igen jók a felnik...énis gondolkodom festésen mennyiért dolgozott?úgyértem csak az idomokat nézve?
A kipufogód is jó lett.Én is most festettem de az enyémről sajnos leégett a festés és megbarnult pedig 600-as hőállóval fújtam Sztem egy-két matrica még elférne rajta vagy egyszínű lesz?
Helló! Van egy eladó gyári kipufogóm, 2005-ös TZR-50 ről származik. Csak a bejáratás alatt volt használva, azóta a szerszámos kamrában pihent. Kívülről kis foltokban rozsdás, de teljesen sérülésmentes, csak a fojtás van kivéve belőle. Ha valakit érdekel: xtremist@freemail.hu
Amúgy azt mondják ha tuning akkor ccm tuning mert az kíméli a legjobban a motort + ha arra még rádobsz egy kis extrát akkor igen jó kis gépet lehet csinálni.
Roil Gold nélkül kell váltani, mert nem lesz elég erő, hogy felvigyen.
Ez a cucc végsebességben nem változtat, de megkönnyíti a motor szabadab működését, hamarabbéri el a sebbességeket illetve finomabban jár a motor, és jobb hatásfokkal működik a gépezet, amit elsősorban surlódásaiból keletkezett negatív energiát szabadít fel (ami visszafogta a gépet addig, és legalább 68%-al növeli a hatékonyságát(így könnyebben felmegy ilyen területeken), mivel csökken a surlódást, így csökken a surlódás álltal termelt hő is (és egyéb a motor működéséből adódó hőből is csökkent (mivel rendlkezik hőelgyelő képességgel mint pl az olajok esetében is van ). Sokszor teszteken derül ki mennyire jó hőcsökkentő hatásfokkal rendelkezik.
Konkrétan az én esetemben 106-volt a saját órája szerint, és GPS-el 96 amit legtöbbet sík terepen kihoztam belőle, de ebben már használtam a Roilgoldot is, és emelkedőkön ezért nem kellett váltanom, teljesen jól felment, persze ha meg volt a kellő lendület is.
áttétel: 47/12 és teljesen tuning nélkül.
Jó persze nem arra gondoltam h széria tzr-rel 120-akt megyek csak van mifelénk olyan tzr ami szintén gyárilag nálam nehezebb gyerek alatt is megy 108-at az óra szerint
azt ne várd,hogy egy gyári 50es 110et menjen.Vagyis,lehet olyan áttételt rá rakni,de akkor ha mész 6.ba és jön egy kisebb emelkedő,már váltogatni kell,mert gyenge lesz úgy.
Helló!
Azt szeretném kérdezni h milyen első/hátsó fogaskereket tegyek fel h óra szerint kb 110 körül mennyen. most 13/60as van rajta és 97et megy és 11ig forog. Ja és 56 kg vagyok :D
130 km/h-ig meg lehet csinálni (fölé is de azért mégsem arra tervezték)
am megrendeltem a 14-es első lánckereket majd nyilatkozom ha megjött és kipróbáltam.
köszi a választ, mondjuk ha sikerül majd megvenni miután az enyémet vagy elcserélem vagy eladom akkor tuti szoknom kell hogy gyengébb minden féle képpen az rs után azért is szeretném tuningolni.
Szia!
Nekem 70-es henger van rajta és nagyon jól megy csaka henger és semmi más tuning és így megy olyan 100-at végbe de ha rám hallgatsz kiveteted belőle a fojtásokat, áttételcsere,és 70-es henger,meg karbi csere,akkor már elég komolyan menne(lsd. youtube).Én is most gondolkodom az áttétel cserén meg a fojtáson mert az is benne van még.80-as henger hamar tönkreteszi az önindítót ami 60 000 FT szóval azt nem ajánlom.
A kipufogód is jó lett.Én is most festettem de az enyémről sajnos leégett a festés és megbarnult pedig 600-as hőállóval fújtam Sztem egy-két matrica még elférne rajta vagy egyszínű lesz?