Télen nem jó a 8-as gyertya. ne is próbáld.
Gyári ajánlott a 9-es amivel télen-nyáron jól megy vele a gép. felesleges a 8-as ha csak éppen nincs 9-es és sűrgősen kell. Ha mésgem megy 9-es-el, akkor új gyertya, vagy vmi más gond van.
Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.
3adikba nem pörög 8000fölé de 4edikbe nem esik a se a sebességre a fordulat(gyorsulásnál) aztán felmegy 80körüli sebességre pillanat alatt és vissza esik 60ra és onnan nem gyorsul vissza amugy elektronikusan asszem nem volt tiltva am 8as hő értékü gyertya van benne az lehet a gond? a szerelő mondta h most a folytás miatt van benne olan olaj amit nem tudott elégetni szal nem tom lehet h az a baja.
ha van ötlet nagyon köszönném :D( a mocin giannelli sport rendszer van, elég kormos elül a dob szal lehet h dugulás)
Yamaha TZR 50 bontott alkatrészek eladók.Szinte minden van. 2 moci is van szét bontva egy 2004-es és egy 2007.-es évj.kérdezz nyugodtan.Tel.06 70 459-6036
e85 fórumban leírtam a tapasztalataimat, ott nézd meg, de nagy vonalakban: átalakítás nélkül ne!, átalakítással lehet tisztán tankolni ami egy karbi fúvókázást jelent, hozzáértőnek nem nagy meló. Sokat nem lehet spórolni, de adhat többletteljesítményt. Nem teszi tönkre a gumi anyagokat.
Üdv.
Azon gondolkoztam most így, hogy lassan 400Ft a benzin, hogy milyen ez az etanolos (E85) megoldás. Pl. lehet-e ezt mondjuk tankolni felesbe vagy 1/3 arányba átalakítás nélkül? És mondjuk mit kéne csinálni ahoz, hogy károsodás nélkül E85-öt lehessen tankolni? Esetleg ha valaki már próbálkozott vele az írja meg.
srácok valaki nem tudja h mi lehet a tzr -em baja? a baj a következő: most lett kivéve a fujtás belőle és 85ig felgyorsul pillanatok alatt meg úgy húz mint az állat de eléri a 85-öt és vissza esik 65ig a sebesség és nem is nagyon gyorsul vissza.Még nem mentem a fujtás kivétele után kb 15km-nél többet és az lehet a baj h nem bírta elégetnia visszamard olajat: vmás? ha van ötlet írjatok lécci :D
Vannak sokkal jobb váltó olajok, amik inkább ennek a motornak jók mint az a szar amit a Yamaha ajánlott.
Gyári ajánlott a 9-es amivel télen-nyáron jól megy vele a gép. felesleges a 8-as ha csak éppen nincs 9-es és sűrgősen kell. Ha mésgem megy 9-es-el, akkor új gyertya, vagy vmi más gond van.
Valaki le tudná írni nekem a pontos nevét a Gyári váltó olajnak?
Valaki nem tud régi fajta TZR-hez olyan keretet ami tartja a fejidomot?
650e Ft
Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.
Az ár FIX! Csere NEM érdekel!
Elérhetőség:
tyt001@freemail.hu
70/6199777
ha van ötlet nagyon köszönném :D( a mocin giannelli sport rendszer van, elég kormos elül a dob szal lehet h dugulás)
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
amúgy van ötlet? :D
Azon gondolkoztam most így, hogy lassan 400Ft a benzin, hogy milyen ez az etanolos (E85) megoldás. Pl. lehet-e ezt mondjuk tankolni felesbe vagy 1/3 arányba átalakítás nélkül? És mondjuk mit kéne csinálni ahoz, hogy károsodás nélkül E85-öt lehessen tankolni? Esetleg ha valaki már próbálkozott vele az írja meg.
Nekem már 2szer annyiba van..
Mondjuk kívül belül felújítva blokkba szinte minden új.
Kíváncsi leszek meg adnak-e érte annyit.
Mennyiért tudtad eladni?