Csináltass egyet Kárászyéknál, kb. 20 E -ért megvan és 1 év garit adnak.
Nem tesz jót a motornak, ha így használod továbbra is. (hátső kerék csapágyak cserére szorulnak jelentősebben hamarabb, ha így használod ahogy most van. )és még biztos van ami kárt szenved, de még egyenlőre nem érezni. Én a helyedben azonnal megcsináltatnám. Te hol jársz vele ilyen hidegben? (hidegben motorozás főként télen, nem dicső, inkább felelőtlenség.)
Hogy te esni fogsz-e azt te, a szüleid, a közeli hozzádtartózóidat érdekel. Minket nagyon nem.
Mit ne csinálj? Elsőként ne kérdez hülyeséget. Ne használd amíg nem jő a gép. Ilyen egyszerű.
Hátsó gátlót gyáriy ne vegyél. akármibe is kerül. Csináltas egyet náluk, és jobban jársz. Tudom tapasztalatból.
A Yamaha nem arra törekszik, hogy megérje alkatrészeket venni a motorba. (használtan ilyen alkatrészt biztos nem vennék). A Yamától újjat meg pláne. Főleg azon az áron. De az úgy gyári is ugyan olyan szar mint ami most is van. Nem strapa bíró. A Kárászyéknál készült az jobban bírja. Nem sok gondod lesz vele. Azt a szart biztos nem tum tudják rám sózni amit a yamaha gyárit forgalmaz.
Legyártatni sokkal olcsóbb (Kárászy), be is állítják a megfelelő keméntségre. Ha nem jó, akkor szólni kell és álítanak rajta.
Korrektek, pozítív hozzáállásal dolgoznak, és gyorsak.
Helló engem érdekellne a karbi és a henger fej mennyi lenne a kettö együtt vagy külön külön?Esetleg cserébe nem érdekellnek tzr cuccok szinte mindenem van!
Akkor nem szeresd, Gyűlöld a blokkod. :D
mit akarsz rajta szeretni? :D
Ő szétszedni-t írt.. Mondjuk én azt a részét nem szedném szét mert a hűtéshez semmi köze. Viszont jobb oldalon van egy ráépített áteresztő, a pumpa... (ezt nem árt átvizsgálni, Az a gond, hogy láthatatlanban nehéz bármit is mondani.
Próbáld ki a karton lapos módszert... hátha jó lesz most..
kicsit vársz pár percet és elindul? Akkor próbáld ki amit mondtam...
Nem kerül pénzbe..
Ha akkor is felfor meg megál... akkor nem tom. De az előttem író szerint átkéne nézni a motor hűtő rendszerét. Nem-e sérült valami, fagyállóval mésze 50%ban keverve a desztilált(ioncserélt)vizzel. a jelölések között van e a folyadékszint... stb.
Már nálam ilyenkor azt csinálta h. fokozatosan elkezdett izzani(mintha parázslana) halványból egyre erősebb fénnyel, folyamatosan jelzett .
Hmm, nekem csak esoben neha bevillan a lampa, pofon egyszeruen nem szereti a vizet az szenzor, mert megtorlom, vissza es teljesen jo, amig be nem azik ujra :D Akarcsak az olaj indikator :D
boruzs.laci@freemail.hu ide küldd a képeket minél többet hengerfelról is kéne.
dugó az nincs meg vagyis a használt vagy rossz sincs mintának?
ha van arról is kép kéne.
Hello!Igen megvan még a gyári henger.Ha érdekel e-mailben jelentkezz.
aaron.3000@citromail.hu
Képeket tudok küldeni.
Egyébként kitűnő állapotban van.4000km hajtottam bele bejáratással eggyütt.Tuning miatt lett leszerelve.
rs50,tzr 50 stb. supermoto ..
29.999HUF
06706574245
csababoy0@t-online.hu