Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben
Még nem tudom pontosan,hogy szombaton vagy vasárnap és hogy hány órakkor,mielőtt indulunk felhívunk majd.
Rendben majd elötte csörgessetek meg ha jöttök
Szia!Hétvégén neked jólenne ha mennénk? Akkor betudnánk tenni a kocsiba és lemennénk.
Nem tudom!

szarakszik a gépem. Behalt a Noti a másik meg a kis méretű drive-ok miatt nem tudok szinte semmit feltelepíteni. pl a NERO mindenképpen csak a C-re akar települni ahol nem tudok helyet felszabadítani máshová pedig pl a D-re tudna felmenni. de ott sincs sok hely.. de neki elég lenne.

Szal ha valami van akkor itt vagy mailban. addig...
De ha tudsz küldeni kölcsönbe egy 80GB-os HDD-t amit nem használsz, akkor megoldódik a probléma, és kb 1 hét múlva visszakapod... (mert csak kölcsönbe kellene, hogy az adatokat kiírjam... helyreállítom. Próbáltam író programokkal amik kis helyet foglaltak, de az hibázott. adat visszaolvasási hibák voltak, a lemez lezárással nem volt gond. azt is végig írta. a HDD-n jók voltak a fájlok onnan olvasni lehet le a lemezről már nem, az ami olvasható volt annak a neve is érdekes karakterekké változott.
eladó 70es vashengerem 50es hengert beszámolok.

link:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
mester! mikor leszel msnen?
yamaha Tzr 50 bontott alkatrészei eladók.postai úton is.Tel:06 70 459-6036.Debrecen.
motor jobb oldalán és a blokk jobb oldalán a vastag fekete cső amin a hűtőrácsból összekötésénél van. 3 csavar (imbusz) tartja. (réz alátétekre vigyázni, mert az a tömítés. a motor alá egy gyűjtőedényt rak. Az ábrán lévő csavart kicsavar, motort megdönt.
Hát a hűtő alján(ahol a bordák vannak) jobboldalon a hütőbe bemegy egy fekete kb 1.5 cm átmérőjű fekete gumicső amit egy bilincs fog oda, azt kilazítod és leengeded meg a kiegyenlitő tartályt is szedd le és abból is öntsd ki.
Rámértünk és nincs benne fagyálló. :/ Hol tudom leengedni teljesen a hűtővizet?
"benzin tartósító(konzerváló) anyag,-rozsdásodásgátlót is tartalmaz"
Ezt úgy értem, hogy a benzin nem tartalmazza Külön kell megvenni.

Profi anyagot tudok adni, ha kell 50ml-s üvegekben kimérve 900 Ft + posta, vagy 360 ml 6000 Ft (gyári csomagolás: flakon kupak alatt zárófólia, visszazárható zacsiban) + posta. (sokáig elég lásd lent: adagolás arány miatt 360 liter benyához elég egy gyári flakonnal)
Megköti a benzinben lévő vizet, Tiszta égést biztosít, jobb hatásfok. kevesebb fogyasztás.
Általános használata. 1 ml adalék/ 1 liter benzin. (tankba öntendő)
Részletek emailben.
Köszönöm a tanácsokat!
Ha már nagyon tél van, pl csúszik az út meg havazik, el ne indulj (ha nem rakjátok vontatóra...) várd meg míg motorozásra megfelelő idő van...
TZR gumija nem alkalmas télen hóba közlekedni, és a nagy súlya pedig kiszámíthatatlanná teszi ilyen körülmények között irányíthatatlan, hogy ha esel hiába fékeznél azonnal borulás, Szóval az az egy két hónap inkább legyen mikor száraz idő van. Addig meg tegyétek meg a télire való karbantartást hogy könnyen induljon a gép mikor előveszed a hosszú állásból. (benzin tartósító(konzerváló) anyag,-rozsdásodásgátlót is tartalmaz,
olaj a hengerbe a gyertya felől (kanálnyi). kipu vége lezár, hogy nedvesség (pára) ne kerüljön be... a gép felbakkolva, hogy ne a kerekeken álljon, ha mégis akkor 2 hetente forgatni kell hogy ne deformálódjon.
AM3-4-5-6-ra van gumiszívócsonkom. akinek kell sikítson
Rendben.köszönöm!Majd szólok akkor nem tudom még pontosan mikor lehet 1-2 hónap,majd jelenkezek.
Szólj nyugodtan szivesen segitek!Meg ha levettük orvosoljuk a hibát
De igen mi voltunk.Nem tudom mikor érünk arra a telefonszámod megvan,majd ha aktuális lesz felhívlak .
Köszi a tanácsokat!Csak elsőnek lekéne szedni azt a...ülést.
Miután leszedtétek az ülést...
Ha nem a kulcsos résszel van a gond, hanem ami beakad az ülésbe, akkor lehet a rugót kéne kicserélni, továbbá olajjal kenjétek be az egymáson elcsúszó lemezek közötti lapfelületet, hogy könnyen tudjon elcsúszni egymáson. járassátok meg, hogy rendesen zárna e, és nyitna is... ( ülés ne legyen a próba alatt rajta.. egy csavarhúzó imitálhatja a mozdulatot mintha ülés beilleszkedne a vájatba..
Kár lenne azért szét vágni!Látom Hajdúszoboszlón laksz én meg Debrecenbe!Nem te voltál a múltkor nálam a haveroddal rs 50 láncvédöért?Gyertek le valamikor leveszem neked az ülést roncsolás nélkül!Tel:06 70 459-6036
Akkor lehet,hogy érdekelne majd még írok,mert nekem nem a bowden akadt ki hanem a zár romlott el hátúl nem nyílik ki sehogy.Így lehet hogy felülről szétvágjuk az üllést.
Igen új állapotu!
Ülés tökékeletes állapotu?
Hát ott van benn egy piros szar és öcsém ott csinált vmit és ezáltal a bowden nem tudott mozogni.