Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok...megtudná mondani vki milyen méretűek a gyári fúvókák?
lehet enyém 2007-es én nem gondoltam h a régebbiken gumis volt XD :D
Vmi gebasz van a fejemmel xD
Miaz, kiesik a tudás?
A tied és a haverod TZR-je nem 2003-2004-es gyártású, azért nem gumis a lábtartó teteje.
Az ebben az években gyártottaknál gumis kialakítással gyártották a lábtrtókat.
Gumikat külön is lehet venni párban (oldalanként 1 db) konzol és tartó nélkül (YAMAHA-nál).
heló hát érdekes hogy nekem gyárilag nem ilyen van rajta sőtt haverom tzr-jén se gumis gyárilag xD hát ha egyben akkor köszönöm de nem érdekel.
még megvan! szerintem meg is lesz még!
majd jelezd ha aktuális lenne...
Naaaa, emberek senkinek nem kell?!
(amugy ha meg meglesz 1-2 het mulva lehet viszem, csak ugy nez ki h uj bukot kell vennem, mert kifogyott belole a fejem )
Ez irányár...természetesen engedek belőle :D ha elég komolyan érdekel vkit
Gyárilag ilyen a lábtartó! nincs fabrikálva de csak egyben eladó
szia!
a kuplungkar érdkelne:D illetve annyi kérdésem lenne hogy a lábtartó az a gyári és van rajta egy gumi burkolat házilag v alapból ilyen illetve mennyi lenne konzol nélkül?
Helló érdekell még gyári lábtartó tzr-re?Valamint van egy kuplung karom is.Lábtartó konzollal együtt 6000ft kuplung kar konzollal együtt 5000ft
Akkor legyen 15 000ft!Ez az utólsó szavam törött idomokért!Sokba kerül mire fel lehet tenni motorra
annyiért én is vennék!
Érdekellne 10 000ft.-ot tudnék adni az egészért a két alsó idomért és a jobb oldalidomért kompletten.!
Kormánycsutkák kompletten 8.e/db első futómű 18e hátsó 18e kipuf 8e.ft
Szia a két alsó idomnak el van törve az alsó füle csak hegeszteni kell, a jobbos felsőnek üvegszállal van pótolva a fejidom része/nem túl jól/, balos nincs sajnos.20.000ft az ára+posta.
25eFT! a kipuff
Metrakit kipufogó eladó!
Rs 50,TZr 50, horpadásmentes,Frissen fényezve(hálló fekete)
akciósan 29.999FT
csababoy0@t-online.hu
06706574245
Helló a tzr oldalidomok érdekellnének látom jobbos-balos alsó idom meg van a balos oldalidomot nem látom a képeken az nincs már meg?Ami meg van mennyiért adnád milyen hibáik vannak?
Eladó lett a motorom . 2005ös 27000 km van benne jó kis megbízható motor. Metrakit hengerrel és még sok extrával .

. Ár 270000
hali malossi kuplung rugó eladó!2000ft 5db
Hello!Postai utánvéttel el tudom küldeni.
aaron.3000@citromail.hu.Itt meg tudjuk beszélni a részleteket
Mindegy nem lényeg a henger fej a karbi kellene mindenképpen.Esetleg valami elérhetöség?Postai uton eltudnád küldeni a karbit?
Szerintetek a régi (98)-as TZR gyári főtengelye elbírna egy 70-es tuning hengert?