Nem Bp.-re gondoltam én sem. Megnéztem, 23.péntekig van meg az előjelzés. Pont akkor kezd javulni. 10-20°c és esőt nem ír. Melyik útvonalat gondoltad? Zólyom, Besztercebánya, Rózsahegy? Vagy Fülek, Rimaszombat,Késmárk?
Mondjuk az, hogy Budapestre milyen időt mondanak 24-25-re ,az kevésbé izgat. Északabbra az érdekes. Természetesen szar időben mi sem megyünk, remélem csak jó lesz addigra. Az időkép szart mond még arra a hétvégére, de volt már ilyen. Reálisan szerintem jövő hét kedd szerda magasságában lehet elkezdeni hinni bármiféle időjárás jelentésnek. Meglátjuk. Én bízom benne hogy megjavul, bár azt mondják a Tátrába érdemes magunkkal vinni esőruhát, mert ott rövid záporok bármikor előfordulhatnak.
Néztél valami előjelzést a tátrai túra idejére? Ott még július közepén is jöhet szar idő egy pillanat alatt. Ha így marad inkább itthon döglök. Kibaszott szél, meg eső mindennap. Nagyon remélem,hogy megfordul az időjárás(mintegy 180°-ot!
Zoccca, majus 31-i hetvegen lesz Krasznahorkan a felvideki motoros talalkozo. Tavaly kerted, hogy szoljak s nem resteltem megjegyezni Ha van barkinek kedve jonni... Jo hangulatu csaladias szokott lenni. Jellemzo, hogy nincs belepo, a kapuban csak a hp-t kell meginni es helyet foglalni a bogracs mellett. Ez ilyen... Felvideki es erdelyi testvereinkkel egy kellemes hetvege. Szervezok a Felvideki Farkasok.
Most május elsején én is körbe fotóztam ezt a Trájkot. Volt egy fa motorja is. Kis fityó motor volt benne. Már eladta. Egy gyűjtőnek.
Jól ismerem Tiszaőrsről. Az udvarában van egy pár nyalánkság. Pl Napkazán, sörkolektor, és egyebek. Szerintem róla mintázták a Vissza a jövőben című filmek őrült feltaláló professzorát.
Szevesztok!
Zsoccca adta meg az elérhetőségeteket a salgóbányai bulival kapcsolatosan.
A bulit (II. Relax-Weekend) én szervezem. A program részletes kiírása a Salgótarjáni Motorosok Baráti Társasága honlapjának főoldalán a képgalériában olvasható. Akit érdekel, az nekem jelezze a részvételi szándékát a smbt.st@mail.com e- mail címre.
Minden kérdésre válaszolok és a jelentkezéseket is visszaigazolom.
Akit érdekel az előző találkozóról képek, videók a SMBT honlapján megnézhetők.
A szállás igényeket június 1-ig, a kaja igényeket június 10-ig kérem, hogy jelezzétek felém.
Szia!
Ha már láncfeszítő:
Tehát ha előbb kiveszem a rugót nyomó csavart, és utána szerelem le a "patront" akkor ugyebár nem fog kiugrani (kitolódni) a racsnis feszítő. Ilyenkor, ha azt látom, hogy tud még kijjebb (pontosabban beljebb) menni, akkor az azt jelenti, hogy nincs gond a VEZÉRMŰ LÁNCCAL, MIVEL TUD MÉG feszítődni? (bocs caps lock)
@Robág: Jövő csütörtökön megyek Pécsre. Viszem a Marvingot. A Somogyi Béla utcában pakolják majd a kocsimat. Odajössz, vagy odaküldesz valakit? Közvetlenül az autós iskola után fogok az úttesten parkolni és zsákokat pakolnak le a kocsimról. Fehér Volvo FH12. KAZ- 742 a rendszáma. A pontos időt,hogy mettől meddig leszek ott, előző este megírom.
Elkuldtem a jelentkezest az email cimre (1 fo, 2ejszaka fahaz, etkezesekkel).
Kosz, udv