Szerintem nem. Az évjárat jó. 1985 Ez egy gumi alkatrész, aminek a tetején és alján vezető sín található. Az első(kis) fogaskeréknél vezeti meg a láncot,hogy ne csapkodjon fém alkatrészhez. jh2pc1305fm104161 az alvázszám,pc13e2104766 a motorkód. C30 Magna a típusa.
Igazából nem tudom kinek írok, de segítségre szorulok(nem én, de!) a Honda VF500 Magna miatt még mindig. Lánc vezető csúszka. Itt van meglőve az alkatrészbeszerzés. A blackiex által említett esetleges kenési problémáknak nyoma sincs. A szelep állításkor csodálatos tisztaság és bő olajmennyiség volt fenn is. Fel van vezetve az olaj teljesen. Szóval apró szarságokat nem kapunk mert amerikai modell. Levegőszűrő és ez a gumi lánc vezető kellene és megkérnék valakit,(esetleg RC51) vagy bárkit aki ért a beszerzéshez az államokból, hogy segítsen! A fizetést természetesen én állom. Egy csaj szeretne visszatérni a motoros társadalomba 2 év után(gyes) és hozzám fordult segítségért, én meg tök hülye vagyok ebayhoz, paypallhoz, stb. A szerelőm világtól elvonult ember és nem foglalkozik beszerzéssel semmilyen tekintetben, ezért tartunk jelen helyzetnél.
Csá kalmi! Ma szóltam a tesóméknak is a túráról. Ha mindenkinek meglesz a rávaló és a nőik is engedik(papucsok) jönne a Jocó, tesóm, unokaöcsém meg én.
Szervusztok !
Vizsgáztatnom kell a vasat /535/ .Sajnos attól tartok most se tudom meggyőzni a vizsgabiztost ,hogy a hátsókerék szélén nézze a mintát ,ott van elég . Conti CM2 140/90-15. ,ez van rajta és bevált .
Tudtok ajánlani boltot ahonnan érdemes megrendelni ?
Azért kérdeztem a belsőt. Mert én eladtam az 535-ösöm. S megmaradtak a tartalék belsőim. S ha neked szükséged lesz rá át tudom adni az eredeti áráért.
Nem árt ha a belsős kerékkel közlekedő motorosnál van tartalék belső.
Mivel defekt esetén, ha bele nyomja az ember a defekt javító sprét, akkor utána csak cserével lehet javítani a belsőt.
A költségek minimálisak, de attól függ, hogy kaja, szállás, kell-e.
A faház kb. 2500 Ft/fő/éjszaka, a sátor 1000 Ft/fő/éjszaka.
A kaja: a bőséges reggeli kb. 800, a bográcsos vacsora 900 Ft/ fő, sörök 200-220 tehát olcsó és finom, de főzhetünk mi is és akkor az eszközök, gáz kb.3500 Ft/alkalom.
A kaja árak a létszámtól is függenek.
A faház korlátozott számban van. Egyszóval azokat előre le kell foglalni. Plusz a Savagesokkal is egyeztetni kell. Ne hogy ők is lefoglalják az összeset és mi is. Én mindenesetre a sátrat respektálom. Az legalább tuti.
Salgóbányai Találkozón résztvevők alakulása.
Alakul a terv, elvtársak alakul!
1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/1 Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Katana750 1Motor/? Fő
9 Beci58 1Motor/2Fő
10 Jogo 1 Motor/ 2 Fő
11 Sibra ? 1 Motor
12 debreczi71 1 Motor/ 4 fő
Ha valaki még lemaradt róla, és jön, akkor szóljon. Vagy egyszerűen írja be magát a lista végére és másolja be az egészet egy hozzászólásba.
Elnézést hogy bele dumálok, pedig nem is telefon.
De nekem is az a véleményem, hogy jobb gumisra bízni. Ugyan is ha otthon, célszerszámok nélkül csinálja az ember, akkor könnyen előidézhet egy komolyabb károsodást is. S máris sokkal többe kerül majd mind a szerelés díja.
Érdemes a környéketeken körbe kérdezni a gumisokat, hogy ki vállal motor kereket. S oda vinni a kereket. Én szeretem otthon kiszedni. Mivel akkor nyugodtan át tudom vizsgálni a felszínre került kopó alkatrészeket is. Zsírzás, csiszolgatás után rakom össze.
Apropó Van-e tartalék belsős egy esetleges defekt esetére?
"de ugyanazzal a gumizó cuccokkal simán meg kell csinálják, centírozva stb. "
Na ez a rész nem igaz, és sajnos nemis minden gumis vállalja. Egyébként szerintem is, aki szerelt már autógumit (nem simson) az biztos meg tudja csinálni. NEM BÍZTATNI AKAROK SENKIT, ÉN IS ELVITTEM AZ ENYÉMET (bocs caps lock, nem kiabálok!) dE A CENTÍROZÁSÉRT NEM ADNÉK PÉZET MEGECCER, AHHOZ JÓ AZ mz-NÉL TANULT TENGELYEN FORGATÁSOS KÉZI MÓCCER (utálom a laptopot! megint caps lock)
http://www.ebay.com/itm/K-N-Re...|Model%3AV30+Magna|Year%3A
1985&hash=item2ec44163d0&vxp=mtr