Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Fórumtársak !
Csak azért írnák az oldalra, hogy még mindíg megvan a 250-es virgác shoz való új, bontatlan hátsó lánckerék ! Ha valakit érdekel, csak üzenjen, a többit megbeszéljük ! Köszi mindenkinek !
Ha jól emlékszem a TRX 850-esem is 5 szelepes volt hengerenként.
Tamás ne ijesztgess !
Nincs. Az el lett b...va. 2 szelep mindegyik.

A Thunderace és a hozzá hasonló 5 szelepesek az úgynevezett "Genesis" hengerfejet kapták és esőáramú karbikat. Ilyen volt pl. az R1 2007-ig, a Thunderace, az ezres Fazer, az FZX750/700. Nem volt az olyan kis kísérlet.
A sima 16 szelepes DOHC-t olcsóbb tömegtermelni, ez van...
Mindig van új a nap alatt. Rákattintottam én is a Virago oldalra és meglepődve olvastam,hogy a későbbi 750es(robágé,meg amilyet az én ráhatásomra vett egy ismerős) hengerenként 3 szelepes. Amúgy minden adata egyforma a blokkoknak. De a többi már megint csak 2 szelepes. Yamaháék nagyon kísérletezőek. A tesómnak is volt egy 1000es Thunderace gépe, ami 5 szelepes volt hengerenként. De az sem válhatott be igazán mert az R1nél már visszatértek a 4/hengerhez. Igazán érdekes.
Egy ajánlat van rajta de nem érte el a kikiálltott árat.(Mindestpreis nicht erreicht).
Ha tiéd az ajánlat akkor tegyél rá többet mint 1 euro.
Köszönöm!
Itt szinte minden adatott megtalálsz.
http://www.virago.ro/

A tartalék kapcsolóról nem tudok nyilatkozni. Nekem végig jó volt. De hallottam, hogy volt már akinek be volt ragadva.
Próbáld ki. Vigyél magaddal benzint. S addig menj míg ki nem fogy. akkor kiderül, hogy át tudod-e kapcsolni tartalékra.
Sziasztok

Egy kis infó kellene az 535 ös Virago-ról.
A testvérem vett egyet,1991 es,nagyon szép.
Mekkora a tankja?És valóban el szokott romlani az a tartalék üzemanyag kapcsolója.
A volt gazdája azt mondta hogy nem jó,de igazából ő sem tudja.
Köszi.
Én a felnyitható sisakot favorizálom. Mivel egy motoros mentős ezt ajánlotta. Ugyan is baleset esetén a zárt a legjobb. 80%-ban előről éri a sisakot az ütés. Viszont a sérültről nagyon nehéz levenni anélkül, hogy újabb sérülést ne okozzon a mentős. Ezért a felnyithatós a legjobb. Esés közben zárt. Viszont a mentős úgy veszi le rólad mint ha nyitott lenne.

Én nagyon olcsón vettem. Crivit a Lidli ből.

https://www.google.hu/search?q...

Az idén 15 000 Ft volt.
Utána néztem a netten a minőségének. 4 csillagos a törés tesztje. Csak kicsit hangos benne a szél. Mivel nem szivacsban van az ember feje, hanem ilyen lég borda szerűben. No meg a frizurát is csíkosra alakítja.
A plexin belülről pára mentes bevonat van. Tehát nem párásodik. A menet közbeni szellőzése is nagyon jó. Én meg vagyok vele elégedve.
Ja és még az orrom is kényelmesen elfér benne!
Szia!
A sisak kérdésben szinte minden ember mást mond, és mást favorizál. Én is most vettem másik sisakot. Én is nézegettem felnyithatósat, de sajnos egyik sem volt jó mert a feléhez hozzá ért az állam, a másikfelénél pedik kilógott alóla. Én így inkább teljesen zártat vásároltam. Igaz volt egy ami jó volt, de az anyagilag nem engedhettem meg, pedig teljesen jó. Ez pedig a Shark Evoline volt. Ez lenne az! Én ajánlani tudom. De persze a Nolan is nagyon jó, hisz minőségi sisak gyártó. Ebben az a jó, ha kell, nem kell megállni és vissza tenni mint a levehető állút, hanem csak vissza kel hajtani menet közben. Jó keresgélést és próbálgatást.
Üdv.: Gábor.
Köszi. Azt hiszem sínen vagyunk.
Nekem is olyan van mint Fabesznek, megvagyok elégedve vele ,igaz nem volt olcsó 50+10 a pinlok.
Szia!
Én ugyszoktam,hogy kigondolom az összeget ami nekem még megfelel és várok az utolsó 10 másodpercig és ha még mindig jó vagyok az árban akkor teszem meg a licitie ,így nem tudnak rám igérni. ha nem autómatikusan adja a posta költséget akkor megszoktam kérdezni a posta árát.
fred29, mamu69 az adatlapon az eladó holmiknál a hirdetésben van telefonszám...
Szia Fred29!
Sajna nem találom az email címedet. :( Az enyém: mamulaci@gmail.com Írj rám és küldöm a képeket.
Szia mamu 69!

Természetesen érdekel a tank, megkeresnélek ha tudnám az elérhetőségedet. Adatlapomon megtalálod az email címem, ha tudsz küldj egy-két képet róla.
Szia Fred29! Kackó pityu mondta,hogy XV750 tankot keresel. Nekem van eladó, ha érdekel keress meg.
Üdv, Laci
Én nemrég vettem sisakot hasonló dolgokon gondolkozva.
Az én választásom (Azóta Brumié is) Nolan N43 pinlock-kal. Nem felhajthatós hanem egy (na jó kettő) mozdulattal kivehető az álvédő ha jön a jóidő. Ilyenkor sima nyitottként tudod használni. A pinlock pedig megakadályozza a párásodást. Talán eddig ez az egyetlen párásodásmentes rendszer ami tényleg működik. A felnyitott állvédőst nem tudod igazán nyitottként használni csak ha megállsz. Ilyenkor a plexit nem lehet az állvédő nélkül lecsukni. Szóval ha akarod nyitott a sisak ha akarod teljes értékű zárt. Jobban kihasználható, variálható egy felnyithatóhoz képest. És a beépített vizor is önállóan használható akár a plexi nélkül. Nézz rá a neten, sok teszt van róla.
Itt a gepterem jelentkezik egy fontos kerdessel!
Felnyithato sisak vasarlast fontolgatok. A jelenlegi nyitott sisakom ugyanis egyreszt orszaguton mar tartos 90-100 nal is tul zajos, masreszt a lehajtott plexi alatt keresztben intenziven jar a szel. Ez jo, mert elviszi a parat, de hamar kiszaritja a szemem.
Mi a tapasztalatotok? Javasolnatok konkret kivitelt vagy markat? A felnyithato kivitel zart allapotban nem parasodik tul konnyen?
Kosz, udv
Hali!
Én kerestem a hátsó ülést, köszi a linket. Már licitáltam rá, ez az első ebay-os próbálkozásom. Ha van jótanácsod ezzel kapcsolatban szívesen veszem.
Kösz a lábtartó az enyémen is előretolt.
O.K. Katana.
Köszi.
B+ Zsoccca! Pénteken vett a haver újat az 535be (akksit)