Igen az enyém is 535-ös volt és elég jó árat kaptam érte-bizony a motor vétel nehezebb mint az eladás ,-beleszeretünk a vasba és hajlamosak vagyunk fontos dolgokat nem észre venni hanem otthon amikor örülni kezdünk akkor jönnek elő a hibák ,.remélem a kis horpadáson kívűl nincs nagyobb baj a gépeden -én csak 750-be gondolkodok mert csak kis kőröket megyek és anagy vasnak az nem jó-! Gratulálok az álomvasadhoz ,-tavaszig bőven van időd átnézni és felkészíteni a nagy kalandokra-széles utat -nekem lehet hogy csak BKV-jegyem lesz de az legalább 6000-lóerős!
535 volt Neked is? Jól néz körűl. Én kifogtam egy nagyon jónak tűnő xvs 1100 Dragot de annyira megfogott motorhangja, hogy egy kis surlódásos horpadást nem vettem észre. Nem is ez a gond mert megvettem volna így is de az bosszant ,hogy a kő gazdag paraszt nem szólt róla. Telefonon reklamáltam és azt mondta vigyem el az általa ajánlott kasznishoz és csináltassam meg kifizeti, Csak kérdem én miért nem lehetett ezt menet közben megbeszélni. Tán félt,hogy akkor nem veszem meg?
Brumi gratulálok hogy eladtad a vasadat ,az enyémet is el vitték elsején ,-és most törhetem a fejemet tavaszig hogy milyent vegyek ,-majd jól kinyitom a szemem és egy kedvezőre lecsapok!
A posta jobb mert olcsóbb és aha a futár napközben jön akkor nem vagyok otthon, De a héten szabadságon vagyok és itthon tudok lenni délelőtt is ha behatárolható időpontott mond a futárszolgálat. De szerintem a szerelőd megcsinálja a futárköltségért helyben.
1974ben adta el apám a Danuviát, azóta nem nagyon motorozott, talán a tesóm mz,cz motorjaival 30éve. Ha lesz még olyan idő, biztos kipróbálja. Hajdanában minden nap motorral jártak dolgozni a Ganz Műszer Művekbe anyámmal, meg az NDK-ba a kis 125össel ment ki dolgozni mert a cápa Wartburg megbízhatatlan volt. De tisztában van vele,hogy megkopott a tudása és majd ideális viszonyoknál próbálkozik újra.
Nem bírtam ki,hogy ne guruljak egy rövidet(60km.) az új szerzeménnyel. Elsőre nagyon tetszik,jóindulatú,könnyen vezethető a moci. A környezetem ámul az állapotán, szépségén. Mostanság is kimennék vele,de megerősödött a szél, meg eseget az eső is. Csak azt tudom mondani, amit Ferenc József császár és királyunk mondott:"minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyok elégedve"
Szia !
Na ugye. De jó lenne ha megszeretné,nem én lennék a "legtapasztaltabb"a gurulásokon.Már csak valamelyik Fiammal,vagy Unokával kellene megkedveltetni a nagyobb motort,mert a robogót kedvelik./unoka azt sem/
így van! illetve csak meglazultak a csavarok,elvileg.Ha nem adod el,úgy is jó lenne h kölcsönadod.posta oda vissza?ha akarod megrendelem úgy a futárt h háztól házig!csak annyi dolgod lesz h oda adod a postásnak.meg majd amikor vissza küldtem elveszed tőle
Először is mindenkinek Gratulálok a motorok eladásához és vételéhez.
Már én is tűkön ülök, hogy megvegyem a Veszprémi 1100 as Virágót. De még kivárok. Mivel azt az infót kaptam, hogy a télen jóval nagyobb lehet a választék.
Gyula. Kívánom, hogy mihamarabb úgy alakuljanak az anyagi dolgok, hogy újra, ne csak motoros legyél, hanem motor tulajdonos is.
Addig meg örömmel látunk autóval a virágós találkozókon.
Jövőre nem a Robinzonra tervezem a találkozót, Hanem a Salgóbányai ifjúsági táborba. (Kinőtük a régi helyszínt )
A Viccet félretéve. Salgóbányán is faházak vannak. Csak több látni való van a közelben. Akár sétálva is megtekinthetők.
Pár száz m-re van a Salgóvár. Mellette a Boszorkánykő. 1,5 Km, re a sziklás tó, mellette pedig a Medves fensík.
Motorral pedig megtekinthető, a Somoskői, és a Füleki vár is.
Tehát ezt tervezem jövőre. Remélem tetszeni fog a csapatnak.
Mint olvastátok katana megvette a gépemet. Örülök ,hogy végül is a "családba" maradt így láthatom mi van vele.
Én most egy ideig nem fogok motorozni de a fórumot olvasom továbbra is. A köv. nyári robinzonon azért szeretnék résztvenni mint ex viragos.
Tamás ha majd mentél vele egy nagyobbat ird már meg milyen a gép szerinted.
Szép napot mindenkinek :Gyula
Köszönöm a gratulációkat! Faterom egy ötössel idősebb mint Jenő (Kispest 30), de teljesen felvillanyozta az új szerzemény. Szerintem ma kipróbálja ő is. Jogonak köszi a linket, rárepülök.
Sziasztok, ki tudná nekem kölcsön adni, vagy eladni ezt a szabadonfutó lehúzó kütyüt? Tudnék csináltatni, de az jutott eszembe, h ez nekem most csak 1 alkalomra kell, mert a motort úgyis eladom. Meg így gyorsabb is lenne :)
Ahogy blackiex mar leirta. En sem tudom fejbol jo-e mindkettore ugyanaz a lehuzo. En univerzalisat hasznalok ami minden ilyen lyukkal ellatott forgoreszhez jo. De neked nem gond masikat kesziteni vagy atalakitani a meglevot. De az is lehet jo lesz. Bar az 1100-as lendkerek joval nagyobb.
Köszönjük a videót, jó lett (és már legál is)!
Kösz ia vidi ,szuper, legaláb a család láthatja,hogy milyen "nagy" motoros a papa.
Na ugye. De jó lenne ha megszeretné,nem én lennék a "legtapasztaltabb"a gurulásokon.Már csak valamelyik Fiammal,vagy Unokával kellene megkedveltetni a nagyobb motort,mert a robogót kedvelik./unoka azt sem/
Itt egy vágott, zenélt kis szösszenet a múltkori Mátrás gurulásról!
http://youtu.be/4fTy56x8Uv8
Már én is tűkön ülök, hogy megvegyem a Veszprémi 1100 as Virágót. De még kivárok. Mivel azt az infót kaptam, hogy a télen jóval nagyobb lehet a választék.
Gyula. Kívánom, hogy mihamarabb úgy alakuljanak az anyagi dolgok, hogy újra, ne csak motoros legyél, hanem motor tulajdonos is.
Addig meg örömmel látunk autóval a virágós találkozókon.
Jövőre nem a Robinzonra tervezem a találkozót, Hanem a Salgóbányai ifjúsági táborba. (Kinőtük a régi helyszínt )
A Viccet félretéve. Salgóbányán is faházak vannak. Csak több látni való van a közelben. Akár sétálva is megtekinthetők.
Pár száz m-re van a Salgóvár. Mellette a Boszorkánykő. 1,5 Km, re a sziklás tó, mellette pedig a Medves fensík.
Motorral pedig megtekinthető, a Somoskői, és a Füleki vár is.
Tehát ezt tervezem jövőre. Remélem tetszeni fog a csapatnak.
Mint olvastátok katana megvette a gépemet. Örülök ,hogy végül is a "családba" maradt így láthatom mi van vele.
Én most egy ideig nem fogok motorozni de a fórumot olvasom továbbra is. A köv. nyári robinzonon azért szeretnék résztvenni mint ex viragos.
Tamás ha majd mentél vele egy nagyobbat ird már meg milyen a gép szerinted.
Szép napot mindenkinek :Gyula
Gratulálok a vasadhoz, ez a legnagyobb (túrásabb) virago.
Most már te is jöhetsz velünk virago-s gurulásokra...
Én eladom az enyémet ha nem lesz jó az 1100-hez.