Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy valaki használ-e az előírtnál nagyobb méretű gumiabroncsot hátul a motorján? Az én XV 250-es mocimon 130/90X15 helyett 140/90X15 van felszerelve. Igazából elfér, de nagynak találom.
Köszi bleki-ebben egy csepp víz sem volt -a palack alján az a barna folyadék -abból volt kb félliter de nem tudom mi az de nem víz -csináltam vizes próbát az gyöngy szerüen összeállt de ez keveredik és leüllepedik és leáll a motor tőle!
Sziasztok -nitro+-os benya a legjobb csak nem úgy ha az adalék külön van és nem megy át a fúvókán és megáll a vas -kb fél liter azonosítalan anyagos szedtem ki a 12-liter benzinből -az otthonomtól 10-km-re állt le a motorom jött a vihar -szerencsére alapjáraton el indult és szivatóval országúti hajmeresztő 30-km-es sebességgel haza menekülem és megúsztam a jégesős vihart!-sohanemfogok ott tankolni inkább tankolok gagyit de jót!
lapar mester jöhetne az info
""Egyébként van még valami amit érdemes figyelni, ami árulkodik a motor állapotáról?"
Szia! Van erről egy oldalas leírásom, ha adsz egy mailt, átküldöm. ""
"tom0919@freemail.hu
köszi! "
A sógorom felborult a korábban tőlem vásárolt 250-el és kellene neki fékkar és jobb első index vagy indexek majd csak este nézem meg. Ha van valakinek eladó kérem jelezze.
Szabi
Menetkészen kb 120 kilot visz.
Ha jó az úttartásod, had kopjon.