Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DT kuplungja jó hozzá nemtudod?
Vagy 125-ös TZR-é?
Mert olyanokat tudnék.
az a baj h nagyon ritka...és én sem találtam. igy olyat sajnos ne tok ajánlani
Köszi!
Hát már így is nagyon sokat költöttem most a blokkjára és már csak ez hiányozna! De inkább bontottat keresek mert újra sajnos most nincs keret!:S
Szia! nekem is ilyen volt! Bementem egy yamaha márkakereskedésbe és az alváz szám alapján tudtak szerezni. csak elég drága volt.v mi 24 lett volna, de érdeklődd meg ott, ha van a közelben.
Sziasztok!
Keresek TZR-hez kuplungtárcsát.
Ha valaki tud eladót légyszíves szóljon!
E-mail:nagy122@freemail.hu
A TZR 98körüli évjárat tehát Yamaha blokkos és nem tudom hogy jó-e bele ugyanaz mint az újabb fajtákba.
Ebbe a motorba kéne
apriliamotorok@freemail.hu ide irhatsz hogy mik vannak még meg!Vagy hivhatsz telefonon 06 70 459-6036
szia, ha érdekelnek még az idomok akkor irj egy címet légyszives./tzr alsó/
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4434552
A tankon van egy kis matrica maradvány de ha kéritek leszedem.
Sziasztok!
Eladó TZR alkatrészek.
Tank: 25 000
Bal alsó: 30 000 (azért mert ez teljesen gyári állapotban van és nem is volt használva soha!)
Jobb alsó: 25 000
Indexek: 9000 a kettő EGYÜTT JÁR
Fejidomtartó vas: 8000
Eladó!
Malossi kuplung rugó 2000ft 5db
pirelli MT75 100/80/17 7000ft
continental conti twist sm gumi 130/70/17 8000ft
Rendben küldök emailt
ha jó 2004 06 évjáratú mocihoz akkor érdekelne a km jeladó.küldj emailt.S.karesz74@freemail.hu címre köszi
Na, csak racuppantak! :)
Sajnos nekem meg nem szaradt meg a mosas utan a buko belso (2 napja xD) Utana kiderul mi a helyzet :) De vigyetek, nagyon jo kis kipuff :) :) :)
ovális. (karbon) Emailba egyszerübb lenne.
csababoy0@t-online.hu
A képen nemigen látom ennek most ovális vagy kerek a végdobja?
kíváncsiságkép föltettem a Supermotora.
elég komolyat lép vele. itt egy videó is róla. nem teljesen adja vissza hogy milyet lép a motor tőle.
Videó MK
új ára 92 ezerHUF
szia!
egy Dr 80-as hegnerhez van. és ezelőtt egy Hebo kipuff volt rajta. azzal nem ment így ahogy ezzel a motor,6-7 ezertől kezd el élni a motor ezzek a kipuffal. és szerintem is teljesen üres szétszedve soha nemvolt még. mindenütt gyári a hegesztés és teljesen nyitott rendszer. szerintem nem rontaná el. 25 ezertől már nem megy lejebb.
Meg gondolom ez már üres. (katalizátor)
A multkor még csak 25-ezer volt.Azt vártam hátha lejjebb megy.Neked mekkora hengerrel volt használva?Mert nekem 70-es van és most akarom megcsinálni a gyári kipuffogót de ez jobban néz ki.Csak félek hogy esetleg csak ront rajta.Próbáltam már "TUNING" kipuffot de csak lerontotta nemis kicsit.Pedig Leo Vince volt.Nem akarok feleslegesen ennyit kidobni.
MK kipufogórendszer eladó! AKCIÓÓÓ!
yamaha TZR 50, aprilia Rs 50

akciós áron eladóó!
28eFT!
posta megoldható
06706574245
csababoy0@t-online.hu
Már volt ez a kérdés a fórumon, keress rá.
Üdv!TZR gyári alkatrészek eladók
Gyári membrán-2000 FT
Gyári kipufogó-10.000 FT
érd: aaron.3000@citromail.hu