Láttam hogy írtál már régebben de most az első lengéscsillapítóról lenne szó....de már kitaláltuk faterral mi lesz, elküldjük az eredeti rugókat(a felütközésgátlókat is,meg a fő rugóstagot is) aztán megmondjuk nekik hogy mittomén csináljanak egy 2mm-rel vastagabbat.Most ezt csakúgy mondtam nemtom még mennyivel kell vastagabb.
Gyári volt.Hát a végsebesség függ a súlyodtól az első és hátsó lánckerék méretéről amit már itt párszor megvitattunk, keress rá...meg még elég sok mindentől...
sose vegyél gyári legéscsillapítót, az egy kalap szar.
Kárászinál csináltass és 1 év gerit is kapsz rá.
szerintem már írtam neked. Ők bellítják neked amit csinálnak, ha kell keményre is.
A gyárit vigyed mert arról leveszik ami kell, és átteszik a másikra, a rugót, és a felfogatáshoz a szemeket.
De nagyon profik!
Teljesen gyári volt?
És hogy lehet ezeket tuningolni vagy mivel lehet növelni a végsebességét ezek mitől függenek?
Kíváncsi lennék rá mert ebben még nem nagyon vagyok jártas.:)
nekem volt régi is 94 es..fasza japán...meg új és sokkal jobban ment a régi..főleg h ez az új olyan rohadt nehéz...nem tom egy 50 est minek csinálnak ilyen nehézre..de nekem az jobban bejött...nyomatékosabb volt
Eladó egy Minarelli am6 d.s.r. motorblokk kompletten.Kb.21-22 le!
Érdeklődni inkább telefonon mert hosszú lenne mindent leírni.
06306934140
Kérlek ne rejtsd el a számod mert olyannal nem foglalkozok!
Ár.:27000ft
Igen kisebb mint az újabbak.
És amúgy szerintetek melyik a jobb a régi yamaha blokkos vagy az újabbak?És a régiek mennyit mennek mert az enyém most lett felújítva és még járatós úgyhogy nem tudom még hogy hogy mennek?
Yamaha TZR gyári alkatrészek eladóak
Gyári henger 4450km-el,dugóval mindenestül 7.000FT
Gyári kipufogó 4450km-t ment 10.000FT
Gyári membrán:1000Ft
Gyári karbi 16" dellorto:5000Ft
Hebo henger+hengerfej,Dugó nélkül 5.000Ft
mindegyik alkatrész tuning miatt lett kicserélve a motorból,hibátlan állapotúak.képeket tudok küldeni.
e-mail-en jelezzétek ha érdekel vmi