Egy ismeretlen vette meg Mátészalkáról. 9-én fog vizsgázni a1-ből és így én vittem el neki a vasat. Mögöttem jött végig kocsival , így a próba ut is megvolt 70 KM .
Virago-s motorostársak! Ma a barátom 535ös viragojával "huncutkodtam" és tele van vele a tköm vele . Van a "fúvókaház"-ban a kisebbik azt hiszem az alapjárati az a nagyon kicsi fúvóka. és megint el volt dugulva , Mindkettő karburátoré. De szerintem a benzinből válik ki valami szr. Most megint van alapjárata.
Uraim!
A mai napon eladtam a motorom. Úgygondoltam nem lesz több motorom mert ez a típus annyira jó, ezért beszereztem fogyó kopó tartalék alkatrészeket az EBAY-ról saját részre a legolcsóbban.
Ezek a cuccok most beszerzési áron + posta eladók.
Megprobálom felrakni az adatlapomra és onnan lehet csemegézni.
Holnap megyek veszem az xvs 1100 Dragot
Úgy látszik tényleg téliesítettek a motoros társak mert tizenegy órától tizennégy óráig motoroztam a városban és csak pizzafutárokkal találkoztam. Felmentem a Citadellára annyi ferdeszemü volt hogy a Józsefvárosi piacon nincs annyi. Nem volt melegem de végül is nagyon jól éreztem magam. Úgy döntöttem én még várok pár napot a téliesítéssel.
Szia Gyula! Ha csak himihumizik az embered szólj légy szíves! Nem tudom mennyiben alkudtatok meg, de én elviszem ha az ürge kamuzik. Ma egy kicsit nehezen gondolok a teázásra, de köszi az invitálást. Találni fogunk időpontot.
2011.okt. 28 43 -as valami nem ok..nincs ilyen...amúgy letöltöttem én mindent amit találtam itt az évek folyamán...van szerelési könyvem is többféle...csak a méretet nem találom.
Én is kerültem még ma egy 30 Kmet. Egyáltalán nem fáztam.
S még nem teszem el a gépet. Amikor ép nem esik az eső, én bizony még motorozgatok. Azthiszem, majd úgy 5 fok alat fogom elvermelni a virgácsot. Így is nagyon sokat fog pihenni.
Még egyszer gratulálok,sok sikert az új vashoz! Remélem sok örömet fog szerezni a rajta töltött idő!Tavasszal lefigyelem...isten hozott a "klubban"!
A mai napon eladtam a motorom. Úgygondoltam nem lesz több motorom mert ez a típus annyira jó, ezért beszereztem fogyó kopó tartalék alkatrészeket az EBAY-ról saját részre a legolcsóbban.
Ezek a cuccok most beszerzési áron + posta eladók.
Megprobálom felrakni az adatlapomra és onnan lehet csemegézni.
Holnap megyek veszem az xvs 1100 Dragot
450000 az alja nalam anyiért viheted.
De ha találok mas megoldást a pénzszerzésre akkor már nem adom el.
Az általad adott rajz alapján elkészített mágnes lehúzó xvs 1100 Draghoz jó vagy csak a Virágókhoz való?
Azért írtam,hogy nekem ilyen van Blackiex rajza alapján.
Itt a kérdéses hozzászólás. Részletek a képeim közt, ahogy az előttem szóló említette.
Ha a lehúzó méreteire gondolsz, azt Blackiex fényképei között megtalálod, itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
S még nem teszem el a gépet. Amikor ép nem esik az eső, én bizony még motorozgatok. Azthiszem, majd úgy 5 fok alat fogom elvermelni a virgácsot. Így is nagyon sokat fog pihenni.