Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem min akadékoskodsz, egyik 50-esnek sincsenek papírjai, csak egy adásvételi kell.
Nem tudom miért nincsenek papírjai...de minek ha nem akarod rendszámoztatni...nem én írtam, h okmányok nélkül mikor felrakom a hirdetést akkor ki kell választani....és ezt választottam....ami alatt azt értettem, hogy nincsen forgalmi engedélye..
Semmi..nem neked írtam hanem Matyinak...te leitad h hülyeséget írt
Sziasztok!Zego és még egy ha lesznek ományi akkor megveszem!Talán.de még átnézem alapossan.köszönöm szia
zegó bocsika ha megbántottalakak de akkor mért írod azt hogy okmányok nélkül?
És mennyibe kerűlne okmányokat beszerezni neki?
És az uccsó kérdés:Az előző tulaj mért nem adott róla (Okmányokat).
Mert írtad ugye hogy kérdezzzem meg az előző tulajtól.
Amúgy szép a motojod :D
Nem akartalak megbántani csak tapasztalatbol irttam :S:S:S:S
sztem csak akkor, ha a rossz látási viszonyok indokolják...
amúgy meg nem lopott megmutatom az adás vételit ahonnan vettem és ennyi max felhívod az előző tulajt.....-.- Jézusom kik vannak forumokon :D
ember ez egy 50 es... adásvételi...biztosítás:kötvény csekk azt szevasz... 275ért adom .....amúgy nem sok tzr van 300alatt
Üdv: Valaki mondja meg nekem a frankót hogy most mi az igaz. Mert valaki azt mondja hogy mindig kell a láthatósági mellény lakott.T kívűl és belűl is egyaránt de valaki olyat is mond hogy már ell törőlték. Akkor most mi az igaz?
50es motorhoz nem kell semmiféle papír matyi csak elég egy adásvételi ill. arról kell megbizonyosodni hogy nem lopott a motor mert csak akkor lehet gond.
A rendőr ha megállít egy adásvételit kér meg biztosítás jogsi azt csokolod a kezét.Ha szopat akkor eü. csomag satöbbi
Hali semmit nem kell leszerelni csak lehuzod azt a gumi kupakot a lámpa hátulján és hozzáférsz
Bocsi a hülye kérdésért, de vki megmondaná h hogy lehet első izzót cserélni? XD Mármint mit kell hozzá leszedni.
Csá zegó!Honnan van az a tzr hogy nincsenek okmányai?Még ez az ár is sok.Adásvételit is adnál?Pappírokat azt pedíg sok pénzért csináltatnak hozzá.Vagy nem?Elkap a rendőr azt nézegethetek.
hali! Eladó a tzr-em ha érdekel valakit.... http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4060249
Mi? Húzd szét a blokkot, a membránt próbáld be a helyére, és hogy mekkora a difi. Ezt a kevesebb dolgot nem értem most....
hellóó
nem tud valaki hogy honnan tudnék venni giannelli street 2t kipufogó dobot csak is karbonosat sérülés mentesen az legyen szíves írjon
az alábbi kép mutatja hogy milyenre lenne szükségem előre is köszönöm
Írtam neked msnen nézd meg :D
Szia hunadler neked hányas évjáratú tzr-ed van?Eladó a tiéd?pls írj!Léccike add meg az msn címed:::PLS
Te döntésed jobb oldalon a tank alatti idom hiányzik ugy vettem észre
De nekem ez a yamaha tzr nagyon megtetszett és ez az álmom erről léccike mondjátok meg a véleményt mert ennek nagy baja nem lehet és érdemes elmenni megnézni vagy nem?A matrica nem fontos veszek rá újatt és le is fogom festetni újjbúl.Ezt nézzétek meg::::

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-40466
23

Szerintem bejön de az a baj hogy falusi és le van gyalázva nem sokat ír róla. a kipufogó horpadt.azt kikalapálom de ennyi pénzért egy átlagba jó álllapotú tzr-t.azé ez nem pénz érte.de szerintem ez a moci
Nem akarok ünneprontó lenni de látszik azon a motoron hogy volt festve mert nézd meg a matricákat kicsit furcsák rajt yamaha embléma elől böszme nagy az oldalán a yamaha felirat fejjel lefele.Nekem ez már furcsának tűnik de te tudod.
A másik motort meg el kell menni megnézni habár ha jól tudom te Nagykanizsán laksz és az uti költség egy 20ba beleugrik te ti tudjátok
Hello!
Szerintem mennyetek el megnézni és ha télleg olyan, hogy nem zörög csörög meg nincs rajta sérülés akkor sztem jó.
Sziasztok ezt érdemes megvenni?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-3
997859