Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tücsökcrx én vagyok az bocsika hogy nem írtam elöbb nevewt de ezt akk megvegyem? megéri -e csak kérdem.

:http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-404
6623
szia!Látom keszthelyen laksz!Nem eladó a mocid?És még egy kérdés.Ezt a mocit megvegyem szerinted? megéri ezt megvenni?

:http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-40
46623
Akkor írd meg mit vettél észre...
Nekem a szervízben mondták hogy csináljam meg, biztos ér valamit különben nem mondanák.
Nem vettem észre különbséget.
és érezhetően jobb lett?
Megint bátyáméról irtam ez a felhasználónevem :S
Ha utána akarod az idomokat pótolni azt vedd figyelembe min 70et ráköltesz
A bal oldalán látszik hogy estek vele
Te tudod hogy 230ért szart veszel vagy 300ért normális állapotút
Ez nem 2006-os hanem 2004-es gyártás (az idom színe erre utal, Viszont az könnyen lehet, hogy 2006-ban lett elösszőr beüzemelve.
A szöveget olvasva és a képet nézve a jobb oldalon sincsenek idomok így nem csak 2 elem hiányzik mint ahogy az le van írva, mivel az "oldal" idomok legalább 4 elem (2 jobb és 2 ball) a motor tér részein, az üllés alatti idomok is végülis oldali idomok amik oldalanként 1 idom, álltalában kevesebszer sérülnek. Nála a bal oldalon látható sérülés is a napfényes visszaverődés mellett.
Jónapot érdeklődni szeretnék a tzr-ről az áráról.És az eggyálalán nem rossi replica hane egy felmatricázott tzr.csak egy árat szeretnék és egy lakcímet
remélem az ára 300ezer forintnál lejebb van.Köszönöm előre is.PLS::.:

=P
sziasztok ezt a képet nézzértek meg és léccike aggyatok róla véleményt hogy érdemes-e megvenni.Mennyibe kerül használtan jó állapotban egy tzr50-es oldalidom?nem gyáriba használtan.
Nézzétek meg:::::::http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4024671

PLS.:
A kipufogó hangját a rezó rész, csak kevéssé befolyásolja.
A hang miylenségét alapvetően a tompító határozza meg.
HA most hangos, és a cucc perforált csöves balhé,(erlnyeléses tompító) akkor elegendő vélhetően a töltő-csillapító anyag cseréje ha elolajosodott, vagy a mennyiség növelése, ha kevés van benne.
Arról nem is beszélve, hogy van egy optimális nyitás, amit nem célszerű túllépni, mert az áteresztett mennyiség konkrétan kevesebb lesz.
Nah valaki tudna válaszolni a kérdésemre ?
Amúgy nemtudom a márkáját de ha kell letudom fényképezni !
Nálam nem kellett, azt a csövet eltávólítottam a másik végéről is.
igen behegesztettni csak nem mertem mert nemtudtam hogy utána kell e még valamit csinálni, ugyértem átállítani a karbin hogy kevesebb levegő vagy mittomén erre vagyok csak kíváncsi.
Nah látod ha én azt tudnám akkor odaírtam volna xDDD
Mi a kipuff márkája?
Hellósztok !
Nemtudjátok hogy hol lehet kapni valami jó kis sport kiput a motoromra olcsón ? (yamaha TZR 50 2004)
Mert most van rajta adták hozzá ezis sport de recsegő hangja van meg kurva hangos és már idegesít :S
Hi!
Ha gondolod van short nyitott szívócsonkom+gyárilag nyitott membránom+vákuum dobom is(javítanak a gázreakción, szabadabban áramlik a benzin,+ a szívócsonkon gázgyorsító is van). Karbinak inkább 19-21-es kellene. +ha kell tudok metrakit nyitott cdi-t igaz azt nem olcsón 19.990Ft, de tudok.

Többieknek: nem jó ha leveszed a terelőlemezeket mert a csavarhelyeknél eltörhet a membránlap.
hali!

valami félreértés van itt kérem!

dekli+berúgószerkezet+berúgókar 15 ezer ft
nem a komplett blokk!
Hegyhátszentjakab."ide valósi vagyok.
Itt volt szervizeltetve: "Yamaha Magyar" Szombathely.Már nem garanciás.
Ez a gyertya van benne, az alapjárat 2000 ford./min, de eddig ekkora volt az alapjárat és jól ment.Motorolaj:Motul factory line 800
hajtóműolaj:Castrol 4T-s.