Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A régi fajta (98)-as TZR-ekbe Minarelli AM6-os henger való?
Tettem fel képeket a cuccokról majd nézd meg
Yamaha tzr 50 2006.-os évj.bontott alkatrészei eladók 06 70 459-6036
Yama trr 50 Bontott alkatrészei eladók.Oldalidom és elsö sárvédön kivül minden van!
idézek:

"Ha olyan motorod van, amiben gyárilag van a váltóban fokozatkapcsoló, akkor minden bizonnyal az ilyen típusú fokozatkijelző a legjobb választás. Az ilyen fokozatkijelzők közvetlenül a váltóban lévő fokozatkapcsolóról kapják az információt, így ezen fokozatkijelzők nagyon pontosak és nagyon gyorsak is, már amennyiben a váltóban lévő fokozatkapcsoló tökéletesen működik. Ezeknek a beszerelése általában eléggé egyszerű, hiszen csak a váltóból jövő fokozatkapcsoló vezetéke közé kell bedugni, illetve egy kapcsolt +12V-os vezetékre rákötni és már működik is. Ezek a fokozatkijelzők előre vannak programozva, de mivel taníthatóak is, ezért célszerű az adott motor váltójához programozni."
Láttam már régebben felhozták ezt a témát de akkor nem kapott választ az illető......a fokozatkijelzőről lenne szó állítólag van egy fajta amit bele lehetne szerelni csak azt írják hogy kell lennie valami jeladónak vagy fokozatkapcsolónak a váltóban...van ilyen?
jó persze..nem azért...az enyém igy menne :P
de mondjuk tökmindegy a lényeg az hogy meg akarom feszíteni mert nekem úgy jó
nem csak eleve 70-es henger meg áttétel csere 14-esre meg ki tudja mit csinált vele az előző gazdája amitől így megy...meg tervezem a katalizátor kivételét....meg mert 110-es utazóval közlekedek 9000-es fordulaton a vége olyan 125-körül van...
A lényeg hogy nagyon instabil (néha mintha valami hajón lennék) meg félek hogy felütközik.
Szóval nem tudja valaki hogy mennyibe fájna egy ilyen rugóstag elkészítése?
milyen sebességgel? után égetőt szereltél rá vagy miért gáz?
Vagy teljes rúgóstagot?
Sziasztok!
Nem tudom csinált-e már ilyet valaki de szerteném mefeszíteni az első rugóstagjaimat mert ilyen sebbességeknél már nem igen bízom bennük így gyári állapotban ötletek? Esteleg csináltassak hozzá erősebb felütközés gátló rugókat? (vagy minek hívják azt)
Yamaha tzr 50 olaszországi vázvágott alkatrészenként eladó oldalidomok és elsö sárvédö kivételével még minden van.
Van egy hibátlan gyári henger szettem 12000ft
Fejidomom van hozzá 12 000ft
Kuplung karom van hozzá 3000ft
Nekem van hibátlan eredeti gyári 2005.-ös évj 15 000ft lengés csillapitó
Nekenm van hozzá hibátlan km meghajtóm 12 000ft
Nekem van mind két oldali hibátlan kormánycsutka 2005.-ös évj. 3000ft/db
TZR 50hez való gyári kipuff eladó!
Helló!Nem tud valaki 08as hoz az ülés alá matricát?(piros-fehér)
06706574245

csababoy0@t-online.hu
TZR 50 /Aprilia Rs 50 kipuffrendszer eladó áron alul olcsón!
8eFT!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A 98 as TZR-ekbe milyen blokk van?
Minarelli AM 6?
Szevasztok
Segítség kénenekem hatudtok
Jobb és bal gyári csutkát kresek jó áron
Ha valaki tud nekem az legyenszives írni
Előre is köszi