Uraim!
Akit érdekel az adatlapomra kattintva megnézheti az eladó alkatrészek listáját és árát.
Mindet a német ebay-ról vettem és annyiért adom amennyibe nekem is kerűlt. A postaköltséget a vevő állja.
Eszembe jutott valami!
Az 535-ös Virago szelepeit kell állítani, és ha igen milyen időnként?
Mert kérdeztem a barátomat de mióta a motort megvette még nem állították.
Ha tudtok valami adatot legyetek szívesek idevésni. Köszönöm.
Tisztelt fórumtársak! Hazaértem az öreg750es virgáccsal. Mindig is szerettem volna Viragó tulaj lenni, most Gyula döntése miatt sikerült. Imádni valóan viselkedik a gép, semmi olyan durvaság,intolerancia nincs benne amit az 1,4es Intruder esetében tapasztaltam. Balckiex sokaknak javasolta a 700-750es virgácsot és végül én fogadtam meg az ajánlását. Nagyon állat a hangja és szépen megy. Természetesen a Katana megmarad és amint kitavaszodik megy vizsgára.
Én ma még elmentem utoljára egy karikát kb 30 km-t. Felmelegítettem a motor és váltóolajat, majd hazajöttem és mindkettőt leengedtem, A lábtartókat és a kormányt leszereltem és befaroltam vele a téli helyére a tároló helyiségbe. Azt hittem beszarok mire betettem, mivel 90 fokban kell bejátszani oda. Lehet nem egy nagy motor ez, de minden vasból van rajta, brutálisan nehéz egy 535-öshöz képest. Azt fél kézzel rángattam ide oda.
Köszi a gratuláció. Mindjárt az elején kérdezném.
Az xv 535 generátor mágnes lehuzója passzol e a az xv 1100 -hez?
Egy pár hozzászólással előbb itt van a fotója a fórumon.
http://goo.gl/9d71hg
Akit érdekel az adatlapomra kattintva megnézheti az eladó alkatrészek listáját és árát.
Mindet a német ebay-ról vettem és annyiért adom amennyibe nekem is kerűlt. A postaköltséget a vevő állja.
A beállítási adatokat megtalálod a Virago.ro oldalon a Típusok címszó alatt.
Sajnos pontos méretet nem tudok mondani, csak képem van a cuccról.
http://goo.gl/OLRfJh
Az 535-ös Virago szelepeit kell állítani, és ha igen milyen időnként?
Mert kérdeztem a barátomat de mióta a motort megvette még nem állították.
Ha tudtok valami adatot legyetek szívesek idevésni. Köszönöm.
Gratulálok a viragohoz.
A katanat nem vizsgáztatod le inkáb veszel egy igazi motort?
Én is gratulálok,sok sikert hozzá.
A klubba belpni nem olyan egyszerü,előtte inni kell./én mint öreg klubtag tudom/
Az xv 535 generátor mágnes lehuzója passzol e a az xv 1100 -hez?
Egy pár hozzászólással előbb itt van a fotója a fórumon.
Gratula hozzá! Illetve holnaptól.