Itten Debrecenben ahova én is járok ,Papp és társa csinálnak ilyesmit, de ez neked nem éri meg az utiköltség miatt.
Egyébként nem a tolvaj cigányra szavaztam!
És ez már nem politika hanem a keserű valóság, az ha a fiatalok elmennek kalandozni ( a cigány szerint) az talán még érthető, menjenek világot látni, de mikor 40 éves emberek menni kényszerűlnek az már tragédia!
Bumi, Bumi, Már megint ez a politika.
Te kire szavaztál? Csak azért kérdezem. Mert van egy kollégám, aki mindig nagyon szidja a kormányt. De végül ő is a figyiszre szavazott.
Akkor viszont nem értem mitől várja a változást.
Más:
Szeretnék a bukó csövembe bele toldani. Tudsz-e nekem ebben segíteni. Tudsz-e olyat aki tud krómos csövet hegeszteni?
Ahogy ezt a fotót látom, ez alapján egy villáskulcscsal hozzáférnék ehhez a sárgaréz "anyához". Szerintetek ez kicsavarható, és akkor kihúzható a szivató dugattyúja? Nincs benne valami rugó, ami esetleg szétugrik, aztán nem tudom, hogy kell összerakni. Tudom blacki, hogy Te a kicsikben nem vagy otthon, de gondolom a hidegindító rencerben olyan nagy eltérés nem lehet.
Teljesen igazad van! Már elküldtem a kommentet amikor rájöttem,hogy baromságot írtam de gondoltam, csak nem a 90es évekből fennmaradt gumi van azon a motoron! Köszi a javítást.
Blackiex!
Most mész ki mikor M.O. jobban teljesít és most jön el a tündérország amit a kedves vezető megteremtett?
Most jön el a Kánaán ahol mi is meríthetünk a bőség kosarából nem csak a csókosok?
Ne menj ki! Ugyis csak kalandozni mész.
Nem is szemrehányás akart lenni, csak véletlenül ezt pont tudtam, láttam működés közben is. Mindenesetre jó tudni, hogy a manualokat sem szabad bibliaként kezelni.
Nagyon remélem, hogy igazad lesz, és a bowden a ludas, megpróbálom előbb a porlasztó kiszerelése előtt végig kiszabadítani a helyéről, és megközelítőleg egyenes állapotban meghúzgálni.
Mert nem is szokott megszorulni, szinte mindig a bowden a ludas. De majd meglátod, amint odajutsz.
A manual szerint az a "choke", azaz szívató. Nincs szemközelben egy példány se, hogy ellenőrizzem a könyv állítását, nézd el nekem, hogy elhiszem, amit írnak. :)
Azért megyek ki, mert becsületes, szorgalmas és lelkiismeretes munkaerő vagyok, ami itthon nem érték. A megbecsülésem nulla, azok a gazemberek pedig vígan élik világukat, akik körülöttem lopnak, gátlástalanul hazudoznak, vagy linkelnek. Én pedig helyettük is dolgozhatok, bagóért és köszönjem meg, hogy van munkahelyem. Ebből lett elegem.
Üdv mindenkinek. Igen,egy kábé 8mm-es dugattyúba csatlakozik a bovden. A karbi feletti gumit toldd fel ameddig lehet. A gázbovden pipáját ki kell venni a tartójából és akkor ki lehet teljesen akasztani a helyéröl. Felfelé nyomva az y-t, ki tudtam az alját billenteni jobb oldalra.
Miért mész ki? A több lóvé, vagy egyáltalán hogy legyen meló?
Londonország lesz, ami most divat? A mocit miért nem viszed? Esetleg Ausztrália? A zindexen van egy olvtárs, aki kiment nemrég, vitte a motorját is, igaz ő futárkodik. (etniez)
Szia!
Rád számítottam, bár nem akartalak megnevezni, nehogy más szakértők sértve érezzék magukat.
Köszi az okosságokat, különösen a "vázba dugom a gumit" részt, mert lehet, hogy ez a titok nyitja.
Amit a rajzon írtál, az valóban dugattyú, de a gyorsító szivattyújé (mert az is van a kicsikében)
Te találkoztál már hasonló szivató szorulással? azért nem nagyon értem, mert ott benya van, nem kéne megszorulnia.
Hááát... A manual nem túl bőkezű a tanácsok terén. Annyit ír, hogy le kell szerelni a pumpát, majd lekötni a gázbowdent, a szivatóbowdent, a fűtés vezetékeit, kilazítani a bilincseket. Ezek után felfelé kihúzható a szívócsonkból és oldalra kijön. Az a gyanúm, hogy a légtorok gumija, ami a váz és a karbi közt van, az eltávolítandó előtte. Hogy hogyan és merre, arra nem tér ki, de több motoron a légtorok gumija egy ajakkal pattan be a vázba és azt a gumit nem kivenni kell, hanem beljebb tolni a váz lyukán (értsd: a gumicső külső ajkát is benyomni a vázba), így az feljebb kerül és kifér a karbi.
Az első képen a 8. számú a porlasztó dugattyúja.
Egyébként nem a tolvaj cigányra szavaztam!
És ez már nem politika hanem a keserű valóság, az ha a fiatalok elmennek kalandozni ( a cigány szerint) az talán még érthető, menjenek világot látni, de mikor 40 éves emberek menni kényszerűlnek az már tragédia!