Köszi!
Hát már így is nagyon sokat költöttem most a blokkjára és már csak ez hiányozna! De inkább bontottat keresek mert újra sajnos most nincs keret!:S
Szia! nekem is ilyen volt! Bementem egy yamaha márkakereskedésbe és az alváz szám alapján tudtak szerezni. csak elég drága volt.v mi 24 lett volna, de érdeklődd meg ott, ha van a közelben.
Sziasztok!
Keresek TZR-hez kuplungtárcsát.
Ha valaki tud eladót légyszíves szóljon!
E-mail:nagy122@freemail.hu
A TZR 98körüli évjárat tehát Yamaha blokkos és nem tudom hogy jó-e bele ugyanaz mint az újabb fajtákba.
Ebbe a motorba kéne
Sziasztok!
Eladó TZR alkatrészek.
Tank: 25 000
Bal alsó: 30 000 (azért mert ez teljesen gyári állapotban van és nem is volt használva soha!)
Jobb alsó: 25 000
Indexek: 9000 a kettő EGYÜTT JÁR
Fejidomtartó vas: 8000
Na, csak racuppantak! :)
Sajnos nekem meg nem szaradt meg a mosas utan a buko belso (2 napja xD) Utana kiderul mi a helyzet :) De vigyetek, nagyon jo kis kipuff :) :) :)
szia!
egy Dr 80-as hegnerhez van. és ezelőtt egy Hebo kipuff volt rajta. azzal nem ment így ahogy ezzel a motor,6-7 ezertől kezd el élni a motor ezzek a kipuffal. és szerintem is teljesen üres szétszedve soha nemvolt még. mindenütt gyári a hegesztés és teljesen nyitott rendszer. szerintem nem rontaná el. 25 ezertől már nem megy lejebb.
A multkor még csak 25-ezer volt.Azt vártam hátha lejjebb megy.Neked mekkora hengerrel volt használva?Mert nekem 70-es van és most akarom megcsinálni a gyári kipuffogót de ez jobban néz ki.Csak félek hogy esetleg csak ront rajta.Próbáltam már "TUNING" kipuffot de csak lerontotta nemis kicsit.Pedig Leo Vince volt.Nem akarok feleslegesen ennyit kidobni.
Vagy 125-ös TZR-é?
Mert olyanokat tudnék.