Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülés 5000ft sárvédö 10 000ft
Nekem az a baj,hogy nem a bowden akadt ki hanem a zár nem nyit ki hiába húzza a bowden.
Eddig az elejét tudtuk kipattintani elől hátúl nem sikerül a zár beragadt hiába a bovden húzza de nem nyitja ki nem nyílik a zár.Egyébként mennyibe kerül egy ülés,meg ami hátúl van sárvédő egybe azzal ami a hátsókerék fölött van végig műanyaggal.
Az enyém is már egyszer kétszer fel lett feszegetve, de már nem emlékszem milyen módon... általában a bovden szokott kiakadni. Egy tipp ha sikerült kinyitni, a bovden végére tegyél egy kábelkötözőt, és akkor soha többé nem tud kicsúszni. Nekem legalábbis bevált
Azért kell leveni a kapaszkodót mert akkor enged egy kicsit a hátulja nem ott kell feszegetni mert valóban az ülés alatt van lefogatva hanem a másik végén egy gumi ágyba van beillesztve a farok idom ott kell kipattintani és fesziteni de csak óvatosan és be tudsz nyúlni meghúzod a bowdent és nyilnia kell éppen tegnap csináltam sikeresen.De elsö körben próbáld befújni egy kis WD 40.-nel zár belselyét lehet hogy letapadtak a lamellák a zár belselyében és lehet kitudod nyitni kulcsal is!mert gondolom eddig működött
És neked mivolt a baja?
Igen nekem volt már nem nagyon emlékszek rá h hogy csináltuk csak annyit tudok h a tankfelől az ülést amennyire tudtuk felfeszítettük(nem törtük el) és igy hozzáfértünk a csavarokhoz a hátulján is vmi hasonló módon fértünk hozzá csak igy kicsit karcos lett a farokidom.
Nem köszi, még tovább érdeklődök és majd irok ha kell.
De 2 csavar fogja a hátsó farokidomot az ülés alatt nem tudok benyulni,hogy kilazítsam,így a farokidom is 2 mm-ert mozog ki jobra balra.
Vedd le a hátsó kapaszkodót!Ki kell patintani a farok idomot óvatosan meg kell fesziteni az egyik kezeddel a másik kézzel benyúlni a zár szerkezet magasságában ott lesz a bowden és azt kell meghúzni és nyilik
Mint ahogy írtam hütö van hozzá az idomba nem tudok segiteni.A hütöt postázhatom ha gondolod!
Sziasztok!Olyan problém van,hogy nem nyílik fel a tzr-en az ülés(2006-os)Egyszerűen akármit csinálok nem nyílik fel.Nézegettük,hogy honnan tudnák a zárhoz jutni de sehol nemtudjuk megbontani.Ilyenkor mivan?Mit csináljak?Volt már valakinek ilyen problémája?
Ha esetleg lenne valami akkor légyszi irj vagy hivj 30/4020681
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Itt kapsz idomot csak ez balos viszont a képen láthatod milyen állapotban van.
Gyári fényezéssel, eredeti színnel. Ez az idom még nem volt motoron.

Szerintem nem érdemes átfényezni. ha nincs baja az idomnak, kivéve, ha inkább a többi elemet ami már valami karc itt ott látszik, egy jobbhoz, karcmenteshez igazítani színben a többit.
Hütöm van hozzá hibátlan 10 000ft!Idomom sajna nincs!
Üdv.!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e nálad TZR-re hűtő illetve a jobboldali felső idom, mivel a mult héten karamboloztam?Azidom nem nagyon érdekes, hogy milyen szinű, mert újra lesz festve és matricázva, de lehetőleg ne legyen repedt, törött.Amugy ez egy 2008-as kiadású motor, ugy tudom, hogy a 2003- gyártott idomok jók rá.
Ha esetleg valaki másnak lenne az is nyugodtan irjon.
Válaszod előre is köszönöm.
Nem feltétlen kell leengedni, ha fagyálló van benn akkor nem kell, mivel az legalább -50 celsius-ig nem fagy meg, de ha sima viz van benne akkor mindenképp engedd le, mivel mikor a viz megfagy akkor tágul és igy szétfeszíti a hengert hütőt és széttörik és akkor nézheted
Okés
Már beszéltél tegnap faterommal!
Sziasztok Zoli vagyok egy olyan kérdésem lenne hogy a yamaha tzr 50es oldalidom rámegy a honda ns-1-re?Mert azt mondják hogy igen ha valaki tud ebbe segiteni akkor megköszönném!
Inkább hivj telefonon nem mindig vagyok gép elött.TeL:06 70 459-6036
Lehet hivni bármikor!
Kuplung,és fékkarod is van?
Árban mennyi? Mind a kettő kellene.
Üzletelünk tovább mailben?
Ne offoljuk tele a fórumot.
sevy24@gmail.com
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,van egy TZR 50esem és télre a hűtővizet leengedjem e, vagy tegyek bele fagyállót? A motor egyébként fűtetlen, de javarészt szigetelt garázsban van tehát lehet -5, -10 hideg lehet maximum.
Válaszotok előre is köszönöm.
Hívtalak ma!
Nem vetted fel a telefont!
Mikor hívhatlak, hogy tudjuk beszélni?