Beszéltem a cimbivel, Bánréve felé megyünk, hogy nektek is útba essen. 6-kor tervezzük az indulást, onnantól 2-2,5 óra Bánréve.
Szállásként vannak faházak, de érdemes sátrat is vinni biztos ami biztos. Beszéljünk majd telefonon is...
Sziasztok!
A salgóbányai talira keresek betársulókat 5 személyes faházba, mert mi ketten vagyunk csak rá, de 5 fő után kell fizetni.
Esetleg valaki (k) ?
Üdv mindenkinek!
Igen volt róla szó, hogy együtt gurulunk, részünkről minden oké. Tudunk értekezni mindenről privátba is, cím az adatlapomon.
Mi úgy gondoltuk egy motor , egy autó mivel ilyen hosszan nem vállalom a pót-utast a lábam miatt, ugyanis háromféle közlekedési módom van, autóval, motorral ,és járóbottal.
Sziasztok én is jelentkeztem a túrára jeleztem a kaja igényt Zoltánnál, vissza is igazolta, mi péntek 17 órai érkezést gondoltunk a nejemmel.
Heni57 nem tudom, hogy jön-e mert egyszer írtuk ,hogy együtt is mehetnénk innen az alföldről. Heni57 JELENTKEZZ!
Srácok
Ha netán gond lesz Salgóbányára oda találni, akkor Salgótarjánban álljatok meg egy benzinkúton, és csörgessetek meg! S én oda megyek elétek. Mi már Péntek estétől ott leszünk. No persze, ha netán ép gurulunk akkor nem tudok.
Viszont ha a Virágósok szombaton jönnek, akkor megvárlak benneteket, s a táborban maradok.
Más: Igen én is sokallom a benzin árát! (Az lenne jó, ha a fizetésem a mostani lenne, a benzin ára meg 30 évvel ezelőtti.
De én még emlékszem a pár évvel ezelőtti majd 450 Ft-s benzin árra is.
S a fizetésem nem volt több mint most. S akkor is motoroztam.
S a környező országokban sem túl olcsó a brenya.
Szintén szombat. Olyan 9-10 fele indulnánk de ha többen megyünk alkalmazkodunk a többséghez.Lesz egy kocsi is a gyerekek miatt ha valakinek sok cucca lenne berakhatja a kocsiba.
Sziasztok!
A S.bányai bulira mindenki jön, aki korábban jelentkezett? én szombaton készülők menni,/péntek ballagás/szerintem is csapatban kellene gurulni.
A szállás ,kaja igényt leadtam.
Jó lenne jeleznétek KI,Mikor szándékozik menni.
T. Soorttársak,
Vettem az ebay-n egy kormányra szerelhető szivargyújtó+USB aljzatot. Felszereltem és gondoltam, hogy a mellékelt képeken megosztom veletek. "Teccik és óccsó is vót", azaz sztem nem drága. Pláne hogy krómozott kivitel. Egy szintén krómozott, kormányra szerelhető analóg órával együtt kb 13 rugó.
Üdv a gépteremből
Viccet félretéve, nem azért vetette le mert őt zavarta, hanem sokszor korán indultak túrázni a férjével és a melegítési fázisban otthon nem akarta a szomszédokat ébreszteni.
Szállásként vannak faházak, de érdemes sátrat is vinni biztos ami biztos. Beszéljünk majd telefonon is...
Szombat éjszakára én betársulnék /1fő/ha befogadtok.
A salgóbányai talira keresek betársulókat 5 személyes faházba, mert mi ketten vagyunk csak rá, de 5 fő után kell fizetni.
Esetleg valaki (k) ?
Üdv mindenkinek!
Igen volt róla szó, hogy együtt gurulunk, részünkről minden oké. Tudunk értekezni mindenről privátba is, cím az adatlapomon.
Mi úgy gondoltuk egy motor , egy autó mivel ilyen hosszan nem vállalom a pót-utast a lábam miatt, ugyanis háromféle közlekedési módom van, autóval, motorral ,és járóbottal.
Heni57 nem tudom, hogy jön-e mert egyszer írtuk ,hogy együtt is mehetnénk innen az alföldről. Heni57 JELENTKEZZ!
Ha netán gond lesz Salgóbányára oda találni, akkor Salgótarjánban álljatok meg egy benzinkúton, és csörgessetek meg! S én oda megyek elétek. Mi már Péntek estétől ott leszünk. No persze, ha netán ép gurulunk akkor nem tudok.
Viszont ha a Virágósok szombaton jönnek, akkor megvárlak benneteket, s a táborban maradok.
Más: Igen én is sokallom a benzin árát! (Az lenne jó, ha a fizetésem a mostani lenne, a benzin ára meg 30 évvel ezelőtti.
De én még emlékszem a pár évvel ezelőtti majd 450 Ft-s benzin árra is.
S a fizetésem nem volt több mint most. S akkor is motoroztam.
S a környező országokban sem túl olcsó a brenya.
http://www.nagyutazas.hu/uzema...
Alakul ez szépen,a többit indulás,tali hely ,majd megbeszéljük.
Brumi.az nekem nagy kerülő volna,visszafelé esetleg,majd meglátjuk.
Hol találkozzunk? És hányóra körül?
Milyen útvonalon mentek?
A szállás lehetőségek milyenek?
Én 14 /szombat /megyek ,péntek ballagás,nem én az uncsi.
A S.bányai bulira mindenki jön, aki korábban jelentkezett? én szombaton készülők menni,/péntek ballagás/szerintem is csapatban kellene gurulni.
A szállás ,kaja igényt leadtam.
Jó lenne jeleznétek KI,Mikor szándékozik menni.
Vettem az ebay-n egy kormányra szerelhető szivargyújtó+USB aljzatot. Felszereltem és gondoltam, hogy a mellékelt képeken megosztom veletek. "Teccik és óccsó is vót", azaz sztem nem drága. Pláne hogy krómozott kivitel. Egy szintén krómozott, kormányra szerelhető analóg órával együtt kb 13 rugó.
Üdv a gépteremből