Megvan a megoldás! Utánfutóval viszi ki a motort, csak akkor meg az lesz a gyanus a "megrendelőnek", hogy azért hozza utánfuton a tulaj, mer a motor nem megy... Így kis se próbálja mert minek ha az utánfutón jött a gép nem a saját tekekén... És az eladó viheti haza a gépet. (szóval sehogy sem jó)
Bocs srácok csak próbálok 14-15 éves fejjel gondolkodni :D (de már nagyon fáj ) Remélem értitek.
így pizzát szokás venni, hogy megrendelem és házhoz viszik.
vagy ha előre kifizeti az utiköltséget (oda-vissza irányba, akkor talán lehet kiviszik neki.)
Hallod nem értelek annyiféle módon magyarázták már segíteni próbáltak.Azmeg hogy ne neked keljen mindent csinálni hülyeség most nehogymár még annak kelljen odavinnie a motort akitől megveszed, fizesse is ki helyetted vagy mi?.Én Győrből Tiszavárkonyra mentem el egy szaros idomért.400 km.
Na mindegy motort nem igy veszünk.
És ezt nem azért irtam mert az enyémet kell megvenni ott van zegojé(szép motor ) menj el nézd meg és vedd meg.Attól hogy az enyémen új henger van semmivel se ér többet se kevesebbet.
Nap mint nap használom és majd csak összejön az a kilométer.
Az a vicc hogy probáltunk segíteni de te ezt valahogy semmibe nézted vagy nem fogtad fel mert 15ször rákérdeztél még után kb 5 fajta modon irtuk le a dolgokat.Meg az elején leirtuk melyik motort érdemes meg nem megvenni erre te jössz azzal hogy van 245ezerért tzr meg 340ezerért rs.Hát vedd meg és felejstük el egymást.
hát ha így gondoljátok..!Nem is tudom hány évesek vagytok ti is 32-36 stb. Ti meg bonyolódtok.És a te meg nem is értesz semmilyen viccet.szerinted azt hiszem hogy keszthely boglár 8km.hát én tudom hogy nem annyi.csak azért mondtam hogy ne nekem keljen mindent csinálni.ennyi.Szóval itt ezen a szar fórumon mindenkit hülyének néznek vagy nem?de .Akkor mér jön fel mindenki ?Áh mind 1 hagyjuk.!
És csak mondom nem illik senkit sem piszkálni.A fórum arra való hogy megmondjuk saját véleményünket a MOTORRÓL!Azért sportmotorfórum.Nem sportemberszekálásfórum.aztért ha belépsz ki kell választanod hogy melyik fórumba akarsz menni.tzr yamaha,aprila......stb =(ENNNNNYYYYYIIIIIIIIIIIIIIII))))kössz
Teljesen igaza van.Fogalmad sincs matyi a dolgokrol te csak azt hiszed hogy minden ugy működik a hogy gondolod azt te se gondoltad komolyan hogy keszthely és balaton boglár 8kilométerre van egymástól és még én menjek megmutatni a motort.
A másik meg hogy számítsak be egy szaros yamaha jogot 100ezerét na ez volt a teteje.
Szerintem meg neked kellene meghuzni magad, ocsi! Nem veletlenul verte ki a bazdmegot a kollega... Aki annyira nulla agyilag, mint Te az inkabb maradjon a biciglinel...
Meg ha venni akarsz valamit es ilyen fiatal vagy, akkor a szuleiddel kellene itezni. Ok tudjak, hogy mit kell csinalni.
Bocs srácok csak próbálok 14-15 éves fejjel gondolkodni :D (de már nagyon fáj ) Remélem értitek.
tegnap 70et
vagy ha előre kifizeti az utiköltséget (oda-vissza irányba, akkor talán lehet kiviszik neki.)
Elöbb jön össze az a káem, mint utóbb.
Na mindegy motort nem igy veszünk.
Nap mint nap használom és majd csak összejön az a kilométer.
És csak mondom nem illik senkit sem piszkálni.A fórum arra való hogy megmondjuk saját véleményünket a MOTORRÓL!Azért sportmotorfórum.Nem sportemberszekálásfórum.aztért ha belépsz ki kell választanod hogy melyik fórumba akarsz menni.tzr yamaha,aprila......stb =(ENNNNNYYYYYIIIIIIIIIIIIIIII))))kössz
A másik meg hogy számítsak be egy szaros yamaha jogot 100ezerét na ez volt a teteje.
Meg ha venni akarsz valamit es ilyen fiatal vagy, akkor a szuleiddel kellene itezni. Ok tudjak, hogy mit kell csinalni.
És én sem loptam!
De akinek kétsége van nyugodtan keressen fel!