Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mindenki eljön, aki jelezte, akkor kb.30-40 fő lesz.
Ha esik az eső, akkor a 60 fős étkezdében lehetnek programok, amire ötleteket is várok.
Még egy kérdés,
Ha esetleg esik akkor mi lesz?
Szia Zoli
Jelentkeznék a Relax weekendre.
1 fő - 1 Virago - 1 sátor - 1 éjszaka (szombat) - 1 vacsi (szombat) meg egy kis csepegtetés éjszaka.
Üdv
Tomi

ui: mennyien vagyunk már?
szombat reggel érkeznék , 10.00 kor indul a túra a táborból?
Sziasztok! Xv 250 hátsó telójához hol lehet szerezni szilentet?
(Keeway- nál nincs, csak komletten)
Esetleg milyen motoréval lehet helyettesíteni?
Emlékezeted nem csal. Nekem jó a Penny, a 3-as környékén meg találkozhatnánk a többiekkel valahol.
Emlékeim szerint, te vagy az aki nem egy korán kelő. Felőlem 9óra körül már húzhatnánk! A Penny parkolója meg jó találkahely.
Szia! Nézegettem a fényképeidet. Nagyon tetszik a motorod színe. Megtudnád mondani a színkódját? Az enyém még festés előtt áll.
Üdv! Csak most tudok írni , az előbb hagytam abba a munkát. Egy kicsit zsúfolt a program a haverok babodra készülnek , van mit szerelni a terepjárókon.A kormány csapággyal kapcsolatban, a gyári golyós tápcsapágy helyett kúpgörgős saitót tettem be. Még a bázis motortól rendeltem.Az a helyzet hogy ilyen méretben nincs a sima boltokban csapágy, de a régi megvan ha kell lemérhetem, talán van rajt valami szám is.
Üdv mindenkinek!
robi306: írtad,hogy cseréltél kormánycsapágyat is a motorodon, meg tudnád-e adni a csapágy méretét, vagy a típus számát. Előre is köszi.
Sziasztok!
Valaki a tisztelt fórumozók közül szedett már szét hátsó lengéscsillapítót?
Xv 250-ről lenne szó. Lehet hozzá valahonnan szerezni szimeringet?
Az enyém csillapítása nem túl jó, elképzelhető, hogy már egyáltalán nincs benne olaj.
Remek elképzelés,az jó ha odaérün meleg ebéd vár.
Azt beszéljük meg, hogy mikor indulunk, szombatiak, akik egy kupacban megyünk, és ha a szombati programba belefér az ebéd is, mi élnénk vele mindenképpen.
Zoli kérdését tényleg le kéne tisztázni. Nekem jó lenne ha nem kéne a nyársalás alapanyagaival foglalkozni. Mi jó néhányan szombaton érkezünk. Gurulgatni lesz kedvünk, vagy inkább békésen poharazgatunk az érkezés után? Lesz aki igen messziről jön. Ha nem gurulunk jó lenne a meleg kaja! Találjuk ki, mire idő van!
Tisztelt Jogo
Természetesen számítottam erre, mármint hogy ivászat is lesz (de csak szolídan) ezért készülünk vinni bubisat is meg menteset is. hozzá pár csepp citromlé meg kis édesítő, és isteni limonádé lesz...
- ugye ilyesmire gondoltál te is?
Tisztelt Mjocó
Részvétem a családjának, a legmegdöbbentőbb az egész esetben, hogy kis sebességgel történt a szerencsétlen eset. Most hadd ne soroljuk a hasonló eseteket, mert nekem is meg minden motorosnak
több is van, amelyet hajszál híján úsztunk meg. Az autósok figyelmetlensége elképesztő, Látom nemegyszer, hogy rámnéz a kormány mögül, de nem lát néhány méterről- elég ijesztő-, de inkább én fékezek, akár satuba, mert érzem, hogy nem lát pedig elől hátul többszörös a világítás, de még a hangja sem kicsi, és mégis átlátszó vagyok.
Casaba meg Brunó60 hasonló szitut élt túl nemrég.
( Nagyon sajnálom a srácot,a képen látható rommátört motorja viszont Keeway 250 es.)
Salgóbányai buli!
Felmerült, hogy néhányan szombaton ebédet is kérnek.
KÉRDÉS !
Hányan kérnétek szombaton meleg ebédet ? (Aki a szombati guruláson részt akar venni, annak nem érdemes, mert majd út közben kajálunk) Leves is kell vagy csak egy kis "vegyes tál (pl. rántott hús, rántott sajt, vegyes köret, savanyóság)
Gondoljátok meg. A kaja igényt legkésőbb június 10-ig kell leadnom a tábor gondnokának. Pontos árat csak később ( a beérkezett igények összesítése után) tudok közölni.
EGYÉB: a nyársaláshoz ki kér alapnyagot (kenyér, szalonna, kolbász, hagyma, paprika, paradicsom, uborka), mert akkor azt "központilag "beszerezzük.
irtam e-mailt :)
Üdv! Le is írhatom ,de ha küldesz egy telefonszámot felhívlak és elmondom, ez könnyebb mint pötyögni. Meg nekem úgy is mindegy hogy mennyit dumálok. Sőt egy két dologban esetleg tudok is segíteni , nem vagyunk messze egymástól.
én valahogy nem vágom ennyire a müszaki dolgokat :D nagyvonalakban fel tudnád vázolni melyik müvelet mit takar? :)
ezzel kapcsolatosan sajnos szomorú aktuális hír , márkatársunk szenvedett halálos balesetet
http://www.agriatv.hu/?p=12733
Mindenkinek nagyon köszönöm a Km spirállal kapcsolatos infókat.
Elmentettem a lapokat a könyvjelzőmbe, de várok még egy kicsit. Mivel az egyik motoros bolttal ép benne vagyok egy programba.
Hozott egy kínai moped spirálját, hogy az nagyon úgy néz ki, hogy megegyezik. Tényleg jó volt csak a keréknél nem ért bele a meghajtóba.
Most viszem vissza neki. S a régi spirálba csináltat egy új bovdent.
Mivel az most vissza vitt moped spirált már kifizettem, így ebből a dologból csak úgy tudok kihátrálni, ha a javítás sem jön be. Akkor minden képen a igénybe fogom venni a segítségeteket, hogy vagy az ebay-ről vagy a jó fogásról beszerezzünk egy újat.

Más: A hétvégi Salgóbányai motoros baleset.
Sajnos két fiatal 21 évest ért. Bea egyik kolléga nőjének a fia vezetett. Pont a szüli napi bulija volt.
Felfelé menet a púpon lévő jobb kettes kanyarban elkönnyült a motor, s a kanyar után vágódtak fának. Tegnap este kimentünk megnézni a helyszínt.
Már kereszt is van kint. S motor törött index, egy sörös üveg, és fénykép. No meg egy csomó mécses a fa tövében a száraz avarban. Mikor ki értünk ép lángra kapott az avar. Szerencsére még el tudtuk taposni a kezdődő tüzet.
Mindenki nagyon sajnálja őket. Fiatalok voltak, még annyi szép dolog állt volna előttük. De azt hiszem mindenkinek tanulságos lehet, hogy buli alkalmával mindig jól el kell dugni a motor kulcsokat. Hogy csak másnap mikor már mindenki józan akkor találjuk meg őket.
Köszi!
Nekem nincsenek benne extrák igazábol nekem az első nagymotorom,kicsik voltak de az más kategória kipróbálom az eredményről írok köszi!
Szereltem bele töltés ,és olajnyomás visszajelzőt,mert az ördög nem alszik, csak szunyókál.
Nem rossz maga a típus, csak én kb 3-4 év állás után vettem. Cseréltem membránt, benzincsapot,lengőkar csapágyat, kormánycsapágyat, szívótorkot,rendbe tettem a vezetékezést,ac-pumpa csere. A motorra nem szólhatok, pedig azért kergetem szegényt