Sziasztok még mindíg van egy pár tzr cuccom .Első-hátsó kerekek,kábelköteg,km óra,kormány,karokkal,tank,tank alatti idom,alsó oldalidomok,jobb farokidom,ülés,AM6 blokk hengerrel,karbival,önindítóval,hátsó villa,teló,bowdenek,( osztrák forgalmi)egybe 75000ft
ennyi erővel senki soha többet ne vegyen 50 es vagy 125/50 es motort mert fenn áll a veszély h lopott ....csak az alöző adásvételivel lehet igazolni...szal senki ne vegyen mert veszélyes..
a forgalmi egy zöld papír arany betükkel ami a rendszámos járművekre van....én azt tudom h én megvettem valakitől és meg mutatom az adásvételit....semmilyen papirja nincs egy 50es motornak...adásvételi van nálam meg kötvény+csekk a rendör megnézi és ennyi
egyébként arról tudtok valamit, hogy ezeket a szutykokat hivatalosan, rendszámmal forgalomba lehetne helyezni 70-80-asként? legalább megszünne a 40-es korlát... nem mintha ilyen terveim lennének, akkor inkább motort veszek, csak úgy érdekességképpen érdekelne... végülis motorszáma, alvázszáma van... gondolom műszaki vizsgán kellene megfelelnie...
mondjuk ez nekem is új, hogy nem kell bele eü csomag... van benne egy kb 5x5cm-es kis csomag szerűség, de mondjuk a nagyobb tescos már be se férne az ülés alá... főleg ha még izzókészlet is kellene...
Jobban teszed, ha a szerződéseben szerepel a motor márkája, tipusa, alvázszáma, és hogy mekkora ccm-es a gép.
Jármű márkája: YAMAHA
Tipusa: TZR50
Alvázszáma: Vltra005212....stb
hengertérfogata 50 ccm
az adásvétel dátuma
Ezt mindenképpen kell a személyi adatokkal együtt a szerződésnek részét képeznie.
Esetleg egyéb tartozékok is feltüntethetők rajta, nem köteleztethető az eladó erre. Viszont utána nem tud egyik fél sem kifogásolni, hogy ha nincs a szerződésben az éppen vitatott kifágásolt dolog.
A szerződésben a Motor állapota: műszakilag közúti közlekedésre allkalmas. Az sem baj ha benne van. Ami kiterjed a világító visszajelzők -re, a fékekre, a motor biztonságos üzemeltetés és közlekedésére.
Megnézed a fazon nevét a biztosításon, a motor alváz számát megkeresed rajta mivel nem rendszámos. A rendszám helyett ezt kell megadni mikor biztosítást kötsz. Az meg éves szinten 3500Ft.
Megírtok egy adásvételit, azt annyi. Ő neki kell igazolnia adásvételije van, hogy azt ő ezáltal nem lopta, de hát egy bárki aláírása, meg egy fecni adatokkal az mitől hiteles? ha az ő előtte lévő tulajnak a biztosítási szerződés másolata hozzá lenne csatolva ahhoz az akkori adásvételhez, akkor az már hihető hogy nem lopottat veszel hogy ő sem lopottat vett.(ha csak nem szalonből van a gép amit ő vett, de akkor meg a kereskedő kiállított egy számlát.
Viszont a korábbi tulajoktól te nem fogsz tudni beszerezni biztosítási szerződéseket csak attől akitőla motort te meg fogod venni. Szóval te azt nem fogod tudni, hogy lopott-e.
Az akitől te megveszed annak neve, és adatai és motor adatai a biztosítási szerződésén meg kell legyen. Ennél többet nem tudsz csinálni. 50-es motor nem rendszámos, nem forgalmi igazolvánnyra kötelezett jármű.
Van már smkp-ra (M-tipusú) jogsid? Mert az oktatáson ott ezt hallanod kellett volna.
Mindazon által addig míg nem vagy 200% ura a gépnek, hogy tuti biztosan tudsz biztonságosan közlekedni ne akar semmien úton vagánykodni, az úton közlekedve, hogy neked van egy motorod. 1gyrészt ebben nem vagy egyedi eset sokaknak van motorjuk tehát leszarják, másfelől mert az tulajdonképen rajtad kívül, és a szüleiden kívül akik meg aggódnak érted senki mást nem érdekel.
Majd rájösz egyszer...
Egyébként se akarjon senki vagánykodni. A motort nem játékra találték ki.
Ha játszani akarsz menj vissza az ovodába, vagy a játékterembe, vagy a számítógépeden stb.. van bőven hely hol lehet játszani, a közút nem ara való.
50-es gépre nem kell EÜ csomag konkrétan ha akarsz vehetsz de a szabály erre a ccm-re nem írja kötelezőnek.
Ízzó készletet sem kell magaddal hordanod, ami szerintem egy faszság. Ha nem vagy kivilágítva kellő képen simán eltalálhat este valaki... azt annyi.
Nem azért okoskodok mert kitaláltam és nem is azért hogy zego gépét fikázzam vagy ilyesmi vagy azt állítsam róla hogy lopott.
Haverom már szopott igy és ezt csak leirtam.Ez egy forum tudtommal akárki akármi hülyeséget beirhat és nem kötelező az előtte szólóra hallgatni még egyszer elnézést mindenkitől ha valakit megbántottam
Na bazz Láttál már élőben Adásvételi papír? Miből áll STB.mert az adásvételiben benne van minden vagyis előző tulaj neve,személyi.I.szám és egy aláírás.Nem értem mit nem értesz hogy nincs Forgalmi engedélye meg ilyen faszomságom CSAK ADÁSVÉTELI+BIZTOSÍTÁS AMIT KÖTŐL RÁ.ENNYI,ENNYI A haverod meg.........
De most ezt nagyon nem értem mert azt írta ki hogy okmányok nélkül és tudom hogy.de hogyan bizonyosítom be a zsarunak hogy nem-e lopott?ad róla az eladó egy papírt hogy nem lopott?
Vagy mi?Kérlek igazícs ki hogy hogyan megy ez végbe
ez az hogy nincs forgalmi engedélye .Vagyis ha a rendőr megállít nem tudják hogy hinnan van és ki volt az előző tulaja.vagyis azt hiszik hoy lopott.és ha lopott akkor az is lehet hogy eveszik és visszajuttatják az eredeti tulajához szerintem vagyis haver mondta.Mármint forgalmíja nincs.?Hát ezt meg télleg nem értem.Vagyis minden papírja meg van.ugye?és közlekedhetsz vele normálisan?
Motor száma: A000A-000000 (minta)
A km állást is felírhatod
Jármű márkája: YAMAHA
Tipusa: TZR50
Alvázszáma: Vltra005212....stb
hengertérfogata 50 ccm
az adásvétel dátuma
Ezt mindenképpen kell a személyi adatokkal együtt a szerződésnek részét képeznie.
Esetleg egyéb tartozékok is feltüntethetők rajta, nem köteleztethető az eladó erre. Viszont utána nem tud egyik fél sem kifogásolni, hogy ha nincs a szerződésben az éppen vitatott kifágásolt dolog.
A szerződésben a Motor állapota: műszakilag közúti közlekedésre allkalmas. Az sem baj ha benne van. Ami kiterjed a világító visszajelzők -re, a fékekre, a motor biztonságos üzemeltetés és közlekedésére.
Megírtok egy adásvételit, azt annyi. Ő neki kell igazolnia adásvételije van, hogy azt ő ezáltal nem lopta, de hát egy bárki aláírása, meg egy fecni adatokkal az mitől hiteles? ha az ő előtte lévő tulajnak a biztosítási szerződés másolata hozzá lenne csatolva ahhoz az akkori adásvételhez, akkor az már hihető hogy nem lopottat veszel hogy ő sem lopottat vett.(ha csak nem szalonből van a gép amit ő vett, de akkor meg a kereskedő kiállított egy számlát.
Viszont a korábbi tulajoktól te nem fogsz tudni beszerezni biztosítási szerződéseket csak attől akitőla motort te meg fogod venni. Szóval te azt nem fogod tudni, hogy lopott-e.
Az akitől te megveszed annak neve, és adatai és motor adatai a biztosítási szerződésén meg kell legyen. Ennél többet nem tudsz csinálni. 50-es motor nem rendszámos, nem forgalmi igazolvánnyra kötelezett jármű.
Van már smkp-ra (M-tipusú) jogsid? Mert az oktatáson ott ezt hallanod kellett volna.
Mindazon által addig míg nem vagy 200% ura a gépnek, hogy tuti biztosan tudsz biztonságosan közlekedni ne akar semmien úton vagánykodni, az úton közlekedve, hogy neked van egy motorod. 1gyrészt ebben nem vagy egyedi eset sokaknak van motorjuk tehát leszarják, másfelől mert az tulajdonképen rajtad kívül, és a szüleiden kívül akik meg aggódnak érted senki mást nem érdekel.
Majd rájösz egyszer...
Egyébként se akarjon senki vagánykodni. A motort nem játékra találték ki.
Ha játszani akarsz menj vissza az ovodába, vagy a játékterembe, vagy a számítógépeden stb.. van bőven hely hol lehet játszani, a közút nem ara való.
Ízzó készletet sem kell magaddal hordanod, ami szerintem egy faszság. Ha nem vagy kivilágítva kellő képen simán eltalálhat este valaki... azt annyi.
Haverom már szopott igy és ezt csak leirtam.Ez egy forum tudtommal akárki akármi hülyeséget beirhat és nem kötelező az előtte szólóra hallgatni még egyszer elnézést mindenkitől ha valakit megbántottam
Vagy mi?Kérlek igazícs ki hogy hogyan megy ez végbe