Nekem ilyen üveggyertyám van (Finommechanikai Vállalat ) , még az első zsigámhoz kaptam egy bácsitól, kb 10 év múlva jöttem rá hogy mekkora találmány...
Még nem tette fel sehova mert a számítógépet még bekapcsolni sem tudja. Csak beszélgettünk, és szóba került hogy a fórumon keresnek 1100 viragot. Ő meg nem úgy áll mint Magyarország, hogy jobban teljesít hanem gyakorlatilag padlót fogott, és kénytelen megválni néhány dologtól.
Ha érdekel megbeszélem vele hogy tetesse fel valamelyik hirdető oldalra a lányával, vagy küldök neked e-mailban pár fotót, meg némi információt.
Köszi, a véleményeitek alapján már inkább azt venném meg, mert olcsóbb. Viszont, amit belinkeltem, már lejárt hirdetés, a gugli meg nem akar nekem lelni másik eladót.
Szia!
Azt mondom, hogy nem érdemes egyben rendelni többet, mert akkor itthon kell postázgatni, és úgy drágább, meg macerásabb is. Egyszerre csak 2 db-ot enged rendelni, és fél fonttal olcsóbb csak a szállítási költsége. Igazából még nem találtam olcsóbbat, csak a Backi által említett orosz üveggyertyát 7500 Ft-ért, de azt nem tudom, milyen lehet.
Tőlem is távol áll a politika.
De a tanár esetének emlékére szívesen résztveszek.
Valamit tenni érdemes. Mert ha nem hát nagyon könnyen fejünkre szarnak a tücskök.
És most nem egy népcsoportról beszélek, hanem a parazita, önbíráskodókról.
Az említett nép csoportból jó pár kollégám van. S azok mind rendes dolgos emberek.
Elvileg evente kellene cserelni a fekfolyadekot. De max 2 evente kotelezo. Az eloregedes miatt is lehet a dugulas mivel a folyadek kikristalyosodik, teljesen megvaltozik.
Köszönöm RC5! Az igazság az, hogy ez egy 85-ös moci és hát most lett előszedve hosszúra nyúlt téli álmából. Esetleg a fékfolyadék elöregedhetett e?! Bár a szétszedéssel ezt a problémát is kiküszöbölhetjük... :)
Tobbnyire a fekfolyadek tartalyban a kicsi lyuk el van tomodve. A masik eset mikor a fekcso vagy a csatlakozo csavaroknal van eltomodve a rendszer. Ilyenkor tortenik az hogy a fekfolyadek hotagulaskor nem tud a kiegyenlito tartalyba visszaaramolni es inkabb a tulnyomas miatt befekez a motor. Javaslom a rendszer teljes szetszedeset es tisztitasat.
Sziasztok!
Egy xj 700 x maxim tulajdonos lettem. A problémám, hogy az első fék pár kilométer után elkezdi fékezni a motort, majd teljesen blokkolja az első kereket. Amint lehűl minden szép és jó. Próbáltam légteleníteni de nem sokat segített. Valaki tudja esetleg a megoldást?! Köszönöm
http://auto-motor.vatera.hu/ve...