Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló azt szeretném kérdezni hogy milyen halogen izzót lehet bele tenni a tzr be h6 vagy h7 vagy valami linket dobjatok lécci
Kimondottan teszt céllal vettem régebben egy 14-es lánckereket "JT" márka, akit érdekel 1500 Ft-ért eladó. Nem volt sokat, csak kb. 60 km-et használva. (Itt csak porosodik.)
Minarelli AM6-os blokk tengelyre való. belső fogszáma (Z) 12 , külső fogszám 14.
420-as típusú lánchoz.
kép
Sziasztok!Valaki tud eladó erősített főtengelyt,meg erősített hajtókart?
sziasztok

tudna nekem valaki színkódot adni kék 2005ös tzr-hez?
drót is jó
Nekem elég volt spárgával fel fogatni a 4 furatba befűzni és a kartont átlukasztani, ha nedves helyen vagy esőbe mész a karton elázik.
Ekkor valami vízállóbb anyag jobb lenne, azon a felén a vázhoz érjen a lap, ne a rácshoz.
Az eredendő probléma, hogy a motor annyira hideg, hogy a "cirkó" nem indul be, ezért a "léghűtés" is behűt még inkább miközben a motor meg melegedne üzemhőre. Ezt az üzemhőre melegedést segíti az, hogy a menet irány felől letakarod a hűtőt, de ne a váz és a hűtő közé tedd, hanem a vázra, de fedje le azt a hűtő területet.
Heló te mit javasolsz a rögzítésre (drotot,madzagot,popszegecset,esetleg vegyek gyorskötözőt).De szerintem az nem jó mert műanyag és elolvadhat?
Takard le a hűtőrácsot kartonnal teljes felületen az első kerék oldaldól rögzítsd fel.

aztán írd meg milyen lett... (télen / hideg időben ez javasolt)
Kérdem? Valakitől,hogy mekkora a 125 YAMAHA hűtő. Csak melegszik a motorom !.Szerintem kevés a hűtése a mocinak .Még mielőtt valaki meg kérdezné a termosztát ujj a hűtő tiszta a szivattyú mükszik a víz járatok tiszták a viz szint is megvan(a hűtőbenis a tarályban is) mit kell még megnézni? Szerintem kevés a hűtő felülete..( De lehet,hogy nincs igazam).
Szia
Van a csavar végén egy pici gumigyűrű +tömítő alátét.
Nézd meg az állapotát mindkettőnek.Fontos hogy a ház is tiszta legyen,mert a porlasztó alján gyűlik össze a sok piszok.
Ha valakit véletlen érdekel eladó a motorom vagy cserélhető 125 ös rendszámosra !
Sziasztok!
Valaki letudná írni a gyűrűtörés jeleit?
Köszönöm! ;)
Az akkud nem tudja megpörgetni, nincs elég áram a megfelelő bepörgetésre, vagy annyit indítóztál egy egy alkalommal hogy felmelegedett és megszorult egy részen az indítód, ez lassítja a fordulatot, és nagyobb erőt igényelne amit az akku nem tud leadni.
rosszabb esetben mágnes sérült a sapkán. Vagy a blendix nem megy ki ami a lendkereket beforgatná.
Blendixet műszerolajjal kenni a henger lemezeknél megjáratni, ha az a gond, elötte megtísztítani rozsda vagy más szenytől.
általában ezek közül lehet valami gond. Válasz. . . csak rajtad múlik.
Üdv.!

Van egy 2008-as Yamaha TZR 50-es gépem, és olyan probléma merült fel vele kapcsolatban, hogy önindítóval egyszerűen nem tudom beindítani, csak tekeri de nem pöffenti be a motort. Tolásra pedig indul a motor. Ha van valaki aki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném! :))
domború-homorú minden van... csak jó helyen kell keresni :) amúgy még mindig keresek bontott tükröket és hátsó kapaszkodót!
Pl kellékes kis motoror boltba itt pesten lehet kapni nem olyan drágán. az amit te 500 Ft-ér tesz bele, az nem domború, és így kisebbet teret látsz nem lesz olyan mitha gyári képet kapnál mikor belenézel. Viszont a 3000 Ft-ot elírtam, az db-ra vonatkozna és gyári képet ad vissza. A csak sima üveges ezért nem jó, ez direkt autó visszapillantó tükör javítós... nem terem minden sarkon.
Kapaszkodót amit találtam ez sem olcsó, nem tudom a yamaha mennyiért adja, én ennyiért találtam átszámolva kb. 28 000 Ft + post költség.
Ennyiért tudok neked. Lehet a yamahától is ennyi. vagy akár olcsóbb is lehet. Kérdezd meg tőlük is.
TZR FOREVER :)
Sziasztok!Olyan kérdésem van hogy szerintetek az aprilia rs 50 vagy a tzr a jobb minőség?Egykét érvet írnátok légyszi?Köszi!
igen, de nekem bontott kell
tükröket is cserélni akarom nem véletlen nem csináltattam bele, am meg itteni üveges 500ftért tesz bele új tükröket de a tartója sem vmi szép és hát legyen szép na!:D
Tükör az drága ha venni akarsz, csináltasd meg, ennél olcsóbban nem úszod meg (kb 3000/ pár - domború tükör) de mintha már kérdezted volna ezt, nem is túl rég.
A gyári, a yamahánál kb 7-8 E /db/oldal.
eljött a rossz idő.. és a felújítás
tükröket keresek és hátsó kapaszkodót!
Itt találsz ritkán idomot pl.:
2003-tól YAMAHA TZR 50 / MBK X-POWER, Bal (left)-első (front)
Ettől sokkal rosszabb állapotban.