Józsi (RC51) jól van, szoktam vele skype-on csetelni.
Május 24-25. hétvégén 2 napos motorozást szervezek a Tátrába. Szombat reggeli indulás, kint alvás és vasárnapi visszatérés.
Szlovákia és Lengyelország érintésével. Zakopane és társai....
Valakit érdekelne innen a dolog?
Hűha! Július elején mennénk Görögországba motorozni az Intrudis cimborával. Holnap tisztázzuk az időpontokat. Akkor ez a 12.e fix? A többiek is így tudják? Főleg a Józsi lenne a fontos,hogy így tudja!
Nem figyeltem. Az biztos lefojtott motor.
Csak azt akartam illusztrálni, hogy van választék. Bár szerintem is elég jó fent vannak az árak. Ez jó is meg nem is.
Hozzám is jöttek egy páran, hogy miért nem szóltam nekik, hogy eladó a motorom. Mert, hogy ők is egy 535-öst szeretnének.
Én meg csak értetlenül lesek rájuk. Honnan kellet volna nekem tudni, hogy ők motorozni szeretnének? No meg előszeretettel ajánlom a hirdetéseket. Lehet válogatni. Jó sok Virgács van eladó. Főleg az 535-ösből.
Akkor nem sokat tévedtem. A blokk hangja nekem is villanymotoros lenne,pedig 31 éves. A kipufogó még a nem gond a hangja időkből való ezért nem sajnálom robágnak adni a Marving dobokat. 51000km. van benne.
27 000 km
A fiatalasszony, akitől vettem leghosszabb távja Győr-Balaton-Győr útszakasz volt.
A gumik 12 évesek, még a futófelületen levő öntési szőrök is rajta vannak kopás nélkül.
A haverom 12 éves Dragsztárt vett 3 600 kilóméterrel. A blokk hangja egy villanymotorból jőhetne, a kipuf brummog rendesen, gyári.
A keeway honlapjáról:
"Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 1-től szentendrei központunkban ismételten elindítottuk a kiskereskedelmi alkatrész-, és motorkerékpár értékesítési tevékenységüket."
nagyon segítőkészek és rugalmasak délben rendeltem és másnap reggel már jött az áru
Én jónak tartom a szervízkönyvet. Bár az enyém sem volt hivatalos. Én magam vezettem. A Mostaninak is csináltam egyet. De nem hamisított. Sima kockás füzet. Csak hogy tudjam, hogy hol tartok.
Mostanában már az eredetiség vizsgán is lefotózzák a Km órát. És a műszaki vizsgán is. Szóval könnyű lebukni vele. S úgy tudom, hogy most már szankcionálják is.
A szóban forgó gépnek a kevés kilométere, ha igaz és nem vissza tekert, akkor még veszélyes is lehet. Álltában jobban tönkre megy egy motor, mintha rendesen használták volna. De rendesen mindig időben meg kapott mindent.
De honnan vegyek én most egy lámpa testet, az 1.1-es kék sólymomhoz? Tudna ebben segíteni valaki?
A több mint 20 éves gumikra én is kíváncsi lennék. Esetleg a dumára,hogy miért is csak 5 éves gumik vannak rajta? Lehet, hogy becsületből, eladás előtt, kicserélték a gumikat mert rendesek.
Jaj mááá Zsoccca! Mit sztárolod azt a szervizkönyvet? Jó pénzért sima ügy szerválni a márkakereskedésből. Egyébként elég volt ránézni a te gépedre. Szervizkönyv nélkül is látható,hogy volt gazdája. Igazi (elnézést a földművesektől!) parasztvakítás ez a könyv. Hamisítható, akármit beleírnak ha szépen kéred és adsz valami alátétet. Az eladó mint ember megnézése a legfontosabb ha a motor megfelel a vevő ízlésének. A lényeg a lényeg, Bruminál a pont. Max. 5kiló és kenje a hajára a 6900kilométert! Ha kereskedésben van nehezebb dió. Inkább keresnék magán eladót.
Szia
A fotók alapján jónak tűnik a gép. De érdemes a valóságban is megnézni. Én tavaly novemberben vettem egy nagyobb virgácsot, és meglepődtem amikor életben is megláttam a gépeket. Csak az járt a fejemben, hogy ezt miként tudták, úgy lefotózni.
A kilométer tényleg nagyon kevésnek tűnik. De egy szerű a dolog. Megnézed a gumik dot számát. s ah egyezik a motor évjáratával akkor valós lehet. Hacsak elérés miatt nem cserélték. De minek cserélték volna ha úgysem jártak vele.
A kipufogóból ítélve tényleg nem hajtották. Már ha nem új?
Az ár nekem is soknak tűnik. Szerintem ettől olcsóban sokkal jobban felszereltet is lehet kapni. Bár mostanában nem figyelgetem a piacot.
Én nem rég adtam el az enyémet. Jobban felszerelve, 1999-es évjárat, 52000 Km-el. És ami a lényeg szervízkönyvel. Igaz kicsit drágában mint ez van feltéve.
Más:
A lámpás kérdésemre nem igazán válaszoltatok. Senki nem tud beszerzési lehetőséget?
Jó munkát!