Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egykerekezéshez sztem vegyél egy motort...
Arra a kis csonkra gondolok amibe a friss levegő vezeték megy.
Sziasztok!
Ha ledugózom a könyökcsőn található kis szart ami elvileg az utánégést biztosítja de folyt is akkor utána kell valamit állítgatnom a karbin,mittomén levegő vagy akármi?Vagy valami beállítás?
sziasztok azt szeretném kérdeni hogy nem-e érdekel valakit 1 db dellorto 28-as karburátor?
jo minden bene!
Gyari rendszerrel is tudsz, ha tenyleg tudsz.... de a hozzaszolasaidbol itelve, meg tanulnod kellene egy-ket dolgot a motorozasrol ill. a stunt-olasrol is...
ha rakok a mocira egy 17 es karbit meg most van rajta egy leovinci hand made v6 rendszer akkor tudok velekerekezni?
:D Konkret, nekem muszaj lesz szetszedni. Vagy megkeresni h a gyujtasrol honnan kapja az aramot. Valaki?
egyszer már figyelmeztetett...szóval működik...
az óra bal felső sarkát tartja egy laposvas... abba fúrtam bele egy beépíthető, hátulról anyával rögzíthető piros visszajelző lámpát. Az óra csatlakozójából kikerestem melyik a szintjeladó száll és arról kapja a jelet. Ennyi...semmi extrára ne gondolj...a célnak megfelel és nem is ronda.
hmm, gyarira raktal uj ledet vagy csinaltal visszajelzot is?

(en meg nem szedtem szet orat, de sztem meg lehet bontani roncsolas nelkul is. Keszulok is majd, mert a bicigli oranak kellene egy vilagitas, hogy este is lassam.Arra gondoltam h a fordulatszammero ledjerol veszek le aramot 2 db lednek)
valaki tudna vegre segiteni h mit csinaljak a mocival h tudjak kerekezni?
Nem ismerjük egymást szerintem és sajna nem tudok segíteni .Csak hogy Yamaha Máté csak Debibe van azért kérdeztem.
enyémben előző tulajnál pont egy rossz visszajelző led miatt szorult meg a dugó... én már csináltam rá egy másik visszajelzőt. az órát nem tudtam volna roncsolás nélkül szétszedni...lehet, hogy csak nekem nem ment.
Persze, de nem minden nap fogod ellenorizni... Mert ha a 2t-bol veletlenul elfolyik az olaj vagy vmi es szar a visszajelzod eleg nagyot taknyolhatsz... Mig azert egy 4t-nel rendes szervizeles mellett elegge ritka, hogy megszoruljon a henger stb...
nekem csak egy olyan csavaró cucc kéne
4t-ben is ugyanúgy kell ellenőrizni
Meg hat nem kell az olajat ellenorizgetni mindig...
gondolom nyomaték és fogyasztás... én se vennék már többé 2T-t...
igen ismerjuk egymast?:D tudsz segiteni?
Hajdú Bihari vagy? Esetleg Debreceni?
mert nekem yamaha matenal bekentek valami zsiral es forog meg lecsiszoltunk mi belole flexel:D
helo neked csak a csavar kell mert nekem is szorul a csap
helosztok van egy tzr 50 em leo vince hand made v6 al egykerekezni szeretnek vele mit tegyek h sikeruljon elore kissebb hatra nagyobb fogaskerek vagy mi lehetne a megoldas?
Mért ragaszkodsz ennyire a 4t-hez?
Szívesen megnézném a kilyukadt dugód fotóját,nagyon kicsi az esély,hogy a gyertya okozta.Elemezzük ki,a dugó belsejéről is légyszi fotót.