Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak meghajlott de nagyon és már volt görbítve ugyhogy nemigen bízom benne...de azér megpróbálom megcsinálni.
MIÉRT? Eltőrt? vagy csak megajlott?
hali!
váltókarod van?vagy valakinek?sürgős lenne.hülye eső+nyálkás út+hülye autósok =esés
35 rongy a matricaszett + kell még az idomodat fényezni is ;)
Eladó AM3-5-6 motorblokk alkatrészek!
Eladó!
Aprilia AF1 Futura 50!
RV6-os blokkal, gyári festés (kopottas)
felújított blokk(új dugó csapágyak, főtengely, szimeringek stb)

120ezer ft
a táblázat az előző linkemnél van ez meg ahol tudsz venni.
http://robogotuning.hu/spl/279...
2003-2006 gyári áttétel 12-47
itt lehet venni hátra kisebbet vagy előre nagyobbat.
nézd meg a táblázatot és azalapján válassz.
minél kisebb benne a tartomány annál gyorsabb, minél nagyobb annál jobban gyorsul de ne vidd le a legalacsonyabbra mer' aztán nem húz fel a dombra.
A végsebesség növeléséhez vagy az elsőt cseréled nagyobbra vagy a hátsót kisebbre..de asszem tzr hez hátra csak 47 es van és elsőt lehet növelni...legalábbis én nem láttam hátra kisebbet még sehol rá....de nem biztos
na asszem ebből tudni fogod nemtom hányas évjáratú motorod van ez a 2003-2006-os motorokig jó de itt ki tudsz választani más évjáratot is.
http://www.jtsprockets.com/52....
ja bocs ha kicsi hajt nagyot akk csak a nyomaték lesz nagyobb nem lesz gyorsabb tehát csak a hátsót kell cserélni.
am valaki korábban kérdezte mi az a lámpa a digital instrumental system felirat felett.az a motorban lévő olaj szintjelzője.
ha jól tudom a gyári első lánckerék 11 fogas és a simsonon 13-asra kell cserélni de asszem ugyanaz az áttételezés tzr-en is de holnap megyek a motorért a szervízbe(feltéve hogy az időjárás is úgy akarja majd),így holnap bővebb információval tudok majd szolgálni.
Ja meg én szeretem nézegetni a képeket mások motorjairól szóval itt egy kép az enyémről immár kész állapotban.
mekkorák most a lánckerekek?
Ismerted őt és az elözö gazdáját?
a csávónak a képen is már csak centik vannak az idomig.
Körforgalom nem a barátom :D
Az is jó mikor vki meg áll előtted ..aztán a hátulja jobbra balra mászkál...bár azt legalább meg fogod..ha az eleje indul el az csúnyább..
szegény Becci!
Én motoromon nincs idom de ígyis féltem :D
Mais mentem motorozni egy helyen meg akartam fordulni mentem vagy 10-el és a hátsó kerék gondolt egyet és az esőbe megindult úgyhogy majdnem siekrült elzakózni az út kellős közepén :)
:D én is csak próbálkoztam de mindig érzem, hogy most fog elcsúszni úgyh nem is nagyon próbálom az egészségesnél lejjebb :D féltem az idomokat..az előbb is írták milyen drága
áá nem amikor legutóbb én próbáltam igen nagyot zakóztam :D
Ezt te vagy? vagy nem értem mi olyan izgalmas ezen
ajánlom figyelmetekbe...