áruház melletti kagyló nevű kútnál!
Hol tankoltál ? Közérdekű adat ! Tudjuk elkerülni minél nagyobb ívben .
Akkor bármi is ez, nem az üzemanyagba való.
Köszi bleki-ebben egy csepp víz sem volt -a palack alján az a barna folyadék -abból volt kb félliter de nem tudom mi az de nem víz -csináltam vizes próbát az gyöngy szerüen összeállt de ez keveredik és leüllepedik és leáll a motor tőle!
Ez víz, jóbarát. :)
Akárhol tankoltál, ott ne tankolj többé.
Sziasztok -nitro+-os benya a legjobb csak nem úgy ha az adalék külön van és nem megy át a fúvókán és megáll a vas -kb fél liter azonosítalan anyagos szedtem ki a 12-liter benzinből -az otthonomtól 10-km-re állt le a motorom jött a vihar -szerencsére alapjáraton el indult és szivatóval országúti hajmeresztő 30-km-es sebességgel haza menekülem és megúsztam a jégesős vihart!-sohanemfogok ott tankolni inkább tankolok gagyit de jót!
Szia! Egy barátom a Suzuki Intruder 400-asáról most szerelte le a 4 db. indexét, teljesen szép állapotban vannak. ha érdekel, megkérdezem.

Üdv. Zoli
Szerencse, hogy nem "fakkert" írtál!
lapar mester jöhetne az info
""Egyébként van még valami amit érdemes figyelni, ami árulkodik a motor állapotáról?"
Szia! Van erről egy oldalas leírásom, ha adsz egy mailt, átküldöm. ""
"tom0919@freemail.hu
köszi! "
Fékkart akartam írni :)
Szia!
Fékkert kapsz a nagyvas.hu-n, 1500 pénzért, újat
Hello! Most találtam ezt a hírdetést. Szerintem egy próbát megér.
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Sziasztok!

A sógorom felborult a korábban tőlem vásárolt 250-el és kellene neki fékkar és jobb első index vagy indexek majd csak este nézem meg. Ha van valakinek eladó kérem jelezze.
Szabi
Szia
Be tudnád nekem linkeli ennek a tesztnek a honlapját. Vagy is azt a lapot ahol utána lehetne nézni, és jelentkezni.
Előre is köszi!
Köszi! Képekről nekem úgy tűnik, hogy az alakja más, de gondlom a felfogatási pontjai megegyeznek?
Keway 250-s tipusa jó hozzá, de vigyed a boltba a régit.
Nekem csak 535 van service manualom.
Üdv! Köszönöm a segítséget a 750-es karbihoz!
Nem, 125-ös. Ugyanolyan, csak a hengerürtart., meg a primer áttétel más. Azt hiszem 250-es Service manualom van is , de gondoltam a tied hátha jobb.
Sziasztok! Valaki tudna tippet adni, hogy hol tudnék szerezni XV 250-hez hátsó lámpabúrát? Esetgeg milyen hátsólámpával lehet helyettesíteni?
Szia!
Figyeld légyszi a válaszát a srácnak és ha 535 -se van akkor tedd föl neki, ha kéri. De szerintem 250-s a gépe.