Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vennék első féktárcsát (kb 93 as évjáratú tzrhez valót) Érdekelne a féktárcsának a tipusa, vagy hogy mi alapján tudok keresni
Kifogástalan állapotú 2010-es Aprilia sx-50-es supermotomat, elcserélném hasonló állapotú Tzr-50-re. A motorom, tökéletesen münködik, csak rá kell ülni és menni. Nem hajtottam, garázsban tartott. pechnyog@citromail.hu. A többit telefonon, vagy személyesen. Csak komolyak!
Ez a zörgés kb bármi lehet, nemnagyon lehet rá mit mondani.
jólvan sorry nemtudok írni NEM üreg ÜRES
Lehet, ha kijönnél az üregből nem lenne semmi baja.
hello valaki olyant kérdeznék akinek már volt egypár baja a motorral, nekem ha üregbe pörgetem visszaengedem a gázt és 3-2 ezres fordulatnál mintha valami fémdarab zörögne benne . mi lehet ? egyébként nincs baja. jól húz
Komolyabb a tzr50 mint az rs50?

Mind a kettő gyerekmotor! Mindkettő 50-es, és az eredeti ára mára már komolytalanul túl drága egy 50-eshez képest. Egyik sem komolyabb a másiknál. Mindkettővel egyformán lehet balesetet előidézni.

Ezek a motorok inkább a robogókhoz képest komolyabbak, mivel váltósak és sokkal inkább nevezhetőek már motornak. mint a robogó félék akár a nagyobb méretű robogókkal is összehasonlítva a tzr-t vagy az RS-t.

A motor vezetőjétől függ, hogy egy motor milyen "komoly". Ha felelősségtudatos, akkor nem valószínű, hogy ő donor lesz az úton.
Többiek pedig inkább egy sziklán legyenek öngyilkosok mint az úton.
érdekes... azt írod a 35/35W-al nincs gond.
amit linkeltem halogént az is 35/35W.
akkora nagy hőt nem termel. az amit az rs-be beraktak az 100% nem 35W-os halogén lehetett. Én HS1-et tettem TZR-embe több éve így használtam, még azóta nem kellett lecserélnem, (a gyári normált viszont sűrűn (elszakadt, kiégett sokszor hamar), és az is 35W-os volt) és ez egy spec foglalat (HS1) gyártást igényelt. ez is halogén 35W-os, semmi gond nem volt, nem olvadt szét. ha az izzó burája hozzáér a foncsorhoz vagy a lámpa burához az a hő meg olvasztja DE HA SZABÁLYOSAN/SZABVÁNYOSAN SZAKSZERŰEN VAN BENNE AKKOR AZ A BÚRA NEM ÉR HOZZÁ CSAK LEVEGŐHÖZ AZ MEG A FELMELEGEDETT LEVEGŐT KIZÁRT, HOGY MEGOLVASSZON BÁRMIT OTT.
AZ RS-NEK MINDAMELLETT MÁS AZ IDOMFORMÁLYA EZT NEM KÉNE ÖSSZEHASONLTANI ILYEN FORMÁN,.
A TZR ÉS AZ RS NEM A LÁMPÁJÁBAN EGYEZNEK MEG HANEM EGYFORMA SZAR A KÉT MOTOR KÖZEL EGYFORMA TELJESÍTMÉNYEL, AZONOS BLOKK VAN BENNÜK AKKOR NAGY KÜLÖNBSÉG MOTORIKUSAN NINCS A KETTŐ KÖZÖTT sebességük közel egyforma, FORMAI ALAKRA, DESINGRE PEDIG SZERINTEM A TZR A SZEBB.

Hallottam olyat is, hogy a xenon kiolvasztotta a lámpáját a robogósnak ... EZEK A DUMÁK "FAKE"-ek, vagy egy pancserek voltak.

hahaha, a xenon jelentősen alacsonyabb hőt termel, mert az ívkisüléses ellebben mint egy halogén ami izzószálas.
A normál és a halogén között ugyanazon teljesítményű izzóknál akkora különbség nincs hőtermelésben, hogy az kiolvasztaná.
ha te egy 60W-os izzót teszel halogént az lehet, hogy kiolvasztaná, de itt senki nem írta neked, hogy 60 W-osat vagy 55W-os halogént toljál bele. az már az RS es csávó faszsága volt, hogy olyan erőset tett bele és nem csinált előtte tesztet. bírni fogja-e vagy nem.
a 35W-os halogén és az lehet HS1, H1, H7 BA20D közel egyforma hőt termel, ha mind 35w-os, és ezek nem fogják megolvasztani a burádat. Nekem nem olvasztotta meg! 35W-NÁL NAGYOBB IZZÓT VAGY 35W-NÁL NAGYOBB EREDEIT BI-XENONT NEM TENNÉK BELE. (NEM EREDETIT MEG ELEVE NEM HASZNÁLNÉK.)

http://tzr50.uw.hu
Így-Így :)
Nekem volt rs-em az is jó,idomja ténleg jobbak nem pattognak.Tzr- viszont szerintem sokkal szebb komolyabb motor.
Nem mondtam egy ku--va szóval se hogy szar ! Szerinted én miért vettem Tzr-t ? Csak ami ugyvan azt el kell fogadni ..
a hírdetéseid alá is írd már légyszi oda, hogy RSt vegyenek mert a TZR az szar... -.-
Hát az enyém Gps szerint 100-110 között megy attól függ milyen benzin és milyen olaj :)
Az rs-fórumon is fent van a hírdetésem, abban is gondolkodom, sőt. Egyszerűen imádom ezeket a kis speed gépeket. De azért nem bármi áron , mert ez a sx sem semmi nekem elhiheted. Mennyit megy végre a tied? Az enyém 80 at, de ezt nem végre tervezték, és full gyári még
Hát figyu ha teheted akkor Rs-t vegyél , az idomjai sokkal jobbak mint a Tzr-nek , másik típus hibájuk a km jeladó ami sajnos az enyémbe is behányt , ha tzr -t veszel és mondják hogy beázott na az nem igaz :)
Amúgy igazad van én értettem félre, de miután megnéztem az árakat egyből leesett. Sajnos a tiednél fiatalabb motora gondoltam. Az enyémban 4000 km van. Nem ugrok bele egy 8 éves motorba. De amugy tényleg szép a tiéd ,meg kell hagyni. De ha már dumálunk írsz róla egy pár szót?
2004
Úgy gondoltam hogy én fiezetek , de nekem így is jó lenne ahogy te mondod :D
Ja amugy bocsi nem bántólag mondtam, ne értsd félre. Amúgy tényleg szép a motorod. Mikori évjárat?
Ne haragudj félre értettél, én nem fogok ráfizetni. A motorom 1 éves. Ha valakit érdekel, lesz üzlet, ha nem akkor Marad az Aprilia.
Hát figyelj néz rá a hirdetésem re ha tetszik akkor lehet beszélhetünk egy ráfizetéses ár ról .Ámbár 125-ös szeretnék de lehet hogy belemennék !
Üdv
Kifogástalan állapotú 2010-es Aprilia sx-50-es supermotomat, elcserélném hasonló állapotú Tzr 50-re. A motorom, tökéletesen münködik, csak rá kell ülni és menni. Nem hajtottam, garázsban tartott. pechnyog@citromail.hu. A többit telefonon, vagy személyesen. Csak komolyak
http://www.sportmotor.hu/motor... Keresek!Akinek van az irjon,köszönöm!
Belteszem a halogént,ugye az jóval nagyobb hőt termel.Nem fog meolvadni ott a lámpánál minden?Szerintem megolvadna az rs-nekis megolvad ezis olyasmi mint az rs,szar kis műanyag.Nekem 35/35W-os van benn eezzel semmi gond nincs.Bocs ha hülyeséget irtam,javítsatok ki.