Kifogástalan állapotú 2010-es Aprilia sx-50-es supermotomat, elcserélném hasonló állapotú Tzr-50-re. A motorom, tökéletesen münködik, csak rá kell ülni és menni. Nem hajtottam, garázsban tartott. pechnyog@citromail.hu. A többit telefonon, vagy személyesen. Csak komolyak!
hello valaki olyant kérdeznék akinek már volt egypár baja a motorral, nekem ha üregbe pörgetem visszaengedem a gázt és 3-2 ezres fordulatnál mintha valami fémdarab zörögne benne . mi lehet ? egyébként nincs baja. jól húz
Mind a kettő gyerekmotor! Mindkettő 50-es, és az eredeti ára mára már komolytalanul túl drága egy 50-eshez képest. Egyik sem komolyabb a másiknál. Mindkettővel egyformán lehet balesetet előidézni.
Ezek a motorok inkább a robogókhoz képest komolyabbak, mivel váltósak és sokkal inkább nevezhetőek már motornak. mint a robogó félék akár a nagyobb méretű robogókkal is összehasonlítva a tzr-t vagy az RS-t.
A motor vezetőjétől függ, hogy egy motor milyen "komoly". Ha felelősségtudatos, akkor nem valószínű, hogy ő donor lesz az úton.
Többiek pedig inkább egy sziklán legyenek öngyilkosok mint az úton.
érdekes... azt írod a 35/35W-al nincs gond.
amit linkeltem halogént az is 35/35W.
akkora nagy hőt nem termel. az amit az rs-be beraktak az 100% nem 35W-os halogén lehetett. Én HS1-et tettem TZR-embe több éve így használtam, még azóta nem kellett lecserélnem, (a gyári normált viszont sűrűn (elszakadt, kiégett sokszor hamar), és az is 35W-os volt) és ez egy spec foglalat (HS1) gyártást igényelt. ez is halogén 35W-os, semmi gond nem volt, nem olvadt szét. ha az izzó burája hozzáér a foncsorhoz vagy a lámpa burához az a hő meg olvasztja DE HA SZABÁLYOSAN/SZABVÁNYOSAN SZAKSZERŰEN VAN BENNE AKKOR AZ A BÚRA NEM ÉR HOZZÁ CSAK LEVEGŐHÖZ AZ MEG A FELMELEGEDETT LEVEGŐT KIZÁRT, HOGY MEGOLVASSZON BÁRMIT OTT.
AZ RS-NEK MINDAMELLETT MÁS AZ IDOMFORMÁLYA EZT NEM KÉNE ÖSSZEHASONLTANI ILYEN FORMÁN,.
A TZR ÉS AZ RS NEM A LÁMPÁJÁBAN EGYEZNEK MEG HANEM EGYFORMA SZAR A KÉT MOTOR KÖZEL EGYFORMA TELJESÍTMÉNYEL, AZONOS BLOKK VAN BENNÜK AKKOR NAGY KÜLÖNBSÉG MOTORIKUSAN NINCS A KETTŐ KÖZÖTT sebességük közel egyforma, FORMAI ALAKRA, DESINGRE PEDIG SZERINTEM A TZR A SZEBB.
Hallottam olyat is, hogy a xenon kiolvasztotta a lámpáját a robogósnak ... EZEK A DUMÁK "FAKE"-ek, vagy egy pancserek voltak.
hahaha, a xenon jelentősen alacsonyabb hőt termel, mert az ívkisüléses ellebben mint egy halogén ami izzószálas.
A normál és a halogén között ugyanazon teljesítményű izzóknál akkora különbség nincs hőtermelésben, hogy az kiolvasztaná.
ha te egy 60W-os izzót teszel halogént az lehet, hogy kiolvasztaná, de itt senki nem írta neked, hogy 60 W-osat vagy 55W-os halogént toljál bele. az már az RS es csávó faszsága volt, hogy olyan erőset tett bele és nem csinált előtte tesztet. bírni fogja-e vagy nem.
a 35W-os halogén és az lehet HS1, H1, H7 BA20D közel egyforma hőt termel, ha mind 35w-os, és ezek nem fogják megolvasztani a burádat. Nekem nem olvasztotta meg! 35W-NÁL NAGYOBB IZZÓT VAGY 35W-NÁL NAGYOBB EREDEIT BI-XENONT NEM TENNÉK BELE. (NEM EREDETIT MEG ELEVE NEM HASZNÁLNÉK.)
Az rs-fórumon is fent van a hírdetésem, abban is gondolkodom, sőt. Egyszerűen imádom ezeket a kis speed gépeket. De azért nem bármi áron , mert ez a sx sem semmi nekem elhiheted. Mennyit megy végre a tied? Az enyém 80 at, de ezt nem végre tervezték, és full gyári még
Hát figyu ha teheted akkor Rs-t vegyél , az idomjai sokkal jobbak mint a Tzr-nek , másik típus hibájuk a km jeladó ami sajnos az enyémbe is behányt , ha tzr -t veszel és mondják hogy beázott na az nem igaz :)
Amúgy igazad van én értettem félre, de miután megnéztem az árakat egyből leesett. Sajnos a tiednél fiatalabb motora gondoltam. Az enyémban 4000 km van. Nem ugrok bele egy 8 éves motorba. De amugy tényleg szép a tiéd ,meg kell hagyni. De ha már dumálunk írsz róla egy pár szót?
Kifogástalan állapotú 2010-es Aprilia sx-50-es supermotomat, elcserélném hasonló állapotú Tzr 50-re. A motorom, tökéletesen münködik, csak rá kell ülni és menni. Nem hajtottam, garázsban tartott. pechnyog@citromail.hu. A többit telefonon, vagy személyesen. Csak komolyak
Belteszem a halogént,ugye az jóval nagyobb hőt termel.Nem fog meolvadni ott a lámpánál minden?Szerintem megolvadna az rs-nekis megolvad ezis olyasmi mint az rs,szar kis műanyag.Nekem 35/35W-os van benn eezzel semmi gond nincs.Bocs ha hülyeséget irtam,javítsatok ki.
Mind a kettő gyerekmotor! Mindkettő 50-es, és az eredeti ára mára már komolytalanul túl drága egy 50-eshez képest. Egyik sem komolyabb a másiknál. Mindkettővel egyformán lehet balesetet előidézni.
Ezek a motorok inkább a robogókhoz képest komolyabbak, mivel váltósak és sokkal inkább nevezhetőek már motornak. mint a robogó félék akár a nagyobb méretű robogókkal is összehasonlítva a tzr-t vagy az RS-t.
A motor vezetőjétől függ, hogy egy motor milyen "komoly". Ha felelősségtudatos, akkor nem valószínű, hogy ő donor lesz az úton.
Többiek pedig inkább egy sziklán legyenek öngyilkosok mint az úton.
amit linkeltem halogént az is 35/35W.
akkora nagy hőt nem termel. az amit az rs-be beraktak az 100% nem 35W-os halogén lehetett. Én HS1-et tettem TZR-embe több éve így használtam, még azóta nem kellett lecserélnem, (a gyári normált viszont sűrűn (elszakadt, kiégett sokszor hamar), és az is 35W-os volt) és ez egy spec foglalat (HS1) gyártást igényelt. ez is halogén 35W-os, semmi gond nem volt, nem olvadt szét. ha az izzó burája hozzáér a foncsorhoz vagy a lámpa burához az a hő meg olvasztja DE HA SZABÁLYOSAN/SZABVÁNYOSAN SZAKSZERŰEN VAN BENNE AKKOR AZ A BÚRA NEM ÉR HOZZÁ CSAK LEVEGŐHÖZ AZ MEG A FELMELEGEDETT LEVEGŐT KIZÁRT, HOGY MEGOLVASSZON BÁRMIT OTT.
AZ RS-NEK MINDAMELLETT MÁS AZ IDOMFORMÁLYA EZT NEM KÉNE ÖSSZEHASONLTANI ILYEN FORMÁN,.
A TZR ÉS AZ RS NEM A LÁMPÁJÁBAN EGYEZNEK MEG HANEM EGYFORMA SZAR A KÉT MOTOR KÖZEL EGYFORMA TELJESÍTMÉNYEL, AZONOS BLOKK VAN BENNÜK AKKOR NAGY KÜLÖNBSÉG MOTORIKUSAN NINCS A KETTŐ KÖZÖTT sebességük közel egyforma, FORMAI ALAKRA, DESINGRE PEDIG SZERINTEM A TZR A SZEBB.
Hallottam olyat is, hogy a xenon kiolvasztotta a lámpáját a robogósnak ... EZEK A DUMÁK "FAKE"-ek, vagy egy pancserek voltak.
hahaha, a xenon jelentősen alacsonyabb hőt termel, mert az ívkisüléses ellebben mint egy halogén ami izzószálas.
A normál és a halogén között ugyanazon teljesítményű izzóknál akkora különbség nincs hőtermelésben, hogy az kiolvasztaná.
ha te egy 60W-os izzót teszel halogént az lehet, hogy kiolvasztaná, de itt senki nem írta neked, hogy 60 W-osat vagy 55W-os halogént toljál bele. az már az RS es csávó faszsága volt, hogy olyan erőset tett bele és nem csinált előtte tesztet. bírni fogja-e vagy nem.
a 35W-os halogén és az lehet HS1, H1, H7 BA20D közel egyforma hőt termel, ha mind 35w-os, és ezek nem fogják megolvasztani a burádat. Nekem nem olvasztotta meg! 35W-NÁL NAGYOBB IZZÓT VAGY 35W-NÁL NAGYOBB EREDEIT BI-XENONT NEM TENNÉK BELE. (NEM EREDETIT MEG ELEVE NEM HASZNÁLNÉK.)
http://tzr50.uw.hu
Üdv
ha kókányolni akarsz akkor HS1. ez kétszálas. Ha nem akarsz kókányolni foglalatot, és az eredetit akarod hozzá használni, akkor a linken található. Ez két szálas, mindkét világítási pozíciót tudod használni, mint korábban, csak tartósabb. ára kb. ugyan az, de jobb. hosszútávon csak olcsóbban jössz ki ezzel.
Ugyan olyan foglalattal mint a gyári!