Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűűű, Brumi, gratulálok! Hosszúnak fogod érezni a telet, ha hazaguritod az új vasat.
Köszi mindenkinek a jókivánságokat. A dragos klubba pedig csak holnap lépek be mert akkor veszem meg az új vasat.
Az uj motorom ne ügy teljesítsen mint orbanisztán akarom mondani Magyarország,hanem úgy teljesítsen ahogyan egy xvs 1100 dragnak teljesítenie kell.
Egy ismeretlen vette meg Mátészalkáról. 9-én fog vizsgázni a1-ből és így én vittem el neki a vasat. Mögöttem jött végig kocsival , így a próba ut is megvolt 70 KM .
Virago-s motorostársak! Ma a barátom 535ös viragojával "huncutkodtam" és tele van vele a tköm vele . Van a "fúvókaház"-ban a kisebbik azt hiszem az alapjárati az a nagyon kicsi fúvóka. és megint el volt dugulva , Mindkettő karburátoré. De szerintem a benzinből válik ki valami szr. Most megint van alapjárata.
Legyen nagyon sok örömöd benne Brumi, baleset mentes motorozást kívánok ! Az új motor is teljesítsen jobban ! Mint Magyarország !
brumeszkosz sok örömöt, és nagyon sok balesetmentes kilométert kívánok az új vasadhoz.
Brumikám!

Még egyszer gratulálok,sok sikert az új vashoz! Remélem sok örömet fog szerezni a rajta töltött idő!Tavasszal lefigyelem...isten hozott a "klubban"!
10perc és jön Jocó barátom és én is rendes Viragós leszek!
Örülök, hogy sikerült! Ismerős vette meg, vagy hirdetésből egy ismeretlen? Nem gondoltam, hogy november elején el lehet adni motort!
Köszönöm a segítséged. Ha stimmel akkor azt nem adnám el.
Telefonszámom a reglapomon, ha adod a címet sms-ben akkor indulok.
Uraim!
A mai napon eladtam a motorom. Úgygondoltam nem lesz több motorom mert ez a típus annyira jó, ezért beszereztem fogyó kopó tartalék alkatrészeket az EBAY-ról saját részre a legolcsóbban.
Ezek a cuccok most beszerzési áron + posta eladók.
Megprobálom felrakni az adatlapomra és onnan lehet csemegézni.
Holnap megyek veszem az xvs 1100 Dragot
Úgy látszik tényleg téliesítettek a motoros társak mert tizenegy órától tizennégy óráig motoroztam a városban és csak pizzafutárokkal találkoztam. Felmentem a Citadellára annyi ferdeszemü volt hogy a Józsefvárosi piacon nincs annyi. Nem volt melegem de végül is nagyon jól éreztem magam. Úgy döntöttem én még várok pár napot a téliesítéssel.
Szia. Egyenlore maradt nincs meg a penze.
450000 az alja nalam anyiért viheted.
De ha találok mas megoldást a pénzszerzésre akkor már nem adom el.
Szia Gyula! Ha csak himihumizik az embered szólj légy szíves! Nem tudom mennyiben alkudtatok meg, de én elviszem ha az ürge kamuzik. Ma egy kicsit nehezen gondolok a teázásra, de köszi az invitálást. Találni fogunk időpontot.
oks! Köszi!
Rendben.Köszönöm!
Nem tudom, utana kell olvasnom. Ha az alkatresz kodja stimmel, akkor passzol. A generator elviekben ugyanaz.
Szia!
Az általad adott rajz alapján elkészített mágnes lehúzó xvs 1100 Draghoz jó vagy csak a Virágókhoz való?
Abban a hozzászólásban az én lehúzomról van egy fénykép.
Azért írtam,hogy nekem ilyen van Blackiex rajza alapján.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt a kérdéses hozzászólás. Részletek a képeim közt, ahogy az előttem szóló említette.
Szia Szaddi!
Ha a lehúzó méreteire gondolsz, azt Blackiex fényképei között megtalálod, itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
2011.okt. 28 43 -as valami nem ok..nincs ilyen...amúgy letöltöttem én mindent amit találtam itt az évek folyamán...van szerelési könyvem is többféle...csak a méretet nem találom.
Én is kerültem még ma egy 30 Kmet. Egyáltalán nem fáztam.
S még nem teszem el a gépet. Amikor ép nem esik az eső, én bizony még motorozgatok. Azthiszem, majd úgy 5 fok alat fogom elvermelni a virgácsot. Így is nagyon sokat fog pihenni.