Fiúk, Fiúk!
Össze ne vezetek már miattam. Ugyan arról beszéltek. Nekem mind ketten fontosak vagytok. Nem szeretném ha valaki ilyen hülyeség miatt elmaradna erről a fórumról.
Katanát személyesen is ismerem. Nagyon jó fej. Ahol tud segít személyesen is. S ezt nagyra becsülöm.
blackiex szaktudása előtt pedig meghajlok. Nagyon sok műszaki problémát oldottunk már itt meg a segítségével.
Tehát gyerekek ne vitázatok már ilyen hülyeségeken.
Én csesztem el a dolgot, azzal, hogy mikor egy fél éve a magnáról szóvolt, nem jegyeztem meg az évjáratot a vezérmű tengely kenésének hibájáról.
Tehát ha szidtok valakit akkor engem szidjatok és ne egy mást.
Egyébként akkor azért vetettem el a Magnát, mert a büdzsébe csak egy jóval régebbi fért volna bele.
Most kicsivel nagyobb a büdzsé. Tehát újra rá fogok keresni a V4-esekre is.
Bea meg meg mondta amit meg mondott. Én meg parancs értettem.
Egyébként meg azt csinálok amit akarok. legfeljebb ha nem tetszik neki akkor nem jön velem.
No most meg ép itt áll felettem oszt jó nyakon vág mindjárt. Mivel ép olvassa hogy mit írok.
Én, vagy mi készülünk.
Ma is gurultunk 220 Km-ert
Nagyon klassz volt. Csodálatos a Mátra.
+ Láttam két HD sportert. Az egyiket a tarjáni motoros bolt előtt.
Meglepődtem. 2006-os motor volt. De úgy nézet ki mintha 30 éve lenne. 42 000 Km volt benne. A tulajdonosa elmondta, hogy motorikusan nincs vele baj. De a hátsó lengés csillapító katasztrófa.
Kő kemény. Nem hiszitek el teljes súlyommal 78 kg nem tudtam egy centit sem lenyomni.
Majd Kékestetőn láttam egy csoda szépet. No azt már azért nem nyomkodtam. Féltem hogy az éteremből ki jön valaki és pofán hagyít.
Ez ugy tortent hogy eddig a magyar (nemzetkozi) jogsival elvoltam de legutobb mikor a rendor megallitott mondta hogy torvenyek valtoznak es akar 5-600 dollaros buntit Iis kaphatok. Nekem ez a suli kinszenvedes. De muszaly. Egyebkent mindossze 2 nap, szombat es vasarnap. Vasarnap egy teszt es ha minden ok akkor a teszt utan ott a helyszinen a jogsiba irjak "also motorcycle" es kesz. Az egesz akcio 230 dollarba van.
Oké megteszem felhívom őket.
Viszont ha bizonyos dolgokról nem hajlandók fotót készíteni, és emailban elküldeni, akkor tutira nem megyek le több száz kilométert csak azért hogy aztán potyán vissza jöjjek.
Végül is én nem minden áron akarok motort venni.
Egyébként az egyikkel már sokszor beszéltem telefonon is. S amikor én el tudnék menni, akkor ő nincs otthon. Hát ez van.
Lehet, hogy a sors nem akarja hogy nekem nagyobb motorom legyen.
Legfeljebb a végén a kocsimat cserélem le egy újabbra. Bár nagy hülyeség lenne. Mióta motorozok évente nem megyek vele többet 2000 km-nél.
Sziasztok! Tud valaki Virago első kereket, eladót?
Van egy kis oldalirányú deformitás az enyémben, ha elengedem a kormányt, 50-60-nál beszitál. Nem durva, de hátha beleakadok egy hibátlan, de használtba.
Beszarok. Már 3,67 az átlag a fotón. Miért nem írja meg akinek nem teszik? Utána pontozza le a rákba. De írná meg,hogy miért, miért, miért? Felk.... az agyamat.
A 26069es hsz. az első agymenésem Zsocccának és már ott írtam a 2001es évjáratot. Bizonyára ez elkerülte a figyelmedet! Különben az objektív tanácsok mit sem érnek az érzelem ellenében. Remélem Zsoccca talál egy nagyvirgácsot és mindenki elégedett lesz! A magam részéről 95% 2személy+cuccok esetén a motor erejét tekinteném a legfontosabbnak, meg nekem a V4hang is bejön. De ha egyszer Beja megmondta... akkor ahogy Zsoccca mondja"parancs értettem" V2hang a lényeg! Talán emlékszel amikor levezetted nekem a Benelli sei Honda összefüggést(koppintást) nevezzük akárhogy! Talán csalódnom kellett volna, de egy gyerekkori élményt mégsem homályosít el a szigorú valóság. A mai napig bámulom azt a masinát, és csodálom is. Még csak azt sem mondanám,hogy egy illúzióval kevesebb. Tudom a tényt(általad) és ennyi.
Annyit irtatok: V4-es Magna. Semmi reszletet, evjaratot sem lattam. Zsocca hozzabokte a vezermu bajat, jobbnak lattam tisztazni, konkretizalni. Ha figyeled, egyesek miket irnak, nem art a felinformaciokat helyre tenni...
Nem igazán vágom,hogy mit is pontosítottál. 1984 nem eléggé az eleje a 80as éveknek? Tényleg. 82+83korábban volt. Az általam ajánlott Magna 2001es, tehát igencsak túllépett a problémás időszakon. Különben is okafogyott a Magna, mert Beja megmondta,hogy V2 hang kell! Egyébként tulajdonoltam VF500 Magnát. 1986osat, teljesen problémamentes a motor a mai napig. Nehéz dög az biztos,hiszen 20kilóval a Katana feletti az önsúlya 500cm3 létére, pedig az én verdám nem egy könnyű darab.
Jövő hét végére úgy alakítottam a programomat, hogy beleférjen egy túra, ha az idő engedi. Hogy szombat vagy vasárnap legyen azt döntse el az hogy melyik nap lesz jobb idő vagy melyik napon érnek rá többen! Mindenkitől várnék visszajelzést, akit érdekel! Hozhat bárki ismerőst is! Én addig izzítom a HD-s haverokat!
Hozzáteszem sokkal jobb időt jósolnak mint erre a hétvégére! Van egy hete mindenkinek, hogy döntsön és felkészüljön, asszonytól kimenőt kérjen, munkahelyéről szabadnapot kérjen, satöbbi.... nem is tudom milyen kifogások szoktak még lenni.
Útvonalról is beszéljünk!
lázas, megfázás!