Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...illetve tudtolk- olyan lámpát, amiben egy kicsit több hely van a vezetékeknek....
Ki
Sziasztok,
Az öcsémnél lévő 1100as viragojáról elveszett a benzinszivattyú króm burkolata. Nem tudtok olcsó beszerzési forrást?
Ki
Májusban lesz 24 a srác. Még korlátozottja van. Simán kivárattam volna ha azt mondod,hogy ekkor kész.
A kilométer kevés benne ,az ára nagyon sok. Az eladó tényleg hülyének nézi a vevőt ha azt hiszi ,hogy ezt aki egy kicsit ért a motorokhoz beveszi. De ilyen a magyar, probálkozik!
Egy egyszerű oka van: a szívó oldal és a porlasztó le van bontva. Amíg nem perfekt, nem is hirdetem. Nem adok ki félmunkát a kezemből.
Dolgozom, vizsgázom, tanulok, szakadok ezerfelé, a motorra nulla időm van. 6-án repülök, addig gyárira visszaszerelni és műszakiztatni is kell.
Kértelek reakcióra! A tiedért szó nélkül 750. Nem lett volna alku. Rajtam múlott. Nem reagáltál.
Ezek szerint most így áll a piac? Elég elszomorító. Mint eladónak, nyilván. Ha venni akarnék, márhogy nézném.
Már elég érettnek gondolom magam ahhoz,hogy azt mondjam, motorozás közben köpök az sms,mms, és társaira . Amikor megállok tankolni, inni, üríteni, akkor megnézem és ha úri kedvem úgy diktálja, válaszolok, visszahívok, stb.
Igazad van Brum. A zsetonról el is feledkeztem. Baráti ár egy kilóval kevesebb, minima! 2 hete teleextrázott 750est, ügyvédcsaj tulajtól, 670ért sikerült szerválni. Ja, km. 90000! Évjárat 1995.
Nagyon szép gép, ne félj a Viragotól, csak az zavarna engem,hogy hülyének néznek. 21év alatt kevesebb mint 7000km. Ez elgondolkodtatna. Persze ha jó a gép ki nem szarja le a km. állást, de mégis. Gyűlölném,hogy hülyének néznek és csak azért is keresnék valami becsületesebb eladót. Első tulajtól van? Külföldi behozott? Mindenki csak azért vette,hogy a garázsban álljon? Ahogy nézem, nincs elszíneződve a könyök, tehát nem volt szétküldve. De akkor miért nem lehet benne 30-40ezer? Ha a jövő hónapban meg szétmegy a szabadonfutó mert valójában sokkal többet futott, akkor meg csodálkozik(átkozódik) az átvert ember,hogy micsoda egy szar ez a virgács. Igazán nem érzem úgy, hogy wc.-re is motorral járok. 1991 óta nálam van a Katana. 5 évesen több km, volt benne mint ebben a virgácsban egy olyan országból jött ahol max. 3 hónap az idény(Kanada). 70000 van benne. A döntés a tiéd!
Te Tom az a km nem 69000 akar lenni? Esetleg 106900 ?
Ami még valószínűbb!
A kilométer gyanúsan kevés, semmi extra nincs rajta.Szerintem 500 ér, és tényleg öreg.
Alkatrész van itthon és az ebay-on dögivel.
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni!
Páromnak nézegetünk virago-kat vásárlás szempontjából és találtunk baráti áron (620.00Ft) egy hirdetést: xv 535, 6900km, 1993/6.
Kicsit ócckodik tőle, hogy egy kicsikét időcske. Szerintetek ilyen idős gépet érdemes megvenni, alkatrész utánpótlás megoldott?
Mellékelt képekről ítélve szinte szalon állapotú.
Előre is köszi!
Jó lenne , ha hétvégén nem esne az eső! Valószínű, hogy hétvégén otthon leszek. Találkozhatunk.
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. A Virágók első lámpája méretileg egyformák?
Ugyan is most vettem észre, hogy az első lámpa test, (az a krómos félgömb amibe a foncsoros lámpa benne van) el van repedve. Valószínűleg izzó cserénél szét fog esni. Tehát be kéne szereznem egy tartalékot.
A kérdésem pedig az, hogy honnan lehet ilyen lámpa testet, vagy burkolatot beszerezni? S hogy még melyik típuséval azonos?
Ha nem esik az eső,akkor a hétvégén gurulunk egyet a párommal,akár mehetünk Majsára is.
Széles utat,gumifákat,és eggyüttmüködő autóstársakat.
Faház közvetlen foglalás a Saveges szervezőnél közvetlenül.
Neve: Urbán Zoltán
email cím: smbt.st@gmail.com
Köszönöm: Persze lehet róla szó. Soltvadkert nincs messze.
Mióta megvan a motor, azóta sűrűn olvasom a fórumot. Akár itt vagy mail-ban is megbeszélhetünk helyszint és időpontot .
Üdvözlünk a csapatban.
Sokszor motorozok feléd. Legközelebb elsején fogok átmenni Tiszafüreden. S Tiszaőrsön töltöm a hosszú hétvégét.
Szia Skultéti.
Ha van egy nyeles nagyítód a csikkzsebben mint nekem, akkor a bukó levételt meg lehet úszni. A többi ugyan az.
Üdv mindenkinek!
sricsi70: Üdvözlet a szomszédból a virágós márkatársak között. Így most már 3-man vagyunk a környékről.Egyszer összefuthatnánk tapasztalatcserére. Én sem vagyok régóta virág tulaj.
Üdv MJocó. Képzeld ugyanígy kezdődött nekem is.Januárban amikor egyszer be indítottam akkor kezdődött és azóta tart. De most lemegyek és nyitott tanksapkával fogom járatni. Meglátom mi fog történni.
Igen ezzel pontosan definiáltad az xv750-s Blackiex féle változatát.Az a tuti gép,hogy egy vagy két karbival az mindegy.Igazi csúcsmodell.
Menet közben ne olvass semmit!