Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2107es gyönyörű és állat a hangja is.
De fasz vagyok! Saját magamnak válaszoltam. A hsz. természetesen Robágnak szól!
Amennyibe nekem kerül, ha neked kell. Állítólag nem leszel a szomszédok kedvence. Ha megkaptam,keresni foglak és a gerjeni találkozóra elviszem. Ha az előretolt váltó-lábtartó-fékkar szettet is megkapom(ez az ígéret) az is kell? Úgy döntöttem én csak lábtartót veszek a bukócsőre(olyan bilincseset) úgyhogy az sem kell nekem.
Skacok
Vasárnap ez történt közvetlenül előttünk.
A Videó legelején esik egyet egy Mitsu. A háttérben a bordó kangóban ülünk. S kezeljük a technikát. Kicsit ijesztő volt ott akkor, mikor tetővel közeledett felénk a kocsi. Bár ebből a szögből látszik, hogy nem is volt annyira közel.
Sajnos a fotocellát is legyalázta. Szerencsére az elektronikai része túlélte. Csak a lába áll furcsán.

http://www.youtube.com/watch?v...
Küllős, belső tömlővel, rendelkező márkatársaknak megvételre ajánlom a megmaradt tartalék belső gumijaimat. És az 535-öshöz való akkumulátoromat. Originált csomagolásban van mind.
Alkalmi áron!
Szia
Átküldenéd nekem megint annak az oldalnak a linkjét, ahol lehet tanulni a tőzsdézést?
Ugyan is új a gépem. S nem találom.
Előre is köszi.
Itt keresett valaki 1100-es drag hátsó ülést? Itt van egy.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Miaz ára a kipunak ?
Köszi Gyula! Akkor marad a gyári. Roncsolásos módszert nem alkalmazunk. Majd eladom,vagy nekiadom egy márkatársnak.
Mas kialakitas igenyel a kozponti rugozas miatt mint az ujakon.
A hatso hengernel volt a bibi vele ha ugyanarrol a kipufrol beszelunk.
Igy kokretan mar nem emleszem de szerintem az volt. Elmentem a mocival raprobaltuk de nem lehetett feltenni egy az egybe. Gondolom ugyan arrol a kipufrol van szo most is, mar vagy harom eve lehetett.
A Marving kipufogókat akartad rátenni és nem rá valók?
Azaz. Par eve lattam ,voltam naluk megnezni a kipufogot de vegul is nem vettem meg mert atalakitas nelkul nem volt jo. Szep moci volt tetszett.
Igen. A villa mintha nyújtott lenne. A kormány is más. 90000. km van benne, de mertem ajánlani megvételre. Persze nem annyira hibátlan mint az enyém, de egész jól néz ki. A szokásos bordó metál színű.
Márkás szajré. Olasz, de nagy múltú cég, jó minőség.
Azokat szerintem ismerem. At volt epitve egy kicsit nem ?
Pilóta utca. Taxis az ember, ügyvéd a néni. Váltottak, nakedra.
Köszi a linket. Lehet,hogy nem is kell eladni. Kipróbáltam, nagyon kényelmes, állati jól vezethető így is de vissza lesz alakítva mert nem egy égimeszelő az új tulaj. Ellenben nekem adja a cuccot és még Marving oldalra néző(kipufogó) csöveket is kapok, mert nem akar a szomszédokkal rossz viszonyt a srác. Lehet valamit tudni erről a kipufogóról? Márka vagy gagyi?
Hello. Itt Matyasfoldon vagy a keruletbe ?
Mas: Van motorom mostmar tudok menni veletek motorozni
felteve ha befogadtok egy 250- nagyrobogoval. A marka maradt Yamaha.
Jó lenne inkább ide menni.
De sajna most indulunk időt mérni a Ceredi Rallye Sprintre
Gübbedhetek egész nap a fotocellás laptop mellet.
Klasz gurulás kívánok nektek!
Holnap 10 órakor, Szentendrei út eleje. A mozaik utcai feluljaro elotti benzinkuttol indulunk, Esztergom iranyaba. Akinek van kedve, jojjon.
Ja, Piramis?