Egyszer talan. Nem vagyok mostanaba mar eljaros . Meg a gyerekeket nincs
Kire hagyni. Azert szoktam inkabb nalam tartani a bulikat.
Hogy ketyeg a dragaszagom? most mar tudtal vele menni remelem.
Jó lenne, de vasárnap íjászversenyre megyek és holnap edzünk rá egy kicsit. Egyszer egy ilyen Backstage bulira is összejöhetnénk, Jogoék is járnak oda. A kölköm hoz visz minket(ha jönnétek titeket is) és zenés italozást folytatnánk.
Értettem azért probaltam lazán írni.
Szeretnénk menni de úgy gondolom még messze van majd pár héttel elötte.
Úgy nez ki kapok kölcsön a szezonra egy motort igy nem mz- vel mennenk.
Azt a teázást nem tartujk meg ? Pl. holnap ?
Oké, bocsi Zsoccca, de ezt nem bírtam kihagyni.
Nem tudom hogy neked milyen a rugóstagod, de alul a rugó előfeszítést, felül a csillapítást lehet állítani.
Itt a könyv ide vonatkozó része:
Ha nem túl sürgős akkor várj egy kicsit a rendeléssel.
Amint elvitték a motoromat átadhatom az én tartalék aksimat. Azon az áron, amennyiért én át vettem. (8000 Ft) (Originált)
Yuasa YB12AL-A2
Kösz mindenkinek, a Yuasa vagy a Varta YB10L-A2 típus lesz a befutó, ma szerintem megrendelem valamelyiket.
Itt egy kép a jelenlegiről:
A saru csatlakozása kicsit más alakú, de ezt megoldom, a méret, az Ah, a pólus kiosztás és a szuszogó jó helyen van.
Üdv mindenkinek.
RiZzo:Én az Olajwebshop.hu-nál rendeltem az akkut a 250-esbe, egyforma a 125-el. YB10L-A2 való bele, 9480 Ft bruttó .Nekem végül Exidét küldtek. A Landport holland gyártmány.Én rendeltem tőlük olajat, olajszűrőt,gyertyát is, így 20.000 Ft felett ingyenesen házhoz hozták. Utánvéttel.
Ez egy nagyon szép túra lesz. Nagyon szívesen mennénk mi is. Csak egy gond van a család fele Sándor.
S ebből kifolyólag Sándor és Beáta névnapi buli lesz a víkendháznál.
Kerti parti, meg egyebek. (kislagzi)
No nem baj. Én addig majd félre vonulok. Leszerelem a kipufogó dobot és lefestem hőálló feketével. Csak hogy nehogy rozsdásodni kezdjen.
Szia
Milyen aksi kell a kis virgácsba? Nem egyezik meg véletlenül az 535-ösével?
Nekem van egy originált elfekvőben. Még Robin-tól vettem át mikor ő eladta az 535-ösét.
S most úgy néz ki, hogy hamarosan az én 535-ös gépem is elmegy.
Ha elment eladó lesz az aksi. Beszerzési áron.
Az aksi típusa:
YUASA YB12AL-A2
Kire hagyni. Azert szoktam inkabb nalam tartani a bulikat.
Hogy ketyeg a dragaszagom? most mar tudtal vele menni remelem.