Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minarelli am6...Rengeteg cucc van hozzá. http://www.robogoalkatresz.eu/...
Itt vannak hengerek.
hello
a tzr ben milyen blokk van? minarelli vagy valami más? tuning cuccokat lehet kapni hozzá? 70-80 as henger, sportkipu ilyesmikre gondolok. esetleg ha valakinek már van tuning a tzr ében írja már le légyszi hogy mennyivel változtak a tulajdonságai
bocs de 70-et nem tudok adni a kettőért ,gyűjtök még 100ért kináltak két komplettet, az is sok de nincs más egyenlőre azért kössz
125-ben meg onnan felfelé van a tzr-ben power
Milyen POWER-re gondolsz?
A TZR 50-ben nincs power szelep ha ez érdekel.
hali!MINARELLI AM 6 blokk 4500km-es bontva eladó,ujszerű alkatrészek,NEM KINAI GENERIC! csak telefonon hivj!0630 4906559
Csősztök.
Segítségeteket kérném, hogy a tzr-be ami van power motor az jó a dt125 lcII-be? Vagy akinek esetleg lenne a tzrjében lévő motorról képe és feltöltené ide azt megköszönném.
Nekem is megvannak ha érdekel.
Helló megvan e még a két alsó idomod, engem érdekelne kellene a két fölső is de ezzel is előbb lennék
Nem kicsit tevedt el...
Feltünt valakinek hogy ez egy TZR fórum és nem aprilia?
ez a hírdetés nagyon eltévett
Eladó Aprilia RS50 Extrema szétszedett AM5-ös blokkal 80ezer ft
Eladó Am6-os blokk berúgókar nélkül 40ezer ft
szijasztok figyeljetek merre laktok?
mert engem erdekelne a telen naon fontos lenne udv
Szia nekem van.Ha érdekel a többit itt.
jambort@enternet.hu
Sziasztok
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek 2005ös tankidom ha sérült az sem baj esetleg nem e tudjátok hogy az előző szériás tankot fel e lehet szerelni. 50es vagy 125ös egyezik-e?
Ugrálni akarok a tankon és ez összetörne elég könnyen gondoltam felteszem rá a fémet vagy ha van sérült tankborítás üvegszállal meg csin és jó az is.
Segítségeteket előre is köszi.
Szia van rugóstagom egy 10-esért.
Surogos lenne a telen hatso rugostag valakinek elado normal alapotu...
A1 jogsi kb 80körül van....a 2 személyhez meg szerintem rendszám de lehet h még valami életkoros dolog is van...
Akkor még viszonylag meg is úsztad a dolgot.
hát a felső tartó füle letört ....meg ahol aza fekete van ott is eltört mert megfeszült az egész de hétfőn visszük műanyagoshoz aztán meghegeszti nekünk
szijasztok egy kerdes a tzr 50 emel hogy tudnek vinni szemejt? az biztos h kell ra rendszam de mi kell meg?Udv
Sziasztok valaki nem tudná nekem megmondani, hogy egy A1-es jogsi mennyibe kerül?
És azzal mi lett? mármint az idommal rem nem tőrt de hamar roppannak.
nah megcsináltuk csak felizzítottuk aztán kikalapáltuk....de szegény idom....