Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tel: 20 203-9302
Hanyas volt benne?
tegnap kilyukadt a dugóm egy rossz hőértékű gyertya miatt. Szerencsére volt itthon minden... ma délután már újra motoroztam... :)
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ha kicserélem az első és a hátsó fogaskereket 12/47-re ami jelenleg 14/60 akkor nyerhetnék-e egy kis plusz sebességet. Most 96-ot megy az óra szerint és kb 11E-ig forog. A motorból csak a fojtások vannak kivéve.
Eladó ez az idom + egy ugyanilyen másik oldali.
a baloldalinak mennyi lenne az ára egybe és külön külön?
Szia ha van idomod kerlek hivj vagy irj add meg elerhetosegedet koszi .06703122035
Eladó a motorom nagyobbra váltás miatt.
Az ár irányár.
125ös 4 üteműre csere érdekel de csak papirosra (Honda Cbr , Yamaha yzf-r125 külföldi papair is jó )
Hirdetés
Jelenleg csak a képeken látható 3db oldalidomom van eladó.Már voltak javítva és le is fényezte őket valaki,de a festés színvonala elég siralmas.Nem újak de baráti áron eladók.
Sziasztok!

Ezt az RS-50-en olvastam:
"Hali
Van eladó komplett sport kipufogórendszerem!
Ginarelli sportrezó, leovenci sportdob! Ez egy nyitott rendszer!
Rs-re és Af1re!
Az én gépem 80at ment a gyári dobbal.. mikor rátettem ezt 95öt ment!
érdeklődni: Email/Msn:lebar14@freemail.hu vagy Tel:06203386215
Képet kérésre küldök!"

Hogy lehet, hogy nekem a GPS szerint is meghaladtam az ő Sport kipujával lévő sebességet és a TZR km órája szerint meg nem is beszélve,.. mikor én még csak a fojtásokat szedettem ki és egy lánckerék került cserére. Mindossze 4 ezerből kihoztam amit ő 20-30-40-et ráköltött?
Ennyire gáz lenne az RS 50?
Elég durva akkor.
A fekete részeket otthon festettem...
Ott csináltuk ahol dolgozom....egy műhely ahol hajókat meg egyéb műanyag üvegszálas dolgokat csinálunk én felcsiszoltam srác meg lefújta...ingyen volt..jóban vagyok a főnökkel aztán ami szín épp volt és nem kellett rendelni azt használhattam...
Annyi kerdesem lehet, hogy a festest mennyiert es hol csinaltak?

mailben is johet ha itt nem akarod irni: hummerdikk@gmail.com
Eladó amúgy az én Gépem is :D
Köszi a segítséget . Igen a 23masra gondoltam sztem a csavart megtudom oldani köszi mégegyszer
A kép alapján láthatod, hogy egyre gondoltukn-e.
Magát a benzincsapot külön nem lehet megvenni csa szetben, így az a 21-es számmal azonosítható, és a hozzá rendelt rendelési száma szerint rendelhető és a bekeretezett részeket is tartalmazza: 22, 23, 24.-es számúakat.

Neked, ha jól sejtem a 23-as kell, annak már megadtam a rendelési kódszámát. (magyarán ez külön is rendelhető.)
Akkor ketten megveszik és felváltva használják.
Konkret :D
290ert ra kellene ugrania egy-ket embernek aki nemreg itt erdeklodott!
hello!
engem érdekelne az oldalidom!
http://youtu.be/wDMTGt5TnOE itt a videó...bocsi de oldalt sikerül és csak telefonos
A kapaszkodó azóta le lett fújva feketére..előtte készült a kép ha valakit érdekel a motor írjon 290ért már adom....dob esetleg érdekel hozzá..
Hali! jó hangja van..annyira még így se hangos pont jó mert még elöl bent van a fojtás kisebb a végsebesség de jobban gyorsul...
Minden alkatrészt rendelésre szereznek be.
Közvetlen Magyarországi nagyker és kisker képviselet a Hartami Yamaha. A rendelés bekerül a központba, és akinek a legközelebb van belőle, attól kapja meg az a kereskedő akinél megrendelted.
írj nekik mibe kerül, mennyi idő beszerezni (álltalában 10-15 munkanap nap), azután már bármelyik kereskedőn keresztűl beszerezheted. Rendelni csak személyesen lehet. Előleget szoktak kérni. Árat is a kereskedők mondanak, álltalában mindegyik azonos árat kell mondjon. nem mondom tutira, de szerintem ezért elkérnek 2000 Ft-ot. Lehet több és kevesebb is..
Megtudod nézni melyiknél van és mennyi az ára?Csak a tekerentyű kell
Ezek YAMAHA belső infók, persze, hogy a Google nem ad ki eredményt. Viszont, ha már vettél gyári alkatrészt, akkor már tudod, hogy az az alkatrész milyen
keresőszámon szerepel a YAMAHA-nál.
Magyarországi képviseletek adatairól, elérhetőségeiről a következő linkelt oldalon tudsz tudakolni a lakóhelyed szerinti megadásával a legközelebbi kereskedésekre kereshetsz rá.

yamaha-motor